kartakhs
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
αυτη που αρχισες το θεμα ΝΑΙ ειναι για τον πουτσο.....Εκτος απο την δικη μου που ειναι για τον πούτσο ε?
αυτη που αρχισες το θεμα ΝΑΙ ειναι για τον πουτσο.....Εκτος απο την δικη μου που ειναι για τον πούτσο ε?
σ αυτο συμβαλλει τελευταια ο κοσνικ σημαντικα αλλα κι εσυ κανεις σκληρη προσπαθεια να το αποδεικνυεις δεν λεωΕκτος απο την δικη μου που ειναι για τον πούτσο ε?
Α καλα το ειπα. Καναπέδες.
Οι φιλαθλοι των υπερομαδων της ξυλοκοπίασης, ασκουν κριτικη στην Ελλαδα.
Ποσο αστειο.
Ειδικα ο ισλανδος φανταζομαι αισθανεται πολυ αδικημενος
Τους βλεπεις να νικανε τυπε? Πολυ soft ειναι οι Γαλλοι δεν μπορω να τους εμπιστευτω :-
Ναι ρε, αυτο λεω. Για μερικους απο εσας, καθε αποψη ειναι σεβαστη, εκτος αν ειναι η δικη μου.αυτη που αρχισες το θεμα ΝΑΙ ειναι για τον πουτσο.....
Ναι ρε, αυτο λεω. Για μερικους απο εσας, καθε αποψη ειναι σεβαστη, εκτος αν ειναι η δικη μου.
ελα τωρα μην εισαι παραπονιαρης....οταν στην λεει ενας γραφτουν στα αρχιδια σου ....οταν στην λενε πολλοι αναρωτησου λιγοΝαι ρε, αυτο λεω. Για μερικους απο εσας, καθε αποψη ειναι σεβαστη, εκτος αν ειναι η δικη μου.
Πρεπει να αποβαλονται απο τα παγκοσμια εθνικες ομαδες οπως η ελλαδα, δεν βλεπουν στην φιφα οτι κανουν κακο στο ποδοσφαιρο με το ζορι κρατιομουν να τι δω και αυτο γιατι την ειχα παιξει στο στοιχημα, αλλα τελικα δεν αντεξα οταν μπηκε ο καραγκουνης και με πηρε ο υπνος. Ηρωας οποιος εκατσε και το ειδε μεχρι τελους. Μακραν το χειροτερο παιχνιδι του μουντιαλ μεχρι τωρα.
ειπα για το στοιχημα τυπεMε τετοια υπογραφη που εχεις τυπε, απορω γιατι εκατσες να το δεις ουτως η αλλως
ειπα για το στοιχημα τυπε
Σε δυο δελτια χ/1 και 1 και σημερα με δουλευει ο πατερας μου που το επαιξε χ/χ με λεει ακομα δεν εμαθες την εθνικηΠηγες κουβα και συ με τους αμπαλους τους ιαπωνες που δεν μπορεσαν να βαλουν ενα γκολ να φανταστω
Σε δυο δελτια χ/1 και 1 και σημερα με δουλευει ο πατερας μου που το επαιξε χ/χ με λεει ακομα δεν εμαθες την εθνικη
Οπαδός του ΠΑΟΚ παραπονιέται ότι η εθνική καταστρέφει το ποδόσφαιρο, εντάξει τα είδαμε ολα