όταν μεγαλώσεις μιλα μου
Επισκέπτης 20 Νοε 2018 #1.882 ανακοινωση ανακοινωση σος σος σος https://www.bourdela.com/forum/index.php?action=profile;u=94926 ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΟ προφιλ σε ενδειξη καλης θέλησης δεν θα γραφω στο θρεντ του ολυμπιακου
ανακοινωση ανακοινωση σος σος σος https://www.bourdela.com/forum/index.php?action=profile;u=94926 ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΟ προφιλ σε ενδειξη καλης θέλησης δεν θα γραφω στο θρεντ του ολυμπιακου
aegeanorg Ενεργό Μέλος Εγγρ. 17 Μαΐ 2018 Μηνύματα 3.755 Like 2.191 Πόντοι 456 20 Νοε 2018 #1.883 Μπορούσες να την γλιτώσεις φέτος αλλά...---> Συνημμένα IMG_3323.JPG 110,5 KB · Εμφανίσεις: 52
Επισκέπτης 20 Νοε 2018 #1.884 aegeanorg έγραψε: Μπορούσες να την γλιτώσεις φέτος αλλά...---> Κλικ για ολόκληρη προβολή... χαιρομαι όταν θυμαστε τους προγονους σας με τις κουκουλες
aegeanorg έγραψε: Μπορούσες να την γλιτώσεις φέτος αλλά...---> Κλικ για ολόκληρη προβολή... χαιρομαι όταν θυμαστε τους προγονους σας με τις κουκουλες
Επισκέπτης 20 Νοε 2018 #1.885 Όνομα: pussy wagon Μηνύματα: 19198 (6.488 ανά ημέρα) Αξίωμα: Ο παλιός, είν' αλλιώς ΔΩΣΤΕς ΤΟ προφιλ μου πισω και εγω σε ενδειξη καλης θέλησης δεν θα γραφω στο θρεντ του ολυμπιακου
Όνομα: pussy wagon Μηνύματα: 19198 (6.488 ανά ημέρα) Αξίωμα: Ο παλιός, είν' αλλιώς ΔΩΣΤΕς ΤΟ προφιλ μου πισω και εγω σε ενδειξη καλης θέλησης δεν θα γραφω στο θρεντ του ολυμπιακου
aegeanorg Ενεργό Μέλος Εγγρ. 17 Μαΐ 2018 Μηνύματα 3.755 Like 2.191 Πόντοι 456 20 Νοε 2018 #1.886 Bullitt7 έγραψε: χαιρομαι όταν θυμαστε τους προγονους σας με τις κουκουλες Κλικ για ολόκληρη προβολή... Τωρα εσύ δεν ξέρεις απο τι να γλιτώσεις...απο το τίτλο ή το Ban? Όλα τα στραβά πάνω σου
Bullitt7 έγραψε: χαιρομαι όταν θυμαστε τους προγονους σας με τις κουκουλες Κλικ για ολόκληρη προβολή... Τωρα εσύ δεν ξέρεις απο τι να γλιτώσεις...απο το τίτλο ή το Ban? Όλα τα στραβά πάνω σου
Επισκέπτης 20 Νοε 2018 #1.887 μεγαλωνει η διαφορα ο λαςο μας θελει :'( περήφανος γι αυτό το λαο ρε γαμωτο μπραβο σας ευχαριστω ρε
Επισκέπτης 20 Νοε 2018 #1.888 είμαι εγω ο pussy wagon απεθυνω δημοσιο καλεσμα για να αρχισουν συζητήσεις με σκοπο να παρω το προφιλ μου πισω χωρις το προφιλ μου δεν αισθάνομαι καλα ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ ΕΝΩΠΙΩΝ στο δημοκρατικο λαο του μπου ΝΑ μην γραφω στο θρεντ ολυμπιακου τα μελη του μπου θα εγγυηθουν να φυλανε τη νομιμοτητα της δηλωσης μου είμαι υπόλογος στα μελη κα;ι στο λαο που με στηριζει ανοιχτε το προφιλ και εγω ΔΕΝ ΘΑ γραφω στο θρεντ του ολυμπιακου ευχαριστω
είμαι εγω ο pussy wagon απεθυνω δημοσιο καλεσμα για να αρχισουν συζητήσεις με σκοπο να παρω το προφιλ μου πισω χωρις το προφιλ μου δεν αισθάνομαι καλα ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ ΕΝΩΠΙΩΝ στο δημοκρατικο λαο του μπου ΝΑ μην γραφω στο θρεντ ολυμπιακου τα μελη του μπου θα εγγυηθουν να φυλανε τη νομιμοτητα της δηλωσης μου είμαι υπόλογος στα μελη κα;ι στο λαο που με στηριζει ανοιχτε το προφιλ και εγω ΔΕΝ ΘΑ γραφω στο θρεντ του ολυμπιακου ευχαριστω
anon. Μέγας Εγγρ. 21 Μαρ 2017 Μηνύματα 15.949 Κριτικές 8 Like 19.530 Πόντοι 4.636 20 Νοε 2018 #1.889 Bullitt7 έγραψε: είμαι εγω ο pussy wagon απεθυνω δημοσιο καλεσμα για να αρχισουν συζητήσεις με σκοπο να παρω το προφιλ μου πισω χωρις το προφιλ μου δεν αισθάνομαι καλα ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ ΕΝΩΠΙΩΝ στο δημοκρατικο λαο του μπου ΝΑ μην γραφω στο θρεντ ολυμπιακου τα μελη του μπου θα εγγυηθουν να φυλανε τη νομιμοτητα της δηλωσης μου είμαι υπόλογος στα μελη κα;ι στο λαο που με στηριζει ανοιχτε το προφιλ και εγω ΔΕΝ ΘΑ γραφω στο θρεντ του ολυμπιακου ευχαριστω Κλικ για ολόκληρη προβολή... με τέτοια δήλωση πρέπει να το ανοίξουν το προφίλ σου...
Bullitt7 έγραψε: είμαι εγω ο pussy wagon απεθυνω δημοσιο καλεσμα για να αρχισουν συζητήσεις με σκοπο να παρω το προφιλ μου πισω χωρις το προφιλ μου δεν αισθάνομαι καλα ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ ΕΝΩΠΙΩΝ στο δημοκρατικο λαο του μπου ΝΑ μην γραφω στο θρεντ ολυμπιακου τα μελη του μπου θα εγγυηθουν να φυλανε τη νομιμοτητα της δηλωσης μου είμαι υπόλογος στα μελη κα;ι στο λαο που με στηριζει ανοιχτε το προφιλ και εγω ΔΕΝ ΘΑ γραφω στο θρεντ του ολυμπιακου ευχαριστω Κλικ για ολόκληρη προβολή... με τέτοια δήλωση πρέπει να το ανοίξουν το προφίλ σου...
Επισκέπτης 20 Νοε 2018 #1.891 anon. έγραψε: με τέτοια δήλωση πρέπει να το ανοίξουν το προφίλ σου... Κλικ για ολόκληρη προβολή... ευχαριστω
anon. έγραψε: με τέτοια δήλωση πρέπει να το ανοίξουν το προφίλ σου... Κλικ για ολόκληρη προβολή... ευχαριστω
alex71 Ανώτερος Εγγρ. 5 Σεπ 2010 Μηνύματα 154.320 Κριτικές 1 Like 32.292 Πόντοι 8.006 20 Νοε 2018 #1.892 Bullitt7 έγραψε: είμαι εγω ο pussy wagon απεθυνω δημοσιο καλεσμα για να αρχισουν συζητήσεις με σκοπο να παρω το προφιλ μου πισω χωρις το προφιλ μου δεν αισθάνομαι καλα ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ ΕΝΩΠΙΩΝ στο δημοκρατικο λαο του μπου ΝΑ μην γραφω στο θρεντ ολυμπιακου τα μελη του μπου θα εγγυηθουν να φυλανε τη νομιμοτητα της δηλωσης μου είμαι υπόλογος στα μελη κα;ι στο λαο που με στηριζει ανοιχτε το προφιλ και εγω ΔΕΝ ΘΑ γραφω στο θρεντ του ολυμπιακου ευχαριστω Κλικ για ολόκληρη προβολή... Αν δεσμευθεις οτι θα ψηφισεις ΝΔ και οτι δεν θα ξανακανεις προπαγανδα υπερ του Συριζα δεσμευομαι να ανακτησεις το προφιλ σου τύπε
Bullitt7 έγραψε: είμαι εγω ο pussy wagon απεθυνω δημοσιο καλεσμα για να αρχισουν συζητήσεις με σκοπο να παρω το προφιλ μου πισω χωρις το προφιλ μου δεν αισθάνομαι καλα ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ ΕΝΩΠΙΩΝ στο δημοκρατικο λαο του μπου ΝΑ μην γραφω στο θρεντ ολυμπιακου τα μελη του μπου θα εγγυηθουν να φυλανε τη νομιμοτητα της δηλωσης μου είμαι υπόλογος στα μελη κα;ι στο λαο που με στηριζει ανοιχτε το προφιλ και εγω ΔΕΝ ΘΑ γραφω στο θρεντ του ολυμπιακου ευχαριστω Κλικ για ολόκληρη προβολή... Αν δεσμευθεις οτι θα ψηφισεις ΝΔ και οτι δεν θα ξανακανεις προπαγανδα υπερ του Συριζα δεσμευομαι να ανακτησεις το προφιλ σου τύπε
Επισκέπτης 20 Νοε 2018 #1.893 alex71 έγραψε: Αν δεσμευθεις οτι θα ψηφισεις ΝΔ και οτι δεν θα ξανακανεις προπαγανδα υπερ του Συριζα δεσμευομαι να ανακτησεις το προφιλ σου τύπε Κλικ για ολόκληρη προβολή... νδ δεν θα ψηφισω αλλα θα μπορουσα να κανω μια μικρη αποχη μεχρι τις εκλογες και αναλογα και την επικαιροτητα αλλα όχι πανω από 5 μηνυματα τη βδοαμαδα
alex71 έγραψε: Αν δεσμευθεις οτι θα ψηφισεις ΝΔ και οτι δεν θα ξανακανεις προπαγανδα υπερ του Συριζα δεσμευομαι να ανακτησεις το προφιλ σου τύπε Κλικ για ολόκληρη προβολή... νδ δεν θα ψηφισω αλλα θα μπορουσα να κανω μια μικρη αποχη μεχρι τις εκλογες και αναλογα και την επικαιροτητα αλλα όχι πανω από 5 μηνυματα τη βδοαμαδα
anon. Μέγας Εγγρ. 21 Μαρ 2017 Μηνύματα 15.949 Κριτικές 8 Like 19.530 Πόντοι 4.636 20 Νοε 2018 #1.894 alex71 έγραψε: Αν δεσμευθεις οτι θα ψηφισεις ΝΔ και οτι δεν θα ξανακανεις προπαγανδα υπερ του Συριζα δεσμευομαι να ανακτησεις το προφιλ σου τύπε Κλικ για ολόκληρη προβολή... ε καλά είπαμε όχι όλα μαζί... προφίλ ζήτησε ο ανθρωπος όχι συμβόλαιο...
alex71 έγραψε: Αν δεσμευθεις οτι θα ψηφισεις ΝΔ και οτι δεν θα ξανακανεις προπαγανδα υπερ του Συριζα δεσμευομαι να ανακτησεις το προφιλ σου τύπε Κλικ για ολόκληρη προβολή... ε καλά είπαμε όχι όλα μαζί... προφίλ ζήτησε ο ανθρωπος όχι συμβόλαιο...
alex71 Ανώτερος Εγγρ. 5 Σεπ 2010 Μηνύματα 154.320 Κριτικές 1 Like 32.292 Πόντοι 8.006 20 Νοε 2018 #1.897 Bullitt7 έγραψε: νδ δεν θα ψηφισω αλλα θα μπορουσα να κανω μια μικρη αποχη μεχρι τις εκλογες και αναλογα και την επικαιροτητα αλλα όχι πανω από 5 μηνυματα τη βδοαμαδα Κλικ για ολόκληρη προβολή... Δεν αρκει. Θελω πληρη υποταγη για να ικανοποιηθω
Bullitt7 έγραψε: νδ δεν θα ψηφισω αλλα θα μπορουσα να κανω μια μικρη αποχη μεχρι τις εκλογες και αναλογα και την επικαιροτητα αλλα όχι πανω από 5 μηνυματα τη βδοαμαδα Κλικ για ολόκληρη προβολή... Δεν αρκει. Θελω πληρη υποταγη για να ικανοποιηθω
Σνουκερ Μέλος Εγγρ. 6 Οκτ 2017 Μηνύματα 1.728 Like 4 Πόντοι 16 20 Νοε 2018 #1.898 31-28 καλυπτουμε την διαφορα και δεν εχουν ακομα ψηφισει οι μισοι απο εμας τους ριαλιτιστας καροτσι θα σε παμε στον τιτλο και στο προφιλ εχουν σταλθει ηδη ολα τα απαραιτητα πμ και παροχες
31-28 καλυπτουμε την διαφορα και δεν εχουν ακομα ψηφισει οι μισοι απο εμας τους ριαλιτιστας καροτσι θα σε παμε στον τιτλο και στο προφιλ εχουν σταλθει ηδη ολα τα απαραιτητα πμ και παροχες
Επισκέπτης 20 Νοε 2018 #1.899 alex71 έγραψε: Δεν αρκει. Θελω πληρη υποταγη για να ικανοποιηθω Κλικ για ολόκληρη προβολή... τυπε αλεξ μην παρατραβάς εχουμε και μια αξιοπρεπεια
alex71 έγραψε: Δεν αρκει. Θελω πληρη υποταγη για να ικανοποιηθω Κλικ για ολόκληρη προβολή... τυπε αλεξ μην παρατραβάς εχουμε και μια αξιοπρεπεια
Επισκέπτης 20 Νοε 2018 #1.900 Σνουκερ έγραψε: 31-28 καλυπτουμε την διαφορα και δεν εχουν ακομα ψηφισει οι μισοι απο εμας τους ριαλιτιστας καροτσι θα σε παμε στον τιτλο και στο προφιλ εχουν σταλθει ηδη ολα τα απαραιτητα πμ και παροχες Κλικ για ολόκληρη προβολή... τι να πω τοσο αγαπη πια σας ευχαριστω και να ξερεις ο ροζ παμθηρας δεν θα μεινει ετσι
Σνουκερ έγραψε: 31-28 καλυπτουμε την διαφορα και δεν εχουν ακομα ψηφισει οι μισοι απο εμας τους ριαλιτιστας καροτσι θα σε παμε στον τιτλο και στο προφιλ εχουν σταλθει ηδη ολα τα απαραιτητα πμ και παροχες Κλικ για ολόκληρη προβολή... τι να πω τοσο αγαπη πια σας ευχαριστω και να ξερεις ο ροζ παμθηρας δεν θα μεινει ετσι