Ιποπτος ο μπουλιτ που θέλει το ίδιο πτοφιλ πίσω.μιπος επιδι γράφει κι ενημερώσεις πάει στα κορίτσια και λέει κιταξτε τι ωρεα λογια σας έγραψα καθιστε να σας γαμισω ωραία;μορι λουμπινα γι αυτό το θες το προφίλ;μολογα να ξέρουμε.
αυτή η λυση είναι για τους φτωχούς τυπε όχι για τον αλεκο :S ο αλεκος το χρειαζεται το οχημα για να βγαινει για καμακι κι αν δεν κατσει κατι καλο να πεταγομαι φυλης να και να επιστρεφω στην ωρα μου
Εδώ ψηφιζουμε για μαλακες φιλε μου ενώ στην πραγματική ζωή εχουμε εντοπίσι κάτι πουτανων γιους τους που θα τους γαμισουμε ολη την οικογένεια με τα καμώματα τους και θα φάμε τριάντα χρόνια.
Ο άλλος ο μαλακας που τρώνε τα σκουλήκια την πουτανα την μάνα του παίρνει τηλέφωνα να σωθι αλλά θα φάμε πρώτα αυτόν που μας τον έδωσε.μαλακοθεμα ειναι ότι θέλουμε λέμε.
Κιριε στεκα τον μπουλιτ θσ λέτε λογικά.θα ιθελα να ξεκαθαρίσω τιν θέσι μου πίνοντας το ουζακι μου ότι εγώ δεν γνοριζο τον μπουλιτ και δεν αναφέρθηκα σε αυτόν.παραμιλαω λόγω ουζου και ζο στις αναμνήσεις.γ κάτι σας λένε ότι νοθευετε;πος το γνωρίζουν;
Ειπα και εγω πως στο διαολο μια μερα που δεν μπηκα πηγε τοσες σελιδες το νημα και βλεπω οτι μπηκε μεσα ο Βανακιας με νεο κλωνο και εκλιπαρει να του ανοιξουν τον λογαριασμο....αλλη μια θετικη ψηφο και απο μενα καθαρα για φιλοζωικους λογους.