απιστευτο καυλακι ανωμαλο και ναζαριακο
Και μια με αρορα στα τέσσερα από πίσω χωρίς στρινγκο
απιστευτο καυλακι ανωμαλο και ναζαριακο
Και μια με αρορα στα τέσσερα από πίσω χωρίς στρινγκο
εγω επαιραν αν μπορουσα και Αρορα και Λιζα και Κατερινα μαζι αλλα ας ειναι καλα το αρχιδι ο Μητσοτακης και ο ΕνφιαΚαι μια με αρορα στα τέσσερα από πίσω χωρίς στρινγκο
στα πλαίσια της ΔΕΘ η ανάρτηση ή έτσι σου βγήκε το επαναστατικό του τσε γκεβάρα????Λοιπόν παληκάρια και λεβέντες, να ξεκαθαρίσουμε κάτι εδώ για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις.
Το μήνυμα φυσικά και δεν πάει σε όλους γιατί η πλειοψηφία είναι Κύριοι και ξέρουν πώς να φερθούν και πως να μιλήσουν. Θέλω να πιστεύω πως και κάποιοι άλλοι, λίγοι ευτυχώς, δεν έχουν κακή πρόθεση και μόνο λόγω της δεδομένης κατάστασης με τις έκφυλες φωτό των κοριτσιών, παρασύρονται και λένε καμία κουβέντα παραπάνω η οποία όμως είναι άστοχη.
Τα κορίτσια δεν είναι τσουλάκια για να ανεβάζουν φωτό στο Instagram μήπως αρπάξουν κανένα καυλί και βρουν κάποιο χορηγό. Οι φωτό είναι marketing και τα κορίτσια επαγγελματίες με ο, τι αυτό συνεπάγεται. Και η Άννα απ' όσο μπορώ να γνωρίζω είναι μια άριστη εργοδότρια επίσης με ο, τι αυτό συνεπάγεται, πράγμα που, πιστέψτε με, σπανίζει στον χώρο.
Γι'αυτό και τα κορίτσια παραμένουν για πολλά πολλά χρόνια κοντά της. Επίσης η Άννα είναι ΚΥΡΙΑ και δεν έχει δώσει ποτέ κανένα δικαίωμα ούτε σουλατσάρισε ποτέ στα δωμάτια.
Να είστε λοιπόν περισσότερο προσεκτικοί στις εκφράσεις σας και στην συμπεριφορά σας.
Επαναλαμβάνω πως θέλω να πιστεύω ότι έγινε μια παρεξήγηση λόγω κεκτημένης ταχύτητας και ουδέποτε υπήρξε κακή πρόθεση. Δεν είναι κακό να κάνουμε λάθη. Όλοι κάναμε και όλοι θα κάνουμε. Και να θυμάστε. Τα παντελόνια έχουν πάψει εδώ και καιρό να κάνουν τον άντρα. Τα φορούν πλέον και οι γυναίκες. Και τα δυνατά καυλιά κάνουν τους καλούς επιβήτορες. Τους άντρες τους κάνει η σωστή συμπεριφορά και η δύναμη του να πεις: " έκανα λάθος, συγνώμη".
Άντε και ο, τι είπαμε, νερό κι αλάτι που λένε και στο χωριό μου.
Εδώ πρέπει να είμαστε όλοι φίλοι. Το ίδιο ισχύει και για τις εκφράσεις, βλάχος ή χωριάτης.
Γιατί χαλάτε τις καρδιές σας βρε;
Το ξέρετε πώς σας χαλάει την στύση;
Αν διαβάσεις 2 σελίδες πίσω θα καταλάβεις τιμημένε μου. Μην κάνω περίληψη των προηγούμενων επεισοδίων.στα πλαίσια της ΔΕΘ η ανάρτηση ή έτσι σου βγήκε το επαναστατικό του τσε γκεβάρα????
Multi Massage DIAMOND TUTI FRUTI ! NINA & LIZA AURORA & KATERINA FULL VITAMINES & GEFSI AROMA & PIOTITA !!!εγω επαιραν αν μπορουσα και Αρορα και Λιζα και Κατερινα μαζι αλλα ας ειναι καλα το αρχιδι ο Μητσοτακης και ο Ενφια
Τέλεια φωτογραφίαMulti Massage DIAMOND TUTI FRUTI ! NINA & LIZA AURORA & KATERINA FULL VITAMINES & GEFSI AROMA & PIOTITA !!!
Τρελαθηκαμε ΑννουλαMulti Massage DIAMOND TUTI FRUTI ! NINA & LIZA AURORA & KATERINA FULL VITAMINES & GEFSI AROMA & PIOTITA !!!
Το κωλαράκι της Νίνας κοστίζει επιπλέον ή περιλαμβάνεται στην τιμή?Εχω γράψει κριτική και δεν έχει ανέβει ακόμη γιαυτό την ανεβάζω και εδώ
Επίσκεψη την παρασκευή έχοντας κλείσει ραντευού με την Αουρόρα για έβδομη φορά
Καθώς ανέβηκα πάνω τα κορίτσια άρχισαν να με πειράζουν ξέροντας ότι πάω μόνο για εκείνη λέγοντας μου ότι πρέπει να της πηγαινω και λουλούδια.
Πάνω στο καλαμπούρι μου λέει η Νίνα ότι εγώ κάνω πολύ καλό διπλό με την Αουρόρα
Ε δεν ήθελα και πολύ για να το αποφασίσω και καθώς εμφανίστηκε και η Αυρόρα και με διαβεβαίωσε οτι θα περάσω καλά δέχτηκα
Δεν χρειάζεται να πω λεπτομέρειες για το τι έγινε μέσα στο δωμάτιο αλλά θα πω μόνο αυτό
Η εμπειρία και η διάθεση της Νίνας να υπηρετεί τον άνδρα όλη την ώρα με γλύκα και λατρεία και η εμφάνηση της Αουρόρας που σε ξεσηκώνει καθώς και η χημεία μεταξύ τους με έκαναν να θέλω να μην τελειώσει η συνάντηση αυτή
Κατάθεση έκανα δύο φορές
Μία στην αρχή στην διπλή πίπα στα στοματάκια τους και η δεύτερη βαθειά στο κωλαράκι της Νίνας
Κοριτσάρες μου να είστε καλά.
Σύντομα θα έχουμε επανάληψη
Σχόλια με την μορφή ειρωνείας δεν χρειάζονται εδώ
Οποιος πιστεύει πηγαίνει επιτόπου βλέπει και αν δεν του αρέσει φεύγει
Το κωλαράκι φίλε μου ειναι καταπληκτικό και είναι μέσα στην τιμή αυτήΤο κωλαράκι της Νίνας κοστίζει επιπλέον ή περιλαμβάνεται στην τιμή?
Τιμές την παρασκευήΜπορεί κάποιος να γράψει τις τιμες του καταστήματος?
Ρε φίλε, ρισπεκτ! Πρώτη φορά ακούω να πληρώνει ο πελάτης στο τέλος σε μασάζ.Το κωλαράκι φίλε μου ειναι καταπληκτικό και είναι μέσα στην τιμή αυτή
Δεν μου χρέωσαν έξτρα γιατι πλήρωσα στο τέλος
Ora me 2 ektonosi 100 Levendi mou se filo !!!Τιμές την παρασκευή
60 e 30 λεπτά
80 e 45
100 η ώρα
Eγώ φίλε εκτός απο την αλυσίδα NIRVANA και στα τρια αυτά σε όλα τα υπόλοιπαΡε φίλε, ρισπεκτ! Πρώτη φορά ακούω να πληρώνει ο πελάτης στο τέλος σε μασάζ.
Levendi mou kalispera edho ke 15 kronia panda o belatis plironi sto telos tis sinadisis nomos afto ke prepi na pi oti perase kala ke meta plironi i me karta i metrita ke an dhen meni kanopimenos dhen plironi tha pari dhefteri kopela i otan erkete tin epomeni fora afta ine i kanones tu katastimatos ke oli to kserun na vgune ke na ta grapsun afta Levedi mu !!!Ρε φίλε, ρισπεκτ! Πρώτη φορά ακούω να πληρώνει ο πελάτης στο τέλος σε μασάζ.
Μπράβο για τον επαγγελματισμό σας! Αν και δεν είμαι πελάτης, τώρα με κάνατε! Αυτή την εβδομάδα θα περάσω να γνωριστούμε με τη Νίνα...Levendi mou kalispera edho ke 15 kronia panda o belatis plironi sto telos tis sinadisis nomos afto ke prepi na pi oti perase kala ke meta plironi i me karta i metrita ke an dhen meni kanopimenos dhen plironi tha pari dhefteri kopela i otan erkete tin epomeni fora afta ine i kanones tu katastimatos ke oli to kserun na vgune ke na ta grapsun afta Levedi mu !!!