Νέα

Ad Multi Massage Diamond Spa-Εθνάρχου Μακαρίου 18

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Diamond Spa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 713K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (4 μέλη και 18 επισκέπτες)
Εγγρ.
17 Απρ 2023
Like
138
Πόντοι
0
Η Λίζα απο ότι διαβάζω θα είναι για μένα !
Χαβαλετζης ,πλακατζης κ γουστάρω το μπλα μπλα..
Αν κ για όλες τα καλύτερα λέτε..

acab3

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
446
Πόντοι
21
Multi Massage DIAMOND ke Tora ia Olus i MUNA LIZA & KATERINA se Dhrasi !!!
IMG-b70d5e05956f7b1bfaa66ca0f0f455cc-V.jpg
αρρωστες καυλες και οι2

manos 1810

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
26
Like
2.492
Πόντοι
5.345
Kalispera Levendi mou tin ELENA tin kaname dhokimi ke dhen ta katafere me tous kanones tu MASSAGE ke opios ti dhokimase tus rotaga ke mou legane dhen exi ipomoni mou elegan ke i apofasi itan na min erkete alo iati ego dhen pezo me tin dhulia mou ke to kserete poli kala dhen boro na koredhepso to kozmou pu me ktimai to idhio kano ke ego me olo tin ektimisi pu sas exo se olus ke sas efkaristo olos Levendi mou kalo vradhi me pola filia !!! Boris na erthis na dhokimasi ena alo palio FRUTO MILFFF pu ike 2 kronia ke apusia apo tin Piata . Tin eho ia dhokimi Levendi mou !!!
Το ξέρω Άννα πως κάνεις ο, τι μπορείς για να είμαστε ευχαριστημένοι και λαμβάνεις πολύ σοβαρά υπ' όψιν σου τις παρατηρήσεις μας. Έτσι κάνει κάθε σωστός επαγγελματίας κι εσύ έχει κερδίσει επάξια την εμπιστοσύνη μας. Γι' αυτό κι εγώ την επόμενη φορά θα έρθω, θα μπω στο δωμάτιο και θα,αφήσω την επιλογή της κοπέλας πάνω σου. Είπαμε. Σε εμπιστεύομαι απόλυτα!!!

OP
OP
Diamond Spa

Diamond Spa

Μασατζίδικο
Εγγρ.
1 Ιαν 1970
Like
9.251
Πόντοι
1.056
Το ξέρω Άννα πως κάνεις ο, τι μπορείς για να είμαστε ευχαριστημένοι και λαμβάνεις πολύ σοβαρά υπ' όψιν σου τις παρατηρήσεις μας. Έτσι κάνει κάθε σωστός επαγγελματίας κι εσύ έχει κερδίσει επάξια την εμπιστοσύνη μας. Γι' αυτό κι εγώ την επόμενη φορά θα έρθω, θα μπω στο δωμάτιο και θα,αφήσω την επιλογή της κοπέλας πάνω σου. Είπαμε. Σε εμπιστεύομαι απόλυτα!!!
Esena Levendi mou tha sou valo to kenurio ema stis fleves sou me to Onoma AGAPI ME PLUSIA PROSONDA MILFFFARRRA XSANTHIA ME BIZARES FISIKES ME PERIPIMENI DHERMA FULL Levendi mou ke thelo tin gnomi sou panda na ise kala !!!

acab3

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
446
Πόντοι
21
Esena Levendi mou tha sou valo to kenurio ema stis fleves sou me to Onoma AGAPI ME PLUSIA PROSONDA MILFFFARRRA XSANTHIA ME BIZARES FISIKES ME PERIPIMENI DHERMA FULL Levendi mou ke thelo tin gnomi sou panda na ise kala !!!
Για ανεβασε φωτο να δουμε την Μιλφαρα ρε Αννουλα

OP
OP
Diamond Spa

Diamond Spa

Μασατζίδικο
Εγγρ.
1 Ιαν 1970
Like
9.251
Πόντοι
1.056
Για ανεβασε φωτο να δουμε την Μιλφαρα ρε Αννουλα
Levendi Mou prota na strothi me tys kanones tou magaziu ke afu krinun i Levendes pu tin stronun oti to ehi ke ta kataferni mesa tote tha gjini ke i grafi tis AGAPIS LEVENDES MOU sas filo poli !!!

manos 1810

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
26
Like
2.492
Πόντοι
5.345
Αύριο Άννα, πρώτα ο Θεός να είμαστε καλά, θα πάρω τα εργαλεία μου και θα έρθω για ενδοσκόπηση!!!
Θα πέσει πολλή...........Αγάπη!!!

OP
OP
Diamond Spa

Diamond Spa

Μασατζίδικο
Εγγρ.
1 Ιαν 1970
Like
9.251
Πόντοι
1.056