kazabuburas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2012
- Κριτικές
- 27
- Like
- 645
- Πόντοι
- 376
Ολα πρεπει να τα λαμβανεις υποψην και αυτο το πραγμα δεν αντιπροσωπευει κανεναν νοημων ελληνα παρα μονο χαζοχαρουμενους και χαζογκομενες..με μικρες εξαιρεσεις που εκει μπαινει το εθνικο φρονημα πραγμα που για μενα ειναι αστειο. Τον εθνικο υμνο ο χολεβας και ο κονε ουτε ξερουν να τον πουνε..
Στο ωραιο ταξιδι που λες ξερεις τι πουστριλικι επαιζε με τους παικταραδες που και καλα επαιζαν για τη φανελα και τις απειλες τους για πριμ εν μεσω του τουρνουα; Και τι εγινε μετα απο αυτο; Η ιδια και χειροτερη βρωμα και δυσωδεια στο ελληνικο ποδοσφαιρο
Τυπε εγω ξερω οτι η γιαγια μου που ποτε δεν ειχε δει ποδοσφαιρο και μου τα χωνε μονιμως οταν ημουν πιτσιρικας επειδη ετρεχα για μπαλα, πανηγυριζε και εκλαιγε σαν μικρο κοριτσι το 2004.
Θειτσες, παππουδια...ολοι στους δρομους.
Αξια ανεκτιμητη. Μονο η εθνικη μπορει να τα κανει αυτα. Μονο. Οτι και να γινοταν με τα πριμ και με ολες αυτες τις μαλακιες δεν ειχε ΚΑΜΙΑ σημασια.
Ολοι οσοι πηγαν στην πορτογαλια ειναι ηρωες....για παντα(ασχετα αν μετα μερικοι απο αυτους μας κατσικωθηκαν παραπανω)
.....αυτο θελω να καταλαβαινει και ο καθε τζαβελλας, μανιατης κλπ.
Ινδαλμα μπορεις να γινεις στον γαβρο, τον παοκ, τον βαζελο αν κανεις καμια μανουρα σε ντερμπι. Οκ.
Ηρωας για ενα ολοκληρο εθνος ομως, μονο μεσω της εθνικης.
Οταν μιλαμε για μουντιαλ και γιουρο ειναι αναξιο εστω και σχολιασμου το πρωταθληματακι οποιασδηποτε χωρας. Αυτα.