Νέα

Mr. MALAKAS Bourdela.com 2019

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 230K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιον επιλέγετε για Μίστερ μαλάκας bourdela.com 2019;

• whois

Ψήφοι: 65 46,4%
  • Peter Van Norden

Ψήφοι: 75 53,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    140
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
Μπορει να ειναι επιτυχημενος ντι τζει-ποδοσφαιριστης στο νησι και να εχει και σπορ αμαξι και φραγκα τυπε πουλι.

Μηπως να τον εχουμε απο κοντα οταν σε καλεσουν για ασκηση στην Αφαντου.

Εσύ τύπε μιας και τον έχεις γνωρίσει από κοντά, γιατί δεν γράφεις στον ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑ του site ότι o συγκεκριμένος έχει επιχείρηση και δεν είναι παραπληγικός που έχει γαμήσει μόνο πουτάνες στη ζωή του;

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Εσύ τύπε μιας και τον έχεις γνωρίσει από κοντά, γιατί δεν γράφεις στον ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑ του site ότι o συγκεκριμένος έχει επιχείρηση και δεν είναι παραπληγικός που έχει γαμήσει μόνο πουτάνες στη ζωή του;
Για τον κλώνο μου λες?  Μια χαρά είναι και ντιτζει ποδοσφαιριστής! Δεν προσβάλομαι!

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.209
Πόντοι
606
Τους καλούς Ροδίτες τους βλέπει μόνο το Harvard!

Τύπε αναφέρομαι στις δικές μου σπουδές. Οδοντιατρική & Ιατρική Αθηνών.
Είχε πολλούς ροδίτες.
[size=15pt]
Έχετε πολλούς οδοντιάτρους και ιατρούς στο νησί[/size]
[size=19pt]ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΠΟΥΔΑΣΕΙ ΣΤΟ HARVARD ;;;[/size]

Με ενδιαφέρει το ζήτημα.
[size=20pt]ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΕ ΠΤΥΧΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΡΒΑΡΝΤ.[/size]

Όχι κανένα μεταπτυχιακό ... αισθητικής οδοντιατρικής (ή προληπτικής) .

Για να γίνεις εμφυτευματολόγος στο χάρβαρντ, κάνεις πρώτα 2 χρόνια στο ΜΙΤ, σπουδές σε βιουλικά !!!!!

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
Για τον κλώνο μου λες?  Μια χαρά είναι και ντιτζει ποδοσφαιριστής! Δεν προσβάλομαι!

Ναι,πες στον κλώνο σου ότι μας το παίζει πολύ κυανόκρανος και να βγάλει τα μπλε γυαλιά μπας και δει ποιος είναι ΑΡΧΙμαλάκας και ποιος όχι...

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Είχε πολλούς ροδίτες.
[size=15pt]

Με ενδιαφέρει το ζήτημα.

Για να γίνεις εμφυτευματολόγος στο χάρβαρντ, κάνεις πρώτα 2 χρόνια στο ΜΙΤ, σπουδές σε βιουλικά !!!!!

Γιατί πόσους οδοντίατρους έχει Αθήνα που έχουν σπουδάσει στο Harvard?
Και να σπουδάσει Ελληνας οδοντιατρική εκεί,πρέπει να είναι τρελλός να γυρίσει μετά Ελλάδα.Αυτοί βγάζουν μισό με ένα εκατομμύριο δολλάρια το χρόνο στις ΗΠΑ.

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Είχε πολλούς ροδίτες.
[size=15pt]

Με ενδιαφέρει το ζήτημα.

Η πλειοψηφία των οδοντιάτρων της Ρόδου έχει σπουδάσει εξωτερικό! Το ίδιο και ιατρών ! Αμερική και Σουηδία έχω ήδη 4-5 απο τον Κύκλο μου!  

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
[size=15pt]
στη ροδο με βαση την απογραφη του 2011 το 90% ειναι ποδοσφαιριστες και ντιτζει και το υπολοιπο 10% ειναι δημοσιοι και ιδιωτικοι υπαλληλοι, εργατες, αγροτες, εμποροι, καταστηματαρχες, γιατροι, δικηγοροι, μηχανικοι, ηλεκτρολογοι, υδραυλικοι, ψυκτικοι, σερβιτοροι, μαγειρες, νοσοκομοι, ταξιτζηδες, ψαραδες και ξενοδοχοι

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
οι επαγγελματιες ντιτζει της ροδου (20% του νησιου) τα βαζουν με τους ερασιτεχνες ντιτζει της ροδου (70% του νησιου) επειδη τους χαλανε το ονομα
:2funny:

Πολλά απο τα παιδιά τα ξέρω! Χαιρετιόμαστε όταν τους βλέπω στα Decks! Πολύ καλοί!  :heavymetalbig:

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
Πολλά απο τα παιδιά τα ξέρω! Χαιρετιόμαστε όταν τους βλέπω στα Decks! Πολύ καλοί!  :heavymetalbig:
για σενα λενε;

"Δεν είναι ορθό να χαρακτηρίζονται ως DJs ή μουσικοί άνθρωποι που μόνο ερασιτεχνικά έχουν ασχοληθεί με το αντικείμενο απλά και μόνο προς ικανοποίηση του φιλοθεάμονος κοινού διότι με τον τρόπο αυτό δημιουργείται στην κοινωνία μία επίπλαστη εικόνα για τον κλάδο, βάλλεται η ίδια η υπόσταση της εργασίας μας και προσβάλλεται με τρόπο βάναυσο η προσωπικότητα των ανθρώπων του χώρου μας"

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.209
Πόντοι
606
Γιατί πόσους οδοντίατρους έχει Αθήνα που έχουν σπουδάσει στο Harvard?
Και να σπουδάσει Ελληνας οδοντιατρική εκεί,πρέπει να είναι τρελλός να γυρίσει μετά Ελλάδα.

ΚΑΝΕΝΑΝ. Για πτυχίο λέμε.
Ούτε Ιατρός. ΚΑΝΕΝΑΣ.

Να είμαστε σοβαροί .
ΑΝ ΒΡΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟ ΜΕ ΠΤΥΧΙΟ ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ή ΕΛΒΕΤΙΑ , να μου στείλετε pm .
Κανένας δεν υπάρχει . ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΟΜΩΣ.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
ΚΑΝΕΝΑΝ. Για πτυχίο λέμε.
Ούτε Ιατρός. ΚΑΝΕΝΑΣ.

Να είμαστε σοβαροί .
ΑΝ ΒΡΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟ ΜΕ ΠΤΥΧΙΟ ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ή ΕΛΒΕΤΙΑ , να μου στείλετε pm .
Κανένας δεν υπάρχει . ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΟΜΩΣ.

Μα φυσικά μαλάκας είναι ο άλλος?Θα του βγει ο κώλος να βγάλει βαθμό κολλέγιο ΗΠΑ και να πάρει συστατικές,να ξεσκιστεί στο διάβασμα για να πάρει βαθμάρες στα SAT tests για να περάσει τους Αμερικανούς και να μπει οδοντιατρική,να ξεσκιστεί ξανά στο διάβασμα και στη δουλειά στη σχολή,να περάσει τα boards για να ...έρθει Ελλάδα?
Οταν με το καλημέρα κονομάει ΗΠΑ,χώρια τι γίνεται αν εξειδικευτεί.

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
για σενα λενε;

"Δεν είναι ορθό να χαρακτηρίζονται ως DJs ή μουσικοί άνθρωποι που μόνο ερασιτεχνικά έχουν ασχοληθεί με το αντικείμενο απλά και μόνο προς ικανοποίηση του φιλοθεάμονος κοινού διότι με τον τρόπο αυτό δημιουργείται στην κοινωνία μία επίπλαστη εικόνα για τον κλάδο, βάλλεται η ίδια η υπόσταση της εργασίας μας και προσβάλλεται με τρόπο βάναυσο η προσωπικότητα των ανθρώπων του χώρου μας"
Με τη μουσική δεν το είχα! Μέχρι τα 23 μου είμουν Μπαρμαν! Α και ποδοσφαιριστης!

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
Με τη μουσική δεν το είχα! Μέχρι τα 23 μου είμουν Μπαρμαν! Α και ποδοσφαιριστης!
γιατι οι αλλοι που δηλωνουν dj το εχουν με τη μουσικη;
οι ροδιτες ειναι ολοι ποδοσφσιριστες και dj ασχετως κλισης, οπως οι καλυμνιοι ειναι σφουγγαραδες και οι χιωτες ναυτικοι

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
Μα φυσικά μαλάκας είναι ο άλλος?Θα του βγει ο κώλος να βγάλει βαθμό κολλέγιο ΗΠΑ και να πάρει συστατικές,να πάρει βαθμάρες στα SAT tests για να μπει οδοντιατρική,να ξεσκιστεί στο διάβασμα,να περάσει τα boards για να ...έρθει Ελλάδα?

Να έρθει Ελλάδα και να είναι ίσος με τον απόφοιτο Ιατρικής...Σόφιας,Μπλαγκόεβγκραντ και Βουκουρεστίου; :2funny:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Να έρθει Ελλάδα και να είναι ίσος με τον απόφοιτο Ιατρικής...Σόφιας,Μπλαγκόεβγκραντ και Βουκουρεστίου; :2funny:

ΗΠΑ είναι πολύ ανταγωνιστικά.Παίρνουν τους καλύτερους σε κάθε τομέα.Για Ελληνες δεν παίζει affirmative action,δε μας βάζουν στην ίδια κατηγορία με Αράπηδες,Λατίνους για να έχουμε προνομιακή μεταχείριση οπότε πρέπει να χτυπήσεις στα ίσα τον αφρό δηλαδή Γερμανοειδείς,WASPS,Ιάπωνες και τους καλύτερους από όλο τον κόσμο κτλ για να πάρεις θέση αν αξίζεις.
Το πιο πιθανό είναι να σε σκίσουν,να βγεις δαρμένος αλλά έχεις μια ευκαιρία.Εννοείται οτι ψωλάδες,βύσματα,γελοίοι με λαδωμένα πτυχία μπλοκ κτλ πιάνουν τα αρχίδια τους στο διεθνή ανταγωνισμό.

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
οι ροδιτες ειναι ολοι ποδοσφσιριστες και dj ασχετως κλισης, οπως οι καλυμνιοι ειναι σφουγγαραδες και οι χιωτες ναυτικοι
Δεν βρίσκω κάτι μεμπτό σε αυτό! Όλα καλά και η γη γυρίζει!  :heavymetalbig:

Αν το λές για να μειώσεις κάποιον ή κάποια κατάσταση έχει τα αντίστοιχα αποτελέσμαατα με τη ψηφοφορία που όλοι ψηφίζουν αυτόν που είπες να μην ψηφίσουν!
Είναι το δικό σου  "κανονικά"  που όμως δεν έχει καμιά σχέση με το τι κανονικά συμβαίνει!

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Απαντήσεις
1K
Εμφανίσεις
47K
?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom