Νέα

Mr. MALAKAS Bourdela.com 2019

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 228K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιον επιλέγετε για Μίστερ μαλάκας bourdela.com 2019;

• whois

Ψήφοι: 65 46,4%
  • Peter Van Norden

Ψήφοι: 75 53,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    140
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Ιποπτος ο μπουλιτ που θέλει το ίδιο πτοφιλ πίσω.μιπος επιδι γράφει κι ενημερώσεις πάει στα κορίτσια και λέει κιταξτε τι ωρεα λογια σας έγραψα καθιστε να σας γαμισω ωραία;μορι λουμπινα γι αυτό το θες το προφίλ;μολογα να ξέρουμε.

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Πανε ολοι στην πειραιως οι γαλαζιοι

τους περιμενει ο αλανιαρης κοκορας ελευθερας βοσκης

:happy: :happy: :happy:
Ήδη είναι στην ευγενική απόρριψη..Ο άλλος ο τελευταίος πασόκος πιο αντιδραστικός είναι...
Σε ανέβασα χτες!
Οι ακροΣυριζαίοι  είναι όπου πάει το συμφέρον και είναι ικανοί να γίνουν και ακροΝεοδημοκράτες(όχι δεξιοί βέβαια)!

Και οι πασοκοι το ίδιο αλλά εσύ έχεις την ιδιότητα του τελευταίου και αποτελείς "προστατευόμενο μέλος"

Αλεκος_3

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Like
6
Πόντοι
6
Σου εχω λυση τύπε

1740039.jpg

αυτή η λυση είναι για τους φτωχούς τυπε όχι για τον αλεκο :S  ο αλεκος το χρειαζεται το οχημα για να βγαινει για καμακι κι αν δεν κατσει κατι καλο να πεταγομαι φυλης να  :fuck1: και να επιστρεφω στην ωρα μου :rockon:

Επισκέπτης
Εδώ ψηφιζουμε για μαλακες φιλε μου ενώ στην πραγματική ζωή εχουμε εντοπίσι κάτι πουτανων γιους τους που θα τους γαμισουμε ολη την οικογένεια με τα καμώματα τους και θα φάμε τριάντα χρόνια.

Επισκέπτης
Ο άλλος ο μαλακας που τρώνε τα σκουλήκια την πουτανα την μάνα του παίρνει τηλέφωνα να σωθι αλλά θα φάμε πρώτα αυτόν που μας τον έδωσε.μαλακοθεμα ειναι ότι θέλουμε λέμε.
warnmute.gif
 [/color[/URL]]

OP
OP
stekas72

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.544
Πόντοι
566
Βανακια η παρουσία σου τα ανατρεψε όλα  :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra:

Επισκέπτης
Κιριε στεκα τον μπουλιτ θσ λέτε λογικά.θα ιθελα να ξεκαθαρίσω τιν θέσι μου πίνοντας το ουζακι μου ότι εγώ δεν γνοριζο τον μπουλιτ και δεν αναφέρθηκα σε αυτόν.παραμιλαω λόγω ουζου και ζο στις αναμνήσεις.γ κάτι σας λένε ότι νοθευετε;πος το γνωρίζουν;

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Βανακια η παρουσία σου τα ανατρεψε όλα  :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra:
Και ο άλλος δεν το αφήνει στη τύχη του! Το παλεύει εδώ που έφτασε! Πίνει ούζα και λεει τα δικά του :jerking: :jerking: :jerking:!
Τιτανομαχία με συγκινήσεις!  :rockon: :rockon: :rockon: 

Επισκέπτης
Και ο άλλος δεν το αφήνει στη τύχη του! Το παλεύει εδώ που έφτασε! Πίνει ούζα και λεει τα δικά του :jerking: :jerking: :jerking:!
Τιτανομαχία με συγκινήσεις!  :rockon: :rockon: :rockon: 

Παντός ρε φίλε δεν είναι ευγενικό να μιλάς σε άλλον για άλλον μέσο παραθεσις.
δείχνεις ιρονια και ξέρεις ε;η ιρονια είναι το χειρότερο πράγμα.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
Βανακια η παρουσία σου τα ανατρεψε όλα  :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra:

παντως μωρη γαλαζια ποντικομαμη σε παραδεχομαι

σαν τον τσιπρα και συ

οπως το ζαβο καταφερε τους ελληνες να αισθανονται μακακες

το ιδιο καταφερες και συ στο σαιτ

θα μου πεις τωρα ενας αρχιμακακας προεδρος δεν θα τα καταφερνε;

ελα ντε

Επισκέπτης
Είμαι ο σαντ μαν γιος της ντόπας και του τζιμι λοιπόν.να αλλαχθι το νικ μου.

σαντζιμ ο ντοπε.

Επισκέπτης
Ειπα και εγω πως στο διαολο μια μερα που δεν μπηκα πηγε τοσες σελιδες το νημα και βλεπω οτι μπηκε μεσα ο Βανακιας με νεο κλωνο και εκλιπαρει να του ανοιξουν τον λογαριασμο....αλλη μια θετικη ψηφο και απο μενα καθαρα για φιλοζωικους λογους.

γιατι βριζεις στο θρεντ του θρυλου??

σε παρακολουθω

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.955
Πόντοι
6.030
O Βαγόνας με τις ανεκδιήγητες μαλακίες του αξίζει δικαιωματικά την ψήφο μας!
Πάρτην και απο μένα λοιπόν, να μην στη χρωστάω!!!!
  :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

Επισκέπτης
είμαι εγω ο pussy wagon απεθυνω δημοσιο καλεσμα  για να αρχισουν συζητήσεις με σκοπο να παρω το προφιλ μου πισω

χωρις το προφιλ μου δεν αισθάνομαι καλα

ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ ΕΝΩΠΙΩΝ στο δημοκρατικο λαο του μπου ΝΑ μην γραφω στο θρεντ ολυμπιακου

τα μελη του μπου θα εγγυηθουν να φυλανε τη νομιμοτητα της δηλωσης μου

είμαι υπόλογος στα μελη κα;ι στο λαο που με στηριζει

ανοιχτε το προφιλ και εγω ΔΕΝ ΘΑ γραφω στο θρεντ του ολυμπιακου

ευχαριστω

Επισκέπτης
Σιλογος μεγάλος δεν υπάρχει άλλος δεν υπάρχει άλλος σαν τον ολιμπιακο.τρεις χιλιάδες φίλοι όλοι στο φαληρι ζητο λένε ο ολιμπιακος.

γίτσες.

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Απαντήσεις
1K
Εμφανίσεις
46K
?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom