Andhrímnir
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιουν 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
τύπε, αν ήταν κουτουλιά, θα είχε πέσει προς τα πίσω ο άλλος. Ακούμπημα του κεφαλιού ήταν
με προθεση....ξεκαθαρη κοκκινη....και χωρις αν, αλλα, η οτιδηποτε αλλο....
τύπε, αν ήταν κουτουλιά, θα είχε πέσει προς τα πίσω ο άλλος. Ακούμπημα του κεφαλιού ήταν
καθαρη ηταν τυπεμε προθεση....ξεκαθαρη κοκκινη....και χωρις αν, αλλα, η οτιδηποτε αλλο....
καθαρη ηταν τυπε
ο πεπε ολο τετοιες μαλακιες κανει
λοιπον εχουμε και λεμε
Iran vs Nigeria
Ghana vs USA
Belgium vs Algeria
Russia vs South Korea
εδω μεσα ειναι το Χ...... 100%
οσοι βασταξαν, οσοι αντεξαν το συστημα γεωργιου θα εκπερματωσουν σαν ελεφαντες....μιλαμε για τρελα κερδη
αν κανεις μαρκαρισμα (τακλιν) με ποδι σηκωμενο, ακομα και αν δεν 'βρεις' τον αντιπαλο η καρτα ειναι κοκκινουα....
Kανενα απο αυτα δεν θα ερθει χ,οι διαφορες των ομαδων ειναι μεγαλες.Ενα μικρο ποσοστο δινω στο Ρωσσια-Νοτια Κορεα να ερθει.λοιπον εχουμε και λεμε
Iran vs Nigeria
Ghana vs USA
Belgium vs Algeria
Russia vs South Korea
εδω μεσα ειναι το Χ...... 100%
οσοι βασταξαν, οσοι αντεξαν το συστημα γεωργιου θα εκπερματωσουν σαν ελεφαντες....μιλαμε για τρελα κερδη
Μιλαμε οτι πρεπει να χεις την JP Morgan να σε καλυπτει σε margin για να πας ταμειο...
καθένας τιμωρείται γι αυτά που κάνει στο συγκεκριμένο αγώνα τύπε. Το αν είναι υπότροπος δεν νομίζω να μετράει
Μιλαμε οτι πρεπει να χεις την JP Morgan να σε καλυπτει σε margin για να πας ταμειο...
Kατσε ρε μαστερακο, στο ΗΠΑ-Γκανα ποια ειναι η καλυτερη και με διαφορά κιολας??Kανενα απο αυτα δεν θα ερθει χ,οι διαφορες των ομαδων ειναι μεγαλες.Ενα μικρο ποσοστο δινω στο Ρωσσια-Νοτια Κορεα να ερθει.
Η Γκανα πολυ καλυτερη σε μοναδες.Kατσε ρε μαστερακο, στο ΗΠΑ-Γκανα ποια ειναι η καλυτερη και με διαφορά κιολας??
Kανενα απο αυτα δεν θα ερθει χ,οι διαφορες των ομαδων ειναι μεγαλες.Ενα μικρο ποσοστο δινω στο Ρωσσια-Νοτια Κορεα να ερθει.
δεν είναι το ίδιο ρε τύπε. Αυτό που έκανε ο Πέπε το κάνουν 100δες παίχτες που θεωρούν ότι ο αντίπαλος έκανε θέατρο. Πάνε πάνω από τον παίχτη και του τη λένε. Ε, τούτος τον ακούμπησε κιόλας. Τελοσπάντων, εγώ μέχρι κίτρινη θα έδινα
Εγω νομιζω οτι και κιτρινη να του εδινε απλως, δεν θα ηταν λαθος.Πλάκα μας κάνεις ρε φίλε τώρα ? Αυτό ήταν ο ορισμός της κόκκινης κάρτας και τον κοπάνησε και πήγε απο πάνω του και τον κουτούλησε....
Εγω νομιζω οτι και κιτρινη να του εδινε απλως, δεν θα ηταν λαθος.
Η Γκανα πολυ καλυτερη σε μοναδες.
καλα, αμα δεις την εξεδρα της ρωσσιας ομως μην ερθεις κλαιγοντας ;)Ρωσία-Κορέα το βλέπω κι'εγώ να έρχετε Χ,αν και θέλω να χάσουν οι μπάσταρδοι οι Ρώσοι...