You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ad Multi Massage Diamond Spa-Εθνάρχου Μακαρίου 18
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Diamond Spa
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 713K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (4 μέλη και 18 επισκέπτες)
ΜΑNOΣ-ΚΡΗΤΙΚΟΣ1978
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2023
- Like
- 138
- Πόντοι
- 0
Η Λίζα απο ότι διαβάζω θα είναι για μένα !
Χαβαλετζης ,πλακατζης κ γουστάρω το μπλα μπλα..
Αν κ για όλες τα καλύτερα λέτε..
Χαβαλετζης ,πλακατζης κ γουστάρω το μπλα μπλα..
Αν κ για όλες τα καλύτερα λέτε..
αρρωστες καυλες και οι2Multi Massage DIAMOND ke Tora ia Olus i MUNA LIZA & KATERINA se Dhrasi !!!
ΜΑNOΣ-ΚΡΗΤΙΚΟΣ1978
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2023
- Like
- 138
- Πόντοι
- 0
Ποιά έχεις πάρει;;αρρωστες καυλες και οι2
και τις 2 ξεχωριστα η καθε μια διαφορετικηΠοιά έχεις πάρει;;
ΜΑNOΣ-ΚΡΗΤΙΚΟΣ1978
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2023
- Like
- 138
- Πόντοι
- 0
Η Λίζα όντως είναι πειραχτηρι;και τις 2 ξεχωριστα η καθε μια διαφορετικη
naiΗ Λίζα όντως είναι πειραχτηρι;
Diamond Spa
Μασατζίδικο
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 1970
- Like
- 9.251
- Πόντοι
- 1.056
Multi Massage DIAMOND i RULA KAVLIARA !!!
ΜΑNOΣ-ΚΡΗΤΙΚΟΣ1978
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2023
- Like
- 138
- Πόντοι
- 0
Μπεντενι η Ρουλα..να γαμησουμε θέλουμε οχι να μας γαμησουν..Multi Massage DIAMOND i RULA KAVLIARA !!!
Diamond Spa
Μασατζίδικο
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 1970
- Like
- 9.251
- Πόντοι
- 1.056
Multi Massage DIAMOND i RULA & LIZA SE DHRASI & OPIS ADEXI !!!
Elganador
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2022
- Κριτικές
- 161
- Like
- 31.069
- Πόντοι
- 32.548
Άννα από πότε έχεις πάρει μπράβο στο μαγαζίMulti Massage DIAMOND i RULA KAVLIARA !!!
manos 1810
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 26
- Like
- 2.492
- Πόντοι
- 5.345
Το ξέρω Άννα πως κάνεις ο, τι μπορείς για να είμαστε ευχαριστημένοι και λαμβάνεις πολύ σοβαρά υπ' όψιν σου τις παρατηρήσεις μας. Έτσι κάνει κάθε σωστός επαγγελματίας κι εσύ έχει κερδίσει επάξια την εμπιστοσύνη μας. Γι' αυτό κι εγώ την επόμενη φορά θα έρθω, θα μπω στο δωμάτιο και θα,αφήσω την επιλογή της κοπέλας πάνω σου. Είπαμε. Σε εμπιστεύομαι απόλυτα!!!Kalispera Levendi mou tin ELENA tin kaname dhokimi ke dhen ta katafere me tous kanones tu MASSAGE ke opios ti dhokimase tus rotaga ke mou legane dhen exi ipomoni mou elegan ke i apofasi itan na min erkete alo iati ego dhen pezo me tin dhulia mou ke to kserete poli kala dhen boro na koredhepso to kozmou pu me ktimai to idhio kano ke ego me olo tin ektimisi pu sas exo se olus ke sas efkaristo olos Levendi mou kalo vradhi me pola filia !!! Boris na erthis na dhokimasi ena alo palio FRUTO MILFFF pu ike 2 kronia ke apusia apo tin Piata . Tin eho ia dhokimi Levendi mou !!!
Diamond Spa
Μασατζίδικο
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 1970
- Like
- 9.251
- Πόντοι
- 1.056
Esena Levendi mou tha sou valo to kenurio ema stis fleves sou me to Onoma AGAPI ME PLUSIA PROSONDA MILFFFARRRA XSANTHIA ME BIZARES FISIKES ME PERIPIMENI DHERMA FULL Levendi mou ke thelo tin gnomi sou panda na ise kala !!!Το ξέρω Άννα πως κάνεις ο, τι μπορείς για να είμαστε ευχαριστημένοι και λαμβάνεις πολύ σοβαρά υπ' όψιν σου τις παρατηρήσεις μας. Έτσι κάνει κάθε σωστός επαγγελματίας κι εσύ έχει κερδίσει επάξια την εμπιστοσύνη μας. Γι' αυτό κι εγώ την επόμενη φορά θα έρθω, θα μπω στο δωμάτιο και θα,αφήσω την επιλογή της κοπέλας πάνω σου. Είπαμε. Σε εμπιστεύομαι απόλυτα!!!
Για ανεβασε φωτο να δουμε την Μιλφαρα ρε ΑννουλαEsena Levendi mou tha sou valo to kenurio ema stis fleves sou me to Onoma AGAPI ME PLUSIA PROSONDA MILFFFARRRA XSANTHIA ME BIZARES FISIKES ME PERIPIMENI DHERMA FULL Levendi mou ke thelo tin gnomi sou panda na ise kala !!!
Diamond Spa
Μασατζίδικο
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 1970
- Like
- 9.251
- Πόντοι
- 1.056
Levendi Mou prota na strothi me tys kanones tou magaziu ke afu krinun i Levendes pu tin stronun oti to ehi ke ta kataferni mesa tote tha gjini ke i grafi tis AGAPIS LEVENDES MOU sas filo poli !!!Για ανεβασε φωτο να δουμε την Μιλφαρα ρε Αννουλα
manos 1810
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 26
- Like
- 2.492
- Πόντοι
- 5.345
Αύριο Άννα, πρώτα ο Θεός να είμαστε καλά, θα πάρω τα εργαλεία μου και θα έρθω για ενδοσκόπηση!!!Esena Levendi mou tha sou valo to kenurio ema stis fleves sou me to Onoma AGAPI ME PLUSIA PROSONDA MILFFFARRRA XSANTHIA ME BIZARES FISIKES ME PERIPIMENI DHERMA FULL Levendi mou ke thelo tin gnomi sou panda na ise kala !!!
Θα πέσει πολλή...........Αγάπη!!!
Diamond Spa
Μασατζίδικο
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 1970
- Like
- 9.251
- Πόντοι
- 1.056
Levendi mou dhn thelo na sou kalaso katiri tha sou dhoso LIGO GEFSI APO,TO PALIO FRUTO PROSEXSE MIN SU ANEVENI TO ZAXARO LEVENDI MOU POLA FILIA !!!Για ανεβασε φωτο να δουμε την Μιλφαρα ρε Αννουλα
Diamond Spa
Μασατζίδικο
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 1970
- Like
- 9.251
- Πόντοι
- 1.056
Multi Massage DIAMOND i MUNA LIZA ta theli Ola !!!
ΜΑNOΣ-ΚΡΗΤΙΚΟΣ1978
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2023
- Like
- 138
- Πόντοι
- 0
Το αστέρι μας!!Multi Massage DIAMOND i MUNA LIZA ta theli Ola !!!
Ιζνογκουντ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 6
- Like
- 10.265
- Πόντοι
- 2.586
εξαιρετικη πισω κινηση ...αντε να δουμε και τους αεροσακουςLevendi mou dhn thelo na sou kalaso katiri tha sou dhoso LIGO GEFSI APO,TO PALIO FRUTO PROSEXSE MIN SU ANEVENI TO ZAXARO LEVENDI MOU POLA FILIA !!!
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις
- 17K
Stories
Νέο!Christmasdetails: Αγάπες μου απόψε δεν θα σας κάνω παρεουλα
....από αύριο όμως είμαι κοντά σας ....για λίγους και εκλεκτούς και για αυτούς που με χρειάζονται πραγματικά αυτές τις νύχτες ...
@ΔανάηMagic λοβ γιου
....από αύριο όμως είμαι κοντά σας ....για λίγους και εκλεκτούς και για αυτούς που με χρειάζονται πραγματικά αυτές τις νύχτες ...
@ΔανάηMagic λοβ γιου