Νέα

Mr. MALAKAS Bourdela.com 2019

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 227K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιον επιλέγετε για Μίστερ μαλάκας bourdela.com 2019;

• whois

Ψήφοι: 65 46,4%
  • Peter Van Norden

Ψήφοι: 75 53,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    140
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
ναι με αρχηγο τον νασο αθανασιαδη και αναπληρωτες τον ιακωβο και εντουρο σαν β αντιπροεδρο
ο νασος στηριζει τον αγωνα μας γιατι κανουμε μυστικες αποστολες γι αυτόν όπως ενημερώσεις στη δυσβατη περιοχη του μεταξιου

είναι συμμαχοι

Τι λες ρε παιδί μου;νομίζω ότι είμαι στην κουαλα λουμπουρ.

Επισκέπτης
είμαι εγω ο pussy wagon απεθυνω δημοσιο καλεσμα  για να αρχισουν συζητήσεις με σκοπο να παρω το προφιλ μου πισω

χωρις το προφιλ μου δεν αισθάνομαι καλα

ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ ΕΝΩΠΙΩΝ στο δημοκρατικο λαο του μπου ΝΑ μην γραφω στο θρεντ ολυμπιακου

τα μελη του μπου θα εγγυηθουν να φυλανε τη νομιμοτητα της δηλωσης μου

είμαι υπόλογος στα μελη κα;ι στο λαο που με στηριζει

ανοιχτε το προφιλ και εγω ΔΕΝ ΘΑ γραφω στο θρεντ του ολυμπιακου

ευχαριστω

αντε καληνύχτα αν είμαι και εδώ αυριο να τα πουμε αλλιως περιμενω να μπω στο προφιλ μου

:hi:

OP
OP
stekas72

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.535
Πόντοι
566
Παντως η εμφάνιση του βανακια του εφερε ψήφους.... ισως καταφέρει να κανει την ανατροπή......

OP
OP
stekas72

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.535
Πόντοι
566
Ο βαγονης παει ψηλα 2 χρονιες επειδη πολυ απλα δεν γραφουν τερατα μαλακιας του παρελθοντος ποια...

Ρε σταμ τα εχουμε πει αυτά.... τωρα πια αυτούς τους μαλάκες έχουμε, δεν μπορούμε να αναστήσουμε τα παλιά τέρατα της μαλακίας...

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
είμαι εγω ο pussy wagon απεθυνω δημοσιο καλεσμα  για να αρχισουν συζητήσεις με σκοπο να παρω το προφιλ μου πισω

χωρις το προφιλ μου δεν αισθάνομαι καλα

ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ ΕΝΩΠΙΩΝ στο δημοκρατικο λαο του μπου ΝΑ μην γραφω στο θρεντ ολυμπιακου

τα μελη του μπου θα εγγυηθουν να φυλανε τη νομιμοτητα της δηλωσης μου

είμαι υπόλογος στα μελη κα;ι στο λαο που με στηριζει

ανοιχτε το προφιλ και εγω ΔΕΝ ΘΑ γραφω στο θρεντ του ολυμπιακου

ευχαριστω

αντε καληνύχτα αν είμαι και εδώ αυριο να τα πουμε αλλιως περιμενω να μπω στο προφιλ μου

:hi:

να κανεις δημοσια δηλωση μετανοιας

μπαρμπαγιαννης

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
12
Like
7.627
Πόντοι
2.646
Τόσες μαλακιες έχει πει ο βανακιας από χτες,και ο εξαφανισμένος τσιμυς είναι ακόμα μπροστά.  :effemine: :gay: :gay: :gay: τσιμυ,μπορείς.

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Τι κάνουν οι Μαλάκες μας σήμερα? :hi: :hi: :hi:

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Τόσες μαλακιες έχει πει ο βανακιας από χτες,και ο εξαφανισμένος τσιμυς είναι ακόμα μπροστά.  :effemine: :gay: :gay: :gay: τσιμυ,μπορείς.
Εδώ βλέπεις τι θα γίνει στις επόμενες βουλευτικές εκλογές...Η κυβέρνηση θα δώσει ψήφους σε ελληνοποιημένους πακοαφρικάνους για να αλλοιώσει τη ψήφο του κόσμου!
Το Μουνί έχει πάρει αντρίκεια μία μία τις ψήφους του!
Ο άλλος τους παίρνει με συστράτευση αναρχομπαχαλάκιδων!

Επισκέπτης
Ειπα και εγω πως στο διαολο μια μερα που δεν μπηκα πηγε τοσες σελιδες το νημα και βλεπω οτι μπηκε μεσα ο Βανακιας με νεο κλωνο και εκλιπαρει να του ανοιξουν τον λογαριασμο....αλλη μια θετικη ψηφο και απο μενα καθαρα για φιλοζωικους λογους.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
Καλά βλέπω είσαι σήμερα χάλκινε νικητή!  :rockon:

Ο Βανάκιας το σκέφτεται σοβαρά να το ρίξει ΝΔ! Εσύ τι λές?

Πανε ολοι στην πειραιως οι γαλαζιοι

τους περιμενει ο αλανιαρης κοκορας ελευθερας βοσκης

:happy: :happy: :happy:

Επισκέπτης
Ειπα και εγω πως στο διαολο μια μερα που δεν μπηκα πηγε τοσες σελιδες το νημα και βλεπω οτι μπηκε μεσα ο Βανακιας με νεο κλωνο και εκλιπαρει να του ανοιξουν τον λογαριασμο....αλλη μια θετικη ψηφο και απο μενα καθαρα για φιλοζωικους λογους.

Έχει προσφέρει λέει και έβαλε και μιαλο.δικα του λόγια αφτα.παντος είναι προτιμότερος από άσχετους με την βασικι θεματολογία που όλη μέρα μαλακιζοντε επιδι δεν έχουν ζοη.
το μόνο που διαφωνω είναι ότι θέλει το ίδιο πτοφιλ λες και υπάρχει διαφορα.

Επισκέπτης
Τόσες μαλακιες έχει πει ο βανακιας από χτες,και ο εξαφανισμένος τσιμυς είναι ακόμα μπροστά.  :effemine: :gay: :gay: :gay: τσιμυ,μπορείς.

να μου δώσουν τα δεκατέσσερα προφίλ που εχο και δεν θα ξσνακλασο διμοσιος.

(δεν πιγε καλά ι δουλειά σήμερα κι εχο όρεξη)

Επισκέπτης
Έχει προσφέρει λέει και έβαλε και μιαλο.δικα του λόγια αφτα.παντος είναι προτιμότερος από άσχετους με την βασικι θεματολογία που όλη μέρα μαλακιζοντε επιδι δεν έχουν ζοη.
το μόνο που διαφωνω είναι ότι θέλει το ίδιο πτοφιλ λες και υπάρχει διαφορα.

Τα ιπες ωλα τειπε...ταιραστεια ι πρωσφωρα.

Επισκέπτης
τόρα με γαμισες.περιμενα κάτι τιπου εσι τι μιλάς ρε τσουτσουνι που ιρθες να κρινις καταστασεις;παντός εμένα με σιγκινισε χθες.μιλαμε για θιριοδι μαλακα που είπε ότι δεν νιοθει καλά που του λείπει το προφίλ.διλαδι αφτα δεν τα λες με τίποτα ούτε για πλάκα.

Επισκέπτης
τόρα με γαμισες.περιμενα κάτι τιπου εσι τι μιλάς ρε τσουτσουνι που ιρθες να κρινις καταστασεις;παντός εμένα με σιγκινισε χθες.μιλαμε για θιριοδι μαλακα που είπε ότι δεν νιοθει καλά που του λείπει το προφίλ.διλαδι αφτα δεν τα λες με τίποτα ούτε για πλάκα.

Ωντος τειπε μνειμειωδεις ατακα ναβαγειου....

Επισκέπτης
Φίλε μπουλιτ σου εριξα ψιφο στο κεφάλι.
σορρι αλλά με σιγχισες.κατα τα άλλα σε θέλω στο φόρουμ γιατι οκ τι με νοιαζεις;

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Απαντήσεις
1K
Εμφανίσεις
46K
?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom