τυπε τι περιμενεις για να αποκαταστησεις την κοπελα, να πιασεις τον τζοκερ
Όχι ρε είναι άλλα τα ζόρια, αλλά δεν επεκτείνομαι. Το είπε ο Βάγκον ν2. Οφείλουμε να τις προσέχουμε κι ας με στεναχωρούν
γαμα τη νδ είναι σα να ψηφισεις ΠΑΣΟΚ :S και κοιτα να βρουμε κατι πιο δεξιο
Δεν γαμιώνται ρε φίλε, έχω πάψει απο καιρό να ασχολιέμαι με τα πολιτικά.
εχεις κανα σιγουρο να παιξω τεταρτη πεμπτη γιατι εχω να πλερωσω ασφαλεια αυτοκινητου τελος του μηνα και από τον άλλο εχουμε και τα τελη :S :S :S
Δες τις συνημμένες φωτογραφίες (κι ευχαριστώ για τα λάηκ - ρίξε και με το κλωνάρι
)
Tα πορτοκαλί ματς έχουν τάση προς Άσσο με τις τρέχουσες αποδόσεις
γράφωωωωωωωωωωωωωωωωωωω κάθεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε μέρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρααααααααααααααααααα στο θρεντ toy Στοιχήματος αλλά τους έχει φαει η μαλακία.............
Πιάστε το Oddsportal, σας μοιράζω κι ένα πρόγραμμα τίποτααααααααααααααααααααα.................
Μμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ κάνει το βόδι του μπάρμπα Ανέστη.............
Αδιαφορία & τεμπελιά.............
Ε καλό κουβάαααααααααααααααααααααααααα...............
Πρόσεχε:
Παρακολούθησε από τώρα τα ματς που έδωσα.
Αν πέσουν οι Άσσοι μεταξύ του 1.75 και 1.85 τότε εχουν μεγάλες πιθανότητες να επαληθευτούν....
Δεν σημαίνει ότι όλα τα 1.75-1.85 τέτοιων ματς θα έλθουν Άσσοι αλλά και το 60% να πετύχεις θα αυξήσεις 20% το κεφάλαιο σου..........
Εγώ σε τέτοια ματς είμαι γύρω στο 80% (έχω ανεβάσει και πίνακες με ανάλυση) για την Ισπανία 2η και 79% για Γαλλία 2η.....
Επομένως ρίχνω 50Ε κατ' ελάχιστον στο κάθε τέτοιο σημείο και στα @@ρια μου όλα.....
Με άλλα λόγια βγάζω 200Ε την εβδομάδα πες.....
Άρα στα @@ρια μου οι ελιές, στη ντούντα μου οι φραγκοσυκιές....
Το κακό είναι ότι δεν μπορώ να τα κρατήσω όλα, βάλε ΧΧΧ, βάλε προσωπικά γιαυτο κάνω αργά-αργά κεφάλαιο........