Νέα

Mundial 2014

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Cr9
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 160K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποια ομάδα πιστεύετε ότι θα κατακτήσει το φετινό Mundial ?

• ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Ψήφοι: 70 44,0%
  • ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Ψήφοι: 89 56,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    159

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
645
Πόντοι
376
Πώς τσιμπάνε ρε τόσο ευκολα, πλάκα που την έχουν :grin:

Μαλακα φαναταζεσαι να γαμιοταν ολη η εθνικη για αυτο το κωλοματς?
Τυπε ετσι και ο σαντος εστελνε πακετακι τζαβελλομανιατοκατσουρανη πισω προχτες, θα πηγαινα αεροδρομιο μα τον Θεο.
Να υποδεχτω τα παιδακια.....

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
471
Πόντοι
446
Αν η Ελλαδα για σενα ειναι πανω απ ολους και ολα.
Αν η μεγαλυτερη χαρα που εχεις παρει στα αθλητικα ειναι το euro2004.
Aν σιχαινεσαι τον τρακη και τον βαγγελα.
Και αν απλα αυτο που γουσταρεις πανω απ ολα ειναι η μπαλιτσα σε οποιοδηποτε αθλημα....τοτε ναι, τα βρισκουμε ανετα  ;)
ασε ρε τα αν και τα αν...κιπλινγκ ε κιπλινγκ...
σε παρακολουθω και ειπα αυτο που ειπα...
και κανω λαθος απο σπανια εως ποτε  :grin:
ξερω τι λεω...παρε χαμπαρι...σου ειπα γαμω τον ενα γαμω τον αλλο και ξαναγαμω και τον παραλλο...
ξεκολλα...
παρα την οποια κοντρα και τις ΔΙΚΕΣ σου περσινες μαλακιες  ;)

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
τσατσος δεν ειμαι αλλα για μενα το ντου που τρωει ο αλεξ εδω μεσα ειναι αδικο και ανεξηγητο...παντα εχει σοβαρη και τεκμηριωμενη αποψη...ασχετα αν ειναι σωστη η οχι....
απορω πως πρωταγωνιστει σε μαλακισμενους διαγωνισμους και ψηφοφοριες;...
προσωπικα ειμαι στην αλλη ακρη πολιτικα και ιδεολογικα αλλα δεν μπορω να μην αναγνωρισω την σοβαροτητα του και οτι λεει κατι και το στηριζει με λογικα επιχειρηματα...
οσοι τον κραζουν οσοι και αν ειναι καλυτερα να ψαχτουν οι ιδιοι...
χρηστιδης....

Άλλο σοβαρότητα άλλο σοβαροφανεια.
LION7

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
471
Πόντοι
446
Άλλο σοβαρότητα άλλο σοβαροφανεια.
LION7
ακου ...εγω δεν παρακιλουθω ολημερις και ολονυχτις το σαιτ...οι γνωσεις μου ειναι απο προσωπικη εμπειρια...οσες φορες εχω αλλαξει αποψεις σε καποιο θρεντ που ειναι και ο αλεξ μου εδειξε σοβαρος και μετρημενος και παντα αιτιολογουσε αυτο που ελεγε...
αρα δεν μπορω να πω κατι διαφορετικο...

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
Μαλακα φαναταζεσαι να γαμιοταν ολη η εθνικη για αυτο το κωλοματς?
Τυπε ετσι και ο σαντος εστελνε πακετακι τζαβελλομανιατοκατσουρανη πισω προχτες, θα πηγαινα αεροδρομιο μα τον Θεο.
Να υποδεχτω τα παιδακια.....

Εγω τον γουρλοματη από τότε με το χέρι, που θα μπορούσαν  να τον παραδεχτούν όλοι αν έλεγε την ώρα του ματς ότι το κάνε, φωνάζω να τον διώξουμε απ το γαυρο

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ακου τι θα σου πω και βαλτο καλα στο μυαλο σου...και ας σου ακουγεται μαλακια....
γαμω τον θρυλο τον παο τον χοντρο και τον εφευρετη....
εμεις οι δυο αμα γνωριζομασταν εκτος μπου θα καναμε κολλητη παρεα....
ακου τι σου λεει ο μπαρμπα χρηστιδης και ας σου φαινεται περιεργο  ;)

και μεις και μεις

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
645
Πόντοι
376
ασε ρε τα αν και τα αν...κιπλινγκ ε κιπλινγκ...
σε παρακολουθω και ειπα αυτο που ειπα...
και κανω λαθος απο σπανια εως ποτε  :grin:
ξερω τι λεω...παρε χαμπαρι...σου ειπα γαμω τον ενα γαμω τον αλλο και ξαναγαμω και τον παραλλο...
ξεκολλα...
παρα την οποια κοντρα και τις ΔΙΚΕΣ σου περσινες μαλακιες  ;)

Δεν μετανιωνω για τιποτις ψηλε  ;)
Ειναι δεδομενο οτι αν με πιασει το τοπικιστικοομαδοαποτετοιο θα πω και θα γραψω πραγματα τα οποια ειναι απιθανο να υποστηριζω στην καθημερινοτητα μου  ;)
Εδω η στο γαμωγκαζετα που ειχα λογαριασμο μεχρι και πριν λιγες μερες(το διεγραψα μετα τις μαλακιες που γραφουν για την εθνικη) γραφω οτι μου κατεβει, βγαζω γουστα ενιοτε, φευγουν και τα οποια νευρα απο την γαμωδουλεια  :grin:

...ε και εχει πλακα να το παιζεις Ουνος ενιοτε  :grin:
Τιποτα πιο ευκολο απ το να βριζεσαι στα οπαδικα. Μαθαινεις και νεες λεξεις  :grin:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
τσατσος δεν ειμαι αλλα για μενα το ντου που τρωει ο αλεξ εδω μεσα ειναι αδικο και ανεξηγητο...παντα εχει σοβαρη και τεκμηριωμενη αποψη...ασχετα αν ειναι σωστη η οχι....
απορω πως πρωταγωνιστει σε μαλακισμενους διαγωνισμους και ψηφοφοριες;...
προσωπικα ειμαι στην αλλη ακρη πολιτικα και ιδεολογικα αλλα δεν μπορω να μην αναγνωρισω την σοβαροτητα του και οτι λεει κατι και το στηριζει με λογικα επιχειρηματα...
οσοι τον κραζουν οσοι και αν ειναι καλυτερα να ψαχτουν οι ιδιοι...
χρηστιδης....

να 'ξερες πόσες φορές έχει απαξιώσει ο ίδιος τις απόψεις άλλων συνομιλητών και βγαίνει τώρα να το παίξει οσία παρθένα

μέχρι και άρνηση συνέχισης διαλόγου επειδή ο ίδιος είναι μορφωμένος έχει ισχυριστεί επειδή δεν του άρεσαν οι αντίθετες απόψεις (χωρίς μπινελίκια εννοείται)

σοβαροφανής υπερόπτης είναι, εμένα αυτή είναι η γνώμη μου για το άτομό του

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
ακου ...εγω δεν παρακιλουθω ολημερις και ολονυχτις το σαιτ...οι γνωσεις μου ειναι απο προσωπικη εμπειρια...οσες φορες εχω αλλαξει αποψεις σε καποιο θρεντ που ειναι και ο αλεξ μου εδειξε σοβαρος και μετρημενος και παντα αιτιολογουσε αυτο που ελεγε...
αρα δεν μπορω να πω κατι διαφορετικο...

Εντάξει χρηστιδη δεν είσαι καμμένος του σάιτ, το πέρασες το μήνυμα σου

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Ναι ρε, αυτο λεω. Για μερικους απο εσας, καθε αποψη ειναι σεβαστη, εκτος αν ειναι η δικη μου.
URL]]

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
645
Πόντοι
376
Εγω τον γουρλοματη από τότε με το χέρι, που θα μπορούσαν  να τον παραδεχτούν όλοι αν έλεγε την ώρα του ματς ότι το κάνε, φωνάζω να τον διώξουμε απ το γαυρο

Δεν κανει για αρχηγος του Ολυμπιακου οντως.
Το παλικαρι ομως εδειξε και χτες οτι πρεπει να παιζει στην εθνικη....δεν εχουμε αλλον τετοιο.
Ειναι γκασμας βεβαια(τι εκανε χτες στο πλαγιο σε καποια φαση...τον εσπρωξε τον γιαπωνεζο χωρις λογο...θα τρωγε καμια κοκκινη εκει και τωρα...) αλλα νομιζω οτι και σεις ρε τυπε τον πριζωνετε πολυ λαθος τον μανιατη....

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
471
Πόντοι
446
Εντάξει χρηστιδη δεν είσαι καμμένος του σάιτ, το πέρασες το μήνυμα σου
γιατι ρε μαλακα παρεξηγιεσαι;ποιο μηνυμα μου περναω;μια πραγματικοτητα λεω...ο ακεξ συμμετεχει σε πολλα θρεντ και συχνα...εγω δεν τα παρακολουθω και το ξερεις...στα γαμωαθλητικα βοσκαω...δυο τρεις φορες που εχω συμμετασχει σε αλλα θρεντ καταλαβα αυτο που ειπα...
γιατι ρε πουστη μανουριαζεις αμεσως;;
κανενα μηνυμα δεν ηθελα να περασω και τιποτα δεν εννοουσα για κανεναν
ειπα αυτο ακριβως που ισχυει...γιατι ειστε τοσο καχυποπτοι;

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
645
Πόντοι
376
γιατι ρε μαλακα παρεξηγιεσαι;ποιο μηνυμα μου περναω;μια πραγματικοτητα λεω...ο ακεξ συμμετεχει σε πολλα θρεντ και συχνα...εγω δεν τα παρακολουθω και το ξερεις...στα γαμωαθλητικα βοσκαω...δυο τρεις φορες που εχω συμμετασχει σε αλλα θρεντ καταλαβα αυτο που ειπα...
γιατι ρε πουστη μανουριαζεις αμεσως;;
κανενα μηνυμα δεν ηθελα να περασω και τιποτα δεν εννοουσα για κανεναν
ειπα αυτο ακριβως που ισχυει...γιατι ειστε τοσο καχυποπτοι;

Χυστον τυπε. Δεν σχολιαζει στο θρεντ της λιβερπουλαρας και δεν εχω με ποιον να τσακωθω εκει.
Αντε με τον παλιομαλακα  :grin:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
471
Πόντοι
446
να 'ξερες πόσες φορές έχει απαξιώσει ο ίδιος τις απόψεις άλλων συνομιλητών και βγαίνει τώρα να το παίξει οσία παρθένα

μέχρι και άρνηση συνέχισης διαλόγου επειδή ο ίδιος είναι μορφωμένος έχει ισχυριστεί επειδή δεν του άρεσαν οι αντίθετες απόψεις (χωρίς μπινελίκια εννοείται)

σοβαροφανής υπερόπτης είναι, εμένα αυτή είναι η γνώμη μου για το άτομό του
ρε παιδια ξαναλεω παλι τα ιδια...αυτο εχω σχηματισει απο την μικρη μου πειρα...τι να πω;αν και αλλοι δεκα μου πειτε τα ιδια πιθανα να κανω λαθος...δεν επιμεω...δεν πουλαω τρελλα...αλλα αυτη την αποψη εχω σχηματισει απο τις λεγες ανταλλαγες αποψεων που εχω....δεν μου κανει ουτε για καμμενος ουτε για λακαμας με την εννοια που υπαρχει εδω...γιατι σε μια αυρεια εννοια ΟΛΟΙ οσοι γραφουμε σε αυτη τη σελιδα αλλος περισσοτερο αλλος λιγοτερο ειμαστε λακαμαδες...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom