dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.259
- Πόντοι
- 8.535
Υπάρχει κανείς που συμπαθεί τα γαϊδούρια;
Υπάρχει κανείς που συμπαθεί τα γαϊδούρια;
Μπορει να ειναι επιτυχημενος ντι τζει-ποδοσφαιριστης στο νησι και να εχει και σπορ αμαξι και φραγκα τυπε πουλι.
Μηπως να τον εχουμε απο κοντα οταν σε καλεσουν για ασκηση στην Αφαντου.
Για τον κλώνο μου λες? Μια χαρά είναι και ντιτζει ποδοσφαιριστής! Δεν προσβάλομαι!Εσύ τύπε μιας και τον έχεις γνωρίσει από κοντά, γιατί δεν γράφεις στον ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑ του site ότι o συγκεκριμένος έχει επιχείρηση και δεν είναι παραπληγικός που έχει γαμήσει μόνο πουτάνες στη ζωή του;
Τους καλούς Ροδίτες τους βλέπει μόνο το Harvard!
Για τον κλώνο μου λες? Μια χαρά είναι και ντιτζει ποδοσφαιριστής! Δεν προσβάλομαι!
Τύπε αναφέρομαι στις δικές μου σπουδές. Οδοντιατρική & Ιατρική Αθηνών.
Είχε πολλούς ροδίτες.
[size=15pt]
Έχετε πολλούς οδοντιάτρους και ιατρούς στο νησί[/size]
[size=19pt]ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΠΟΥΔΑΣΕΙ ΣΤΟ HARVARD ;;;[/size]
Με ενδιαφέρει το ζήτημα.
[size=20pt]ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΕ ΠΤΥΧΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΡΒΑΡΝΤ.[/size]
Όχι κανένα μεταπτυχιακό ... αισθητικής οδοντιατρικής (ή προληπτικής) .
Για να γίνεις εμφυτευματολόγος στο χάρβαρντ, κάνεις πρώτα 2 χρόνια στο ΜΙΤ, σπουδές σε βιουλικά !!!!!
Η πλειοψηφία των οδοντιάτρων της Ρόδου έχει σπουδάσει εξωτερικό! Το ίδιο και ιατρών ! Αμερική και Σουηδία έχω ήδη 4-5 απο τον Κύκλο μου!Τύπε αναφέρομαι στις δικές μου σπουδές. Οδοντιατρική & Ιατρική Αθηνών.
Είχε πολλούς ροδίτες.
[size=15pt]
Με ενδιαφέρει το ζήτημα.
[size=20pt]ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΕ ΠΤΥΧΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΡΒΑΡΝΤ.[/size]
Όχι κανένα μεταπτυχιακό ... αισθητικής οδοντιατρικής (ή προληπτικής) .
Για να γίνεις εμφυτευματολόγος στο χάρβαρντ, κάνεις πρώτα 2 χρόνια στο ΜΙΤ, σπουδές σε βιουλικά !!!!!
στη ροδο με βαση την απογραφη του 2011 το 90% ειναι ποδοσφαιριστες και ντιτζει και το υπολοιπο 10% ειναι δημοσιοι και ιδιωτικοι υπαλληλοι, εργατες, αγροτες, εμποροι, καταστηματαρχες, γιατροι, δικηγοροι, μηχανικοι, ηλεκτρολογοι, υδραυλικοι, ψυκτικοι, σερβιτοροι, μαγειρες, νοσοκομοι, ταξιτζηδες, ψαραδες και ξενοδοχοι[size=15pt]
Πολλά απο τα παιδιά τα ξέρω! Χαιρετιόμαστε όταν τους βλέπω στα Decks! Πολύ καλοί!οι επαγγελματιες ντιτζει της ροδου (20% του νησιου) τα βαζουν με τους ερασιτεχνες ντιτζει της ροδου (70% του νησιου) επειδη τους χαλανε το ονομα
για σενα λενε;Πολλά απο τα παιδιά τα ξέρω! Χαιρετιόμαστε όταν τους βλέπω στα Decks! Πολύ καλοί!![]()
Γιατί πόσους οδοντίατρους έχει Αθήνα που έχουν σπουδάσει στο Harvard?
Και να σπουδάσει Ελληνας οδοντιατρική εκεί,πρέπει να είναι τρελλός να γυρίσει μετά Ελλάδα.
ΚΑΝΕΝΑΝ. Για πτυχίο λέμε.
Ούτε Ιατρός. ΚΑΝΕΝΑΣ.
Να είμαστε σοβαροί .
ΑΝ ΒΡΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟ ΜΕ ΠΤΥΧΙΟ ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ή ΕΛΒΕΤΙΑ , να μου στείλετε pm .
Κανένας δεν υπάρχει . ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΟΜΩΣ.
Με τη μουσική δεν το είχα! Μέχρι τα 23 μου είμουν Μπαρμαν! Α και ποδοσφαιριστης!για σενα λενε;
"Δεν είναι ορθό να χαρακτηρίζονται ως DJs ή μουσικοί άνθρωποι που μόνο ερασιτεχνικά έχουν ασχοληθεί με το αντικείμενο απλά και μόνο προς ικανοποίηση του φιλοθεάμονος κοινού διότι με τον τρόπο αυτό δημιουργείται στην κοινωνία μία επίπλαστη εικόνα για τον κλάδο, βάλλεται η ίδια η υπόσταση της εργασίας μας και προσβάλλεται με τρόπο βάναυσο η προσωπικότητα των ανθρώπων του χώρου μας"
γιατι οι αλλοι που δηλωνουν dj το εχουν με τη μουσικη;Με τη μουσική δεν το είχα! Μέχρι τα 23 μου είμουν Μπαρμαν! Α και ποδοσφαιριστης!
Μα φυσικά μαλάκας είναι ο άλλος?Θα του βγει ο κώλος να βγάλει βαθμό κολλέγιο ΗΠΑ και να πάρει συστατικές,να πάρει βαθμάρες στα SAT tests για να μπει οδοντιατρική,να ξεσκιστεί στο διάβασμα,να περάσει τα boards για να ...έρθει Ελλάδα?
Να έρθει Ελλάδα και να είναι ίσος με τον απόφοιτο Ιατρικής...Σόφιας,Μπλαγκόεβγκραντ και Βουκουρεστίου;![]()
Δεν βρίσκω κάτι μεμπτό σε αυτό! Όλα καλά και η γη γυρίζει!οι ροδιτες ειναι ολοι ποδοσφσιριστες και dj ασχετως κλισης, οπως οι καλυμνιοι ειναι σφουγγαραδες και οι χιωτες ναυτικοι