Λιάρης5695236
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2014
- Like
- 199
- Πόντοι
- 166
Εγω πιστευω φιλε οτι η μελετη θελει μποντατζ.Ενας κυριος πρεπει να δινει στην γυναικα αυτο που ζηταει παντα. ;)τυπε κατι αλλο σκεφτομουνα εγω αλλα οκ
Εγω πιστευω φιλε οτι η μελετη θελει μποντατζ.Ενας κυριος πρεπει να δινει στην γυναικα αυτο που ζηταει παντα. ;)τυπε κατι αλλο σκεφτομουνα εγω αλλα οκ
Εχω βάλει κι απ'αυτες..τα παλιά μέλη ίσως έχουν αρχείοΌχι εγώ θέλω γάμπες...
η λαζαρος ή καρα τυπεΠρεπει να ανοιξει θεση για τον Κατσουρ και θα θυσιαστεί ο Λάζαρος τύπε?
Πρεπει να ανοιξει θεση για τον Κατσουρ και θα θυσιαστεί ο Λάζαρος τύπε?
Εχει βαλει κι από αυτές. Και κωλο επισης.Όχι εγώ θέλω γάμπες...
Δεν φανταζομαι να γινει κανενα αστειο και να μην ξεκινησει ο Σαμαρης τύπεη λαζαρος ή καρα τυπε
για να παιξει ο μαλακας
αυτος αναγκαστικα αφου ο κονες ειναι οφΔεν φανταζομαι να γινει κανενα αστειο και να μην ξεκινησει ο Σαμαρης τύπε
Εχω βάλει κι απ'αυτες..τα παλιά μέλη ίσως έχουν αρχείο
Αναμενομενο νομιζω...Ο Γλύκος πώς σας φανηκε? Ειχε λιγο αγχος ε? Εκανε δυο στραβοκλωτσιες.
Επειδή εισαι νεος, δικαιολογεισαι να μην ξερεις ότι από την Αλι δεν ζητάμε ποτέ. Ό,τι θελει και όποτε θελει, δινει μονη της.Είμαι νέο μέλος εγώ. Όποτε μπορέσεις θέλω και εγώ να μου κάνεις μία επίδειξη...
σιγα ρε εμπειρεΕπειδή εισαι νεος, δικαιολογεισαι να μην ξερεις ότι από την Αλι δεν ζητάμε ποτέ. Ό,τι θελει και όποτε θελει, δινει μονη της.
Εγω παλί γιατι νομιζα ότι δεύτερος είναι ο Καπινο?Αναμενομενο νομιζω...
Κανω λαθος?σιγα ρε εμπειρε
μανταλακιας τυπεΟ Γλύκος πώς σας φανηκε? Ειχε λιγο αγχος ε? Εκανε δυο στραβοκλωτσιες.
Επειδή εισαι νεος, δικαιολογεισαι να μην ξερεις ότι από την Αλι δεν ζητάμε ποτέ. Ό,τι θελει και όποτε θελει, δινει μονη της.
ναι ;)Κανω λαθος?
Δε το γνωριζω αυτο.Παντος φαινοταν οτι δεν παταει καλα.Δεντ ον ελεγες και τραγηκο βεβαια..Εγω παλί γιατι νομιζα ότι δεύτερος είναι ο Καπινο?
Και ο Γλυκος δεν ειχε κατι με το ματι του? Το ξεπερασε?
ελα ρε τυπε στα στημενα ηταν αλλου για αλλουΔε το γνωριζω αυτο.Παντος φαινοταν οτι δεν παταει καλα.Δεντ ον ελεγες και τραγηκο βεβαια..
Ε δε μου αφησε και τοσο κακη εντυπωση,το ειπα ομως οτι δεν παταγε καλα και φαινοτανε...ελα ρε τυπε στα στημενα ηταν αλλου για αλλου
ενταξει οτι πηγαινε πανω του το μπλοκαρε