Ολλανδός
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
Τύπε, ο Ιτάνζ δεν πήγε και άσχημα....
Τύπε, ο Ιτάνζ δεν πήγε και άσχημα....
Εχουμε πιο πολλα κοινα απ'οτι νομιζουμε. Εκεινοι εχουν δημοσιο χρεος 200% του GDP.φτυστοί σαν εμας ειναι οι γιαπωνέζοι
Δεν ξέρω πως θα την έλεγα εγώ, όλοι όσοι όμως έζησαν εκείνη την εποχή αναφέρουν πως υπολογιζόταν αν όχι σαν πρώτο φαβορί για τον τίτλο, τότε σίγουρα μέσα στα 3-4 πρώτα.
Δεν με ενδιαφερει δεν το παρακολουθω, εγω θελω χακομπο στην ομαδα τυπεΤύπε, ο Ιτάνζ δεν πήγε και άσχημα....
το 1974 πρωτοφάνηκε η Ολλανδία σαν εθνική ομάδα και το 1978 οι ίδιοι παίκτες ήταν πάλι Ρεπ Νέεσκενς Χάαν αλλά χωρίς όμως τον Κρόυφ κι όχι λόγω ηλικίας και το 1998 ομαδάρα είχε και το 1990οχι ειδικα για το 74
το 74 λογικο αμα εχει βαση τον Αγιαξ με τα 3 συνεχομενα θαταν φαβορι
σαν ιστορια πριν το μουντιαλ του 74 δεν ειχε
Καθυστερημένο αλλά τώρα είχα την ευκαιρία να γράψω κάτι.
Αυτός ο Ντιέγκο Κόστα ρε παιδιά τι ταγάρι είναι; Μιλάμε ο Αλέκος Τάτσης ήτανε βιρτουόζος της μπάλας μπροστά του.
Και γι'αυτό τον μπετατζή σφάχτηκαν υποτίθεται η Ισπανία και η Βραζιλία; Έλα νιμού στον τόπο σου.
Τα έχουμε ξαναπεί...ο Ντιέγκο Κόστα και ο Καβάνι είναι οι πιο υπερτιμημένοι ποδοσφαιριστές απ' την τωρινή "αφρόκρεμα"Καθυστερημένο αλλά τώρα είχα την ευκαιρία να γράψω κάτι.
Αυτός ο Ντιέγκο Κόστα ρε παιδιά τι ταγάρι είναι; Μιλάμε ο Αλέκος Τάτσης ήτανε βιρτουόζος της μπάλας μπροστά του.
Και γι'αυτό τον μπετατζή σφάχτηκαν υποτίθεται η Ισπανία και η Βραζιλία; Έλα νιμού στον τόπο σου.
καποιος ειπε οτι τους αδικησε η διαιτησια τυπεΔηλωση τοροσιδη: δεν υπηρχε κολομβια στο γηπεδο. ΔΛδ ρε μλκ αν υπηρχε ποσα θα τρωγατε
Γυφτοπορτογαλοι πεπε ροναλτο κλπ για να πουλανε καμια πλαστικη καρεκλα στην λαικη με το ντατσουν ειναι