Anderssen_
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2013
- Like
- 3.166
- Πόντοι
- 506
ΤΕΛΟΣ.....το φυσαω και δεν κρυωνει
με φαγες με χαντακωσες ρε γεωργιου
ελα ρε τυπε δε βλεπονται με τιποτα αυτοιΠολύ καλύτερη η Γερμανία, αλλά κι αυτό το διαιτητικό σπρώξιμο γιατί ρε πούστη μου; Εγώ το έχω βάλει οβερ και μου ήρθε μια χαρά, αλλά κάπου αηδιάζεις κιόλας
αυτος ο Ροναλντο εχει παιξει κανα σοβαρο παιχνιδι με την εθνικη?
και πρέπει να τους αποτελειώσει το κοράκι; Άσε να τους γαμήσουν οι αντίπαλοιελα ρε τυπε δε βλεπονται με τιποτα αυτοι
τι χαλι ειναι αυτο ρε τυποι
η ελλαδα φανταζει ομαδα μπροστα τους
ειναι τυχαίο ότι η Πορτογαλία έχει χάσει σε μεγάλη διοργανωση 2 φορές από την Ελλάδα? Μιλάμε για ψυχοσύνθεση <<Μάλτας>>..να βάλουμε χέρι να ρίξουμε τον αντίπαλο,να κουτουλήσουμε..έλεος!ντροπή του ποδοδσφαίρου..κρίμα και έχει κανει ωραίο μαλλί ο Κριστιάνο..τι χαλι ειναι αυτο ρε τυποι
η ελλαδα φανταζει ομαδα μπροστα τους
τυπε δεν ειναι πολυ ντροπιαστικο μια μια ομαδα να λενε οτι ειναι πελατης της εθνικης ελλαδας?ειναι τυχαίο ότι η Πορτογαλία έχει χάσει σε μεγάλη διοργανωση 2 φορές από την Ελλάδα? Μιλάμε για ψυχοσύνθεση <<Μάλτας>>..να βάλουμε χέρι να ρίξουμε τον αντίπαλο,να κουτουλήσουμε..έλεος!ντροπή του ποδοδσφαίρου..κρίμα και έχει κανει ωραίο μαλλί ο Κριστιάνο..
Θα παίξεις τα άλλα δυο χ????
μιλάμε για απαξίωση τώρα, όχι αστεία!τυπε δεν ειναι πολυ ντροπιαστικο μια μια ομαδα να λενε οτι ειναι πελατης της εθνικης ελλαδας?
μεχρι σημειου αυτοκτονιας τυπε ;)τυπε δεν ειναι πολυ ντροπιαστικο μια μια ομαδα να λενε οτι ειναι πελατης της εθνικης ελλαδας?