Diamond Spa
Μασατζίδικο
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 1970
- Like
- 8.355
- Πόντοι
- 1.056
Doctor mou Levendi mou oxi akoma den exi girisi ke den exo nea Doctor Levendi mou se foli poli poli !!!Αννούλα η Κιμ επέστρεψε από τις διακοπές...;
Doctor mou Levendi mou oxi akoma den exi girisi ke den exo nea Doctor Levendi mou se foli poli poli !!!Αννούλα η Κιμ επέστρεψε από τις διακοπές...;
Ευχαριστώ, θα το κρατησω αυτο το τιπ. Καλημέρα.Όταν κλείσεις ρνβ για milking table, ρώτα γι' αυτό την υπεύθυνη κ δεν θα χάσεις.
Pandu Levendi mou dhostous na katalavun !!!Oλo η μία, όλο η άλλη, που να το πρωτοδώσουμε Αννούλα;
Dhen to katalava ti enois Levendi mou ??Είσαι όλο τα λεφτά,τελείωσε.Κανόνισε από βδομάδα που θα κατέβω να μου πεις μόλις μπήκε σε συνάντηση.Θα μπεις εσύ μετά μαζί μου ...levendi mou..
Θελω να την παρω απο παντουMulti Massage DIAMOND i KATERINA TO THELI Olo !!!
ειρωνεύεται Άννα άσε τόν βλάχο μην ασχολείσαι, γι'αυτό άλλωστε έχουμε βγάλει την φράση "δώσε θάρρος στο χωριάτη να σ' ανέβει στο κρεβάτι"Dhen to katalava ti enois Levendi mou ??
Πρόσεξε πως μιλάς ..Κολωνακιώτη. Δεν γνωριζόμαστε. Οταν γνώρισα εγώ την Αννα εσύ θα πήγαινες Δημοτικό ακόμη..ειρωνεύεται Άννα άσε τόν βλάχο μην ασχολείσαι, γι'αυτό άλλωστε έχουμε βγάλει την φράση "δώσε θάρρος στο χωριάτη να σ' ανέβει στο κρεβάτι"
Pandu Levendi mou dhostous na katalavun !!!
Έτοιμη η Κατερίνα για κόλπαMulti Massage DIAMOND i KATERINA TO THELI Olo !!!
Νομίζω οτι μια χαρά είναι τα χρήματα σε σχέση με αυτό που παίρνεις...κ άψογη συμπεριφορά φυσικά κ άψογες υπηρεσίες. Μην υπερβάλλουμεΔωστα όλα λεβέντη... πέρνα και απο τη τράπεζα πρωτα να σηκωσεις κανα 1000αρικο και εδω ειμαστε
καυλα θελουμε κατι και απο ΛιζαMulti Massage DIAMOND i KATERINA TO THELI Olo !!!
Levendi mou dhen me agizun ute ta xiliarika ute ta ekatomiria dhen tus eho dhosi tetia dhikiomata se kanenan efkaristo ia tin apandisi Levendi mou na pernas kala !!!Δωστα όλα λεβέντη... πέρνα και απο τη τράπεζα πρωτα να σηκωσεις κανα 1000αρικο και εδω ειμαστε
θελουμε φωτο απο ΛΙΖΑΑΑΑΑ
Θα στο εξηγήσω από κοντά..Dhen to katalava ti enois Levendi mou ??
Prota na ton eksigisis edho Levendi ke otan erkese mouton eplavanis ??Θα στο εξηγήσω από κοντά..
απιστευτο καυλακι ανωμαλο και ναζαριακο