Νέα

Mundial 2014

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Cr9
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 160K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποια ομάδα πιστεύετε ότι θα κατακτήσει το φετινό Mundial ?

• ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Ψήφοι: 70 44,0%
  • ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Ψήφοι: 89 56,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    159

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
645
Πόντοι
376
Ολα πρεπει να τα λαμβανεις υποψην και αυτο το πραγμα δεν αντιπροσωπευει κανεναν νοημων ελληνα παρα μονο χαζοχαρουμενους και χαζογκομενες..με μικρες εξαιρεσεις που εκει μπαινει το εθνικο φρονημα πραγμα που για μενα ειναι αστειο. Τον εθνικο υμνο ο χολεβας και ο κονε ουτε ξερουν να τον πουνε..

Στο ωραιο ταξιδι που λες ξερεις τι πουστριλικι επαιζε με τους παικταραδες που και καλα επαιζαν για τη φανελα και τις απειλες τους για πριμ εν μεσω του τουρνουα; Και τι εγινε μετα απο αυτο; Η ιδια και χειροτερη βρωμα και δυσωδεια στο ελληνικο ποδοσφαιρο

Τυπε εγω ξερω οτι η γιαγια μου που ποτε δεν ειχε δει ποδοσφαιρο και μου τα χωνε μονιμως οταν ημουν πιτσιρικας επειδη ετρεχα για μπαλα, πανηγυριζε και εκλαιγε σαν μικρο κοριτσι το 2004.
Θειτσες, παππουδια...ολοι στους δρομους.
Αξια ανεκτιμητη. Μονο η εθνικη μπορει να τα κανει αυτα. Μονο. Οτι και να γινοταν με τα πριμ και με ολες αυτες τις μαλακιες δεν ειχε ΚΑΜΙΑ σημασια.
Ολοι οσοι πηγαν στην πορτογαλια ειναι ηρωες....για παντα(ασχετα αν μετα μερικοι απο αυτους μας κατσικωθηκαν παραπανω)
.....αυτο θελω να καταλαβαινει και ο καθε τζαβελλας, μανιατης κλπ.
Ινδαλμα μπορεις να γινεις στον γαβρο, τον παοκ, τον βαζελο αν κανεις καμια μανουρα σε ντερμπι. Οκ.
Ηρωας για ενα ολοκληρο εθνος ομως, μονο μεσω της εθνικης.

Οταν μιλαμε για μουντιαλ και γιουρο ειναι αναξιο εστω και σχολιασμου το πρωταθληματακι οποιασδηποτε χωρας. Αυτα.

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
η μονη με την οποια θα επρεπε να ασχοληθει λιγο πιο εμπεριστατωμενα ο σειρηνακης.... :fuck2:
ο σειρηνακης θα επρεπε να ηξερε πως εχει η ερθει η ωρα να επενδυσει σε εναν αρσενικο σταρ για να του φερει χρημα με ουρα  ;) δυστυχως για αυτον ο νωντας εγκατελειψε τα εγκοσμια οποτε θα μεινει με το πουλι στο χερι και θα κυνηγαει ντουβληδες και τζουλιες για; να πουλησει κανα ντιβιντακι σας νιγηριανος στην ομονοια  :sunglasses:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Τυπε εγω ξερω οτι η γιαγια μου που ποτε δεν ειχε δει ποδοσφαιρο και μου τα χωνε μονιμως οταν ημουν πιτσιρικας επειδη ετρεχα για μπαλα, πανηγυριζε και εκλαιγε σαν μικρο κοριτσι το 2004.
Αξια ανεκτιμητη. Μονο η εθνικη μπορει να τα κανει αυτα. Μονο. Οτι και να γινοταν με τα πριμ και με ολες αυτες τις μαλακιες δεν ειχε ΚΑΜΙΑ σημασια.
Ολοι οσοι πηγαν στην πορτογαλια ειναι ηρωες....για παντα(ασχετα αν μετα μερικοι απο αυτους μας κατσικωθηκαν παραπανω)
Ινδαλμα μπορεις να γινεις στον γαβρο, τον παοκ, τον βαζελο αν κανεις καμια μανουρα σε ντερμπι. Οκ.

Οταν μιλαμε για μουντιαλ και γιουρο ειναι αναξιο εστω και σχολιασμου το πρωταθληματακι οποιασδηποτε χωρας. Αυτα.

μεγαλε, ηρωες ειναι κατι παιδια στοιβου ενοργανης και αλλων πιο αφανων αθληματων που πανε και φερνουνε παγκοσμια μεταλλια με συνθηκες και παροχες να κλαψεις μαυρο δακρυ. θα πρεπει να ξανα καλιμπραρεις το ηρωομετρο σου λεω γω.

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
645
Πόντοι
376
μεγαλε, ηρωες ειναι κατι παιδια στοιβου ενοργανης και αλλων πιο αφανων αθληματων που πανε και φερνουνε παγκοσμια μεταλλια με συνθηκες και παροχες να κλαψεις μαυρο δακρυ. θα πρεπει να ξανα καλιμπραρεις το ηρωομετρο σου λεω γω.

Δεν διαφωνω μονο που δυστυχως το ποδοσφαιρο ειναι το μοναδικο αθλημα που εχει τετοια επιρροη και προβολη.
Δεν εφτιαξα εγω τους κανονες τυπε.

Επισκέπτης

Για μενα αυτα ειναι επιφανειακα και αστεια..επι κανα 3μηνο μετα τη κατακτηση το καθε χαζογκομενακι και πουτανακι το επαιζαν και ποδοσφαιροφιλες και ο καθε σαχλαμαρας χελακης και λοιποι τα οικονομησαν με τις γραφικοτητες..το θεμα ειναι τι εμεινε απο ολο αυτο στη ουσια..τιποτα! Ισα ισα χειροτερα τα πραγματα εγιναν..
Και με τους ολυμπιακους αγωνες συγκινηση και λοιπες πιπες και τι μας εμεινε; Χρεος μεχρι το 2300 να πληρωνουμε

rouKoun13

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2010
Κριτικές
2
Like
62
Πόντοι
16
Καλα, ειναι ο αλλος π.χ. Νορβηγος και τουιταρει οτι δεν του αρεσει η Ελλαδα?
Και ποιος τον υποχρεωνει να την βλεπει?
Ε ρε κομπλεξικους γεμισε ο κοσμος.
Απο ποια χωρα ειναι ο τύπος που το εγραψε, να δω μηπως η εθνικη του βλεπει το μουντιαλ απο τον καναπε?
τυπε ειναι απο ευρωπη.Στην αρχη του κουρεψαν το ομολογο δημοσιου που ειχε με το PSI και χτες επαιξε τις οικονμιες του στο 2/2 της εθνικης.Γαματα θα λεμε οτι ειμαστε ελληνες και θα ξυπναμε στο νοσοκομειο σε λιγο καιρο

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Δεν διαφωνω μονο που δυστυχως το ποδοσφαιρο ειναι το μοναδικο αθλημα που εχει τετοια επιρροη και προβολη.
Δεν εφτιαξα εγω τους κανονες τυπε.

μπραβο γιαυτο και πρεπει να επιλεγεις καλυτερα τη λεξη ηρωας. επειδη ειναι ετσι οπως ειναι μαζευει κωλοχαρακτηρες.

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

το γιούρο2004 ήταν η απόδειξη του πώς μπορεί κανείς να φτάσει από το πουθενά στην κορυφή μέχρι να επιστρέψει αμέσως στην χρυσή μετριότητα όπου ανήκει

μας προσέφερε στιγμές και έμεινε ως ανάμνηση, δεν νομίζω ότι μας έδωσε κάτι παραπάνω

τα περί ηρώων είναι υπερβολικά και θεωρώ ότι τα λες πάνω στον ενθουσιασμό σου

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
645
Πόντοι
376
Για μενα αυτα ειναι επιφανειακα και αστεια..επι κανα 3μηνο μετα τη κατακτηση το καθε χαζογκομενακι και πουτανακι το επαιζαν και ποδοσφαιροφιλες και ο καθε σαχλαμαρας χελακης και λοιποι τα οικονομησαν με τις γραφικοτητες..το θεμα ειναι τι εμεινε απο ολο αυτο στη ουσια..τιποτα! Ισα ισα χειροτερα τα πραγματα εγιναν..
Και με τους ολυμπιακους αγωνες συγκινηση και λοιπες πιπες και τι μας εμεινε; Χρεος μεχρι το 2300 να πληρωνουμε

Δεν διαφωνω ουτε σε αυτο. Αυτο που εμεινε ομως ειναι η εικονα ενος λαου που μπορεσε εστω και για 20 μερουλες να ειναι μονιασμενος και πανω απ ολα χαρουμενος για τον ιδιο λογο.
Αν δεις ποσες φορες ιστορικα αυτος ο λαος ηταν ενωμενος, τοτε αυτο της Πορτογαλιας το λες χαλαρα και αθλο.
Κανενα ποδοσφαιρο δεν εφτιαξε, δεν φυτρωσαν γηπεδα παντου, ολα σκατα παρεμειναν σε πρωταθληματα κλπ.

Ο καθενας κραταει αυτο που θελει τυπε.

Αυτα που εχω σουρει σε χαριστεες, μπασιναδες, καραγκουνηδες κλπ δεν ειναι λιγα.
Και ηταν μαλλον(και ειναι ακομα) δικαιολογημενα. Δεν θελω να βλεπω τους ιδιους παικτες για παντα για κατι που εγινε 10 χρονια πριν σαφως.
Αλλα....εκεινο το 20ημερο δεν προκειται να ξεχαστει ποτε. Γι αυτο και μονο, ενα ευχαριστω εννοειται οτι το λες αν θες. Αν δεν θες, γουστο σου και δικαιωμα σου  ;)

Τεσπα, το γαμησαμε και ψοφησε, γαμα το  ;)

πηγασος

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
το γιούρο2004 ήταν η απόδειξη του πώς μπορεί κανείς να φτάσει από το πουθενά στην κορυφή μέχρι να επιστρέψει αμέσως στην χρυσή μετριότητα όπου ανήκει

μας προσέφερε στιγμές και έμεινε ως ανάμνηση, δεν νομίζω ότι μας έδωσε κάτι παραπάνω

Αυτό σου δίνει μια ελπίδα οτι ίσως να γίνεις κάτι μια μέρα.
Αλλα την επόμενη πάλι στα σκατά θα είσαι.  :birdman:

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
645
Πόντοι
376
μπραβο γιαυτο και πρεπει να επιλεγεις καλυτερα τη λεξη ηρωας. επειδη ειναι ετσι οπως ειναι μαζευει κωλοχαρακτηρες.

Oποιος καταφερνει εστω και για λιγο να ενωσει εναν λαο σαν τον δικο μας, για μενα ειναι ηρωας τυποι.  :grin:

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Αυτό σου δίνει μια ελπίδα οτι ίσως να γίνεις κάτι μια μέρα.
Αλλα την επόμενη πάλι στα σκατά θα είσαι.  :birdman:
εκτος αν νωντοποιηθεις υστερα απο μια επιπονη διαδικασια εντονου διαλογισμου  ;)

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.175
Πόντοι
506
απολυτε..... ο αλεξ ειχε πει οτι ναι μεν ηθελε αρχικα να τον δωσει, ωστοσο αλλαξε γνωμη και τελικα ΔΕΝ τον εδωσε.....
λες να λεει ψεματα ;;;

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
απολυτε..... ο αλεξ ειχε πει οτι ναι μεν ηθελε αρχικα να τον δωσει, ωστοσο αλλαξε γνωμη και τελικα ΔΕΝ τον εδωσε.....
λες να λεει ψεματα ;;;
τυπε και μονο η προθεση μετραει :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom