Νέα

Ad Multi Massage Diamond Spa-Εθνάρχου Μακαρίου 18

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Diamond Spa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 585K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (2 μέλη και 25 επισκέπτες)

manos 1810

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
23
Like
1.940
Πόντοι
5.345
Εχω γράψει κριτική και δεν έχει ανέβει ακόμη γιαυτό την ανεβάζω και εδώ

Επίσκεψη την παρασκευή έχοντας κλείσει ραντευού με την Αουρόρα για έβδομη φορά
Καθώς ανέβηκα πάνω τα κορίτσια άρχισαν να με πειράζουν ξέροντας ότι πάω μόνο για εκείνη λέγοντας μου ότι πρέπει να της πηγαινω και λουλούδια.
Πάνω στο καλαμπούρι μου λέει η Νίνα ότι εγώ κάνω πολύ καλό διπλό με την Αουρόρα
Ε δεν ήθελα και πολύ για να το αποφασίσω και καθώς εμφανίστηκε και η Αυρόρα και με διαβεβαίωσε οτι θα περάσω καλά δέχτηκα
Δεν χρειάζεται να πω λεπτομέρειες για το τι έγινε μέσα στο δωμάτιο αλλά θα πω μόνο αυτό
Η εμπειρία και η διάθεση της Νίνας να υπηρετεί τον άνδρα όλη την ώρα με γλύκα και λατρεία και η εμφάνηση της Αουρόρας που σε ξεσηκώνει καθώς και η χημεία μεταξύ τους με έκαναν να θέλω να μην τελειώσει η συνάντηση αυτή
Κατάθεση έκανα δύο φορές
Μία στην αρχή στην διπλή πίπα στα στοματάκια τους και η δεύτερη βαθειά στο κωλαράκι της Νίνας
Κοριτσάρες μου να είστε καλά.
Σύντομα θα έχουμε επανάληψη
Σχόλια με την μορφή ειρωνείας δεν χρειάζονται εδώ
Οποιος πιστεύει πηγαίνει επιτόπου βλέπει και αν δεν του αρέσει φεύγει
Αυτός είσαι!!!!
Ολιγόλογος και σαφής!
Με δύο λέξεις στοχευμένες και συγκεκριμένες έδωσες πλήρη εικόνα!
Ευχαριστούμε και να περνάς όμορφα!

OP
OP
Diamond Spa

Diamond Spa

Μασατζίδικο
Εγγρ.
1 Ιαν 1970
Like
7.319
Πόντοι
1.046
Multi Massage DIAMOND i ALONA ETIMI ia OLA !!!
IMG-2e54c5ce8f590e0720222d32846e9bf2-V.jpg

El Rey

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2010
Κριτικές
4
Like
3.652
Πόντοι
736
Δεν αντέχουμε άλλο, λυπήσου μας Αννα..

• Like
Αντιδράσεις: trimis
Εγγρ.
17 Απρ 2023
Like
110
Πόντοι
0
Καλησπέρα σε όλους..
Σύντομα θα δοκιμάσω 1η φορά και εγώ στο συγκεκριμένο γιατί ακούω μόνο καλά λόγια και για την Άννα και για τα κορίτσια της!
Κα Άννα συγχαρητήρια για τον επαγγελματισμό σας!
Συμπολεμιστές να χαίρεστε τις φαμίλιες σας κ να είστε όλοι καλά.

chicharito

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2014
Κριτικές
24
Like
3.892
Πόντοι
2.846

lagos28

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2008
Κριτικές
12
Like
437
Πόντοι
311
Όχι βρε!!!
Δεν ισχύουν!!!
Πλάκα σας κάνω!!!
Σοβαρά τώρα φίλε μου. Αν πας και διαπιστώσεις πως κάτι από αυτά που έγραψα δεν είναι έτσι, έβγα εδώ και βρίσε με δημοσίως και δεν θα πω κιχ!
Δεν έχω λόγο να πω κάτι που δεν ισχύει αφού στόχος μου είναι να βοηθήσω τους συναγωνιστές! Γι αυτό και όποτε βρω φάουλ ενημερώνω άμεσα και τα χώνω επίσης.
ΟΜΩΣ μην ξεχνάμε πως εκτός από την χημεία παίζει ρόλο και η δική μας συμπεριφορά.
Και αν έχεις κάπου παράπονο, η Άννα είναι εκεί να το ακούσει με προσοχή και να βάλει τα πράγματα στην θέση τους. Κι αυτό που σου λέω είναι "καρατσεκαρισμένο"!!!
Έχουμε πει πολλές φορές εδώ μέσα ότι κάθε άποψη που διαβάζουμε είναι καθαρά προσωπική...δεν χρειάζεται να αρέσει σε σε εσένα κάτι που εμένα με καυλωνει διαβάζεις κρίνεις και αν θες δοκίμασε...πολλές κορασίδες που εδώ τις έχετε θεές πολλοί συναγωνιστές μετάνιωσα την δοκιμή..δεν έκραξα ποτέ όμως απλά δεν ξαναπερασα και πολλές που μου αρέσουν εμένα δεν αρέσουν σε πολλούς άλλους...μην αναλωνουμε τα ίδια πηγαίνετε όπου καυλωνετε και γαματε όσο μπορείτε

OP
OP
Diamond Spa

Diamond Spa

Μασατζίδικο
Εγγρ.
1 Ιαν 1970
Like
7.319
Πόντοι
1.046
  • Like
Αντιδράσεις: pk73
OP
OP
Diamond Spa

Diamond Spa

Μασατζίδικο
Εγγρ.
1 Ιαν 1970
Like
7.319
Πόντοι
1.046
Tora molis mou ta,e stile laif tis fotografies Levendi mou tin vrikes ke esi afto enousa ke ego levendi mou se filo !!!

η μηπως
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

20230826_145747.jpg

manos 1810

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
23
Like
1.940
Πόντοι
5.345
Έχουμε πει πολλές φορές εδώ μέσα ότι κάθε άποψη που διαβάζουμε είναι καθαρά προσωπική...δεν χρειάζεται να αρέσει σε σε εσένα κάτι που εμένα με καυλωνει διαβάζεις κρίνεις και αν θες δοκίμασε...πολλές κορασίδες που εδώ τις έχετε θεές πολλοί συναγωνιστές μετάνιωσα την δοκιμή..δεν έκραξα ποτέ όμως απλά δεν ξαναπερασα και πολλές που μου αρέσουν εμένα δεν αρέσουν σε πολλούς άλλους...μην αναλωνουμε τα ίδια πηγαίνετε όπου καυλωνετε και γαματε όσο μπορείτε
Εγκρίνω και επαυξάνω! Το έχω πει κι εγώ πολλές φορές πως όλα είναι υποκειμενικά.
Απλά για να το ξεκαθαρίσω, όταν λέω στον συναγωνιστή πως ο, τι λέω είναι όπως τα λέω, εννοώ πως δεν προμοταρω, δεν κάνω διαφήμιση ούτε παρουσιάζω τα ξινά, γλυκά.
Όταν θα βρω το στραβό, θα το πω.
Αυτό όμως που περιγράφω δεν παύει να είναι η άποψη μου και μόνο.
Και η κάθε άποψη είναι υποκειμενική με ο, τι αυτό συνεπάγεται.
Εδώ ολόκληρα ιστορικά γεγονότα παγκοσμίου εμβέλειας παρουσιάζονται από τους λαούς κατά το δοκούν!

manos 1810

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
23
Like
1.940
Πόντοι
5.345
Άννα η Έλενα εργάζεται ή πέρασε σαν τον κομήτη κι έφυγε;
Έλεγα να την δοκιμάσω μέσα στην εβδομάδα αν φυσικά είναι εκεί.
Όλα τα υπόλοιπα κορίτσια τα έχω δοκιμάσει.
Έχω τόση εμπιστοσύνη που έχω μια ιδέα στο μυαλό μου εδώ και καιρό.
Να έρθω και να μπω στο δωμάτιο και να σου πω, στείλε μου οποία νομίζεις εσύ. Κάνε μου έκπληξη.
Να μπω, να κάνω το μπανάκι μου, να ξαπλώσω και να μπει η κοπέλα να αρχίσει το μασάζ.
Να την δω μόνο όταν γυρίσω ανάσκελα!
Ειλικρινά θα το κάνω την επόμενη φορά αφού δοκιμάσω και την Έλενα.

OP
OP
Diamond Spa

Diamond Spa

Μασατζίδικο
Εγγρ.
1 Ιαν 1970
Like
7.319
Πόντοι
1.046
Άννα η Έλενα εργάζεται ή πέρασε σαν τον κομήτη κι έφυγε;
Έλεγα να την δοκιμάσω μέσα στην εβδομάδα αν φυσικά είναι εκεί.
Όλα τα υπόλοιπα κορίτσια τα έχω δοκιμάσει.
Έχω τόση εμπιστοσύνη που έχω μια ιδέα στο μυαλό μου εδώ και καιρό.
Να έρθω και να μπω στο δωμάτιο και να σου πω, στείλε μου οποία νομίζεις εσύ. Κάνε μου έκπληξη.
Να μπω, να κάνω το μπανάκι μου, να ξαπλώσω και να μπει η κοπέλα να αρχίσει το μασάζ.
Να την δω μόνο όταν γυρίσω ανάσκελα!
Ειλικρινά θα το κάνω την επόμενη φορά αφού δοκιμάσω και την Έλενα.
Kalispera Levendi mou tin ELENA tin kaname dhokimi ke dhen ta katafere me tous kanones tu MASSAGE ke opios ti dhokimase tus rotaga ke mou legane dhen exi ipomoni mou elegan ke i apofasi itan na min erkete alo iati ego dhen pezo me tin dhulia mou ke to kserete poli kala dhen boro na koredhepso to kozmou pu me ktimai to idhio kano ke ego me olo tin ektimisi pu sas exo se olus ke sas efkaristo olos Levendi mou kalo vradhi me pola filia !!! Boris na erthis na dhokimasi ena alo palio FRUTO MILFFF pu ike 2 kronia ke apusia apo tin Piata . Tin eho ia dhokimi Levendi mou !!!

Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom