Νέα

Mr. MALAKAS Bourdela.com 2019

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 230K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιον επιλέγετε για Μίστερ μαλάκας bourdela.com 2019;

• whois

Ψήφοι: 65 46,4%
  • Peter Van Norden

Ψήφοι: 75 53,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    140
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
οι ροδιτες ντιτζει και ποδοσφαιριστες ντυνονται σαν τον χειμωνετο, φορανε γυαλια ηλιου πουλμαν και βαζουν μισο κιλο ζελε στο μαλλι και κανουν βολτες στην παλια πολη και στην ορφανιδου παριστανοντας τους κονιορδους μηπως και γαμησουν καμια ασυνοδευτη μεθυσμενη χοντροαγγλιδα η καμια φακιδομυτα κοκκινομουρα φινλανδη που δεν βρισκει κανεναν δικο της να της το δωσει

η μονη τραπεζικος που μπορουν να γαμησουν αυτοι οι ασβοι ειναι απο την τραπεζα της μονοπολης
Ναυάγιο της ζωής, ---->

καλα αστο
εγω σε καθε εξοδο ημουν ορφανιδου, παλια πολη, φαληρακι
με ρωσιδες, αγγλιδες, σουηδεζες τουριστριες ξεβρακωτες

Ούτε μεθυσμένη δεν σου καθόταν και τελικά κατέληγες εδώ --->

το πουλι εψαχνε παντα το σωστο, προστυχο και τιμιο γαμησι στα πουρδελακια της παλιας πολης

Ελεφαντίαση έχεις ρε Μαλάκα? Γιατί δεν μπορείς να σταυρώσεις πουθενά γυναίκα?

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
Η λαθρομετανάστρια, ήταν >7.5/10 ;;;;;;;

https://[URL unfurl="true"]www.mhxanhmata.gr/images/mhxanhmata112.jpg[/img[/URL]]
[/quote]8,5/10
στην ανδρο περσι εβγαινε απο τη θαλασσα με ενα μαυρο μπικινι που της πηρα και μου ειπε οτι της μιλησαν απο 2 ομπρελες μεχρι να ερθει εκει που καθομασταν

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.352
Πόντοι
5.506
Εντομεταξυ ακαποειρα,μπαροκ,ζαν κλοντ ολα ανοιχτα μεχρι την δευτερα...  :heavymetalbig:

Εχουμε διαγαλαξιακους μαλακες

Πιπαλεκος με τα χιλια προσωπα

Λαδακης ο ερευνητακος της πουτσας

Ακαποτειρας ο κατα φαντασιαν πιλοτος-γαμιας-δειγμα αρσενικου

Ο ζαν κλωντ κασιανη (δεν περιγραφω αλλο)

Και φυσικα ο ενας και μοναδικος τιτανοτεραστιος μιστερ μαλακας φορεβα.

Και οι μαλακες εδω μεσα ψηφιζουν μπαροκ, ζουν αναμεσα μας.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
όχι λες παπαριες και δεν με ξερεις,'
εχω γαμησει και χοντρες και γριες αλλα εχω γαμησει και ομορφες και μικρες και όχι μονο πουτανες ομορφες.
πχ μια 21χρονη νυμφο, μια 18χρονη φοιτητρια πολιτκων επιστημων και αυτην εδώ την μελλουσα κομμωτρια

οι τελευταίες 3 σχεσεις μου ηταν 47, 56, 58 κιλα
εσυ τυπε θα γινεις μνημειο αμα πεθανεις
οπως ειναι ο αγνωστος στρατιωτης
θα γινεις ο αγνωστος μπαζογαμιας
θα ερχονται με πουλμαν οι κωλογριες, οι χοντρες, οι αναπηρες, οι ψυχοπαθεις που δεν τις βλεπει ουτε ο ηλιος να σου καταθετουν στεφανι

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
Ναυάγιο της ζωής, ---->

Ούτε μεθυσμένη δεν σου καθόταν και τελικά κατέληγες εδώ --->

Ελεφαντίαση έχεις ρε Μαλάκα? Γιατί δεν μπορείς να σταυρώσεις πουθενά γυναίκα?
γαμησα και στα μπουρδελακια της ροδου πανω ψηλα στην παλια πολη αλλα βρηκα την υγεια μου οταν ηρθα αδειουχος αθηνα και ημουν ολη μερα καθε μερα στη φυλης και τη λιοσιων

στο κωλονησο το μονο που εβλεπες ηταν ροδιτες ποδοσφαιριστες και ντιτζει και τελειωμενες χοντροαγγλιδες που εκαναν εμετους στα πεζοδρομια

οι καλες ηταν πιασμενες κι οι ελευθερες χεσμενες
μονο οι ροδιτες γυριζαν στις παραλιες λαδωμενοι με ελαιολαδο αλτις και επαιζαν ρακετες με ροζ μαγιο σαν τους αλβανους μπας και πιασουν κουβεντα με κανενα μπαζο

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
αξιοσεβαστα μελη του μπου.κομ

οπως ηδη γνωριζετε, in your great and unmatched wisdom, σημερα ειναι ουσιαστικα η τελευταια ημερα ψηφοφοριας για τον ομιλο D του διαγωνισμου αναδειξης μιστερ μαλακας 2019

απο τα μεχρι στιγμης αποτελεσματα, ο μετρ της μαλακιας, ο νουμπαρχηγος της πιρφοριασης, ο συμπαντικος μιναρας, ο προαιωνιος γροθος, ο αρχων της πουτσοπαλινδρομησης, ο αυτοκρατωρ του πεομασαζ, ο γιγαντας της αυτοϊκανοποιησης και ολυμπιονικης της παλαμης, γνωστος και ως ACAPOEIRA η εμετος με ποδια η κουβας με σκατα η ανθρωπομορφη κουραδα, φαινεται οτι μενει 3ος και δεν προκρινεται

παρακαλουνται θερμα ολα τα μελη (πραγματικα και κλωναρια) να ψηφισουν τον μαλακα της καρδιας μας ακαποειρα, χωρις να δινουν ταυτοχρονα ψηφο στον υποδεεστερο αριστερομαλακα jean-claud, ωστε ο ανθρωπινος βοθρος ακαποβλακας να περασει στα προημιτελικα και να παρει τη θεση που του αξιζει

υπενθυμιζεται οτι ειναι ο μαλακας που
Α) θελει να διωξει ολους τους μεταναστες και ο ιδιος ειναι μεταναστης στη γερμανια
Β) θεωρει προτυπο του τον αδολφο χιτλερ και
Γ) υποστηριζει οτι γαμαει 19χρονα μοντελα στη Ρωσια δινοντας τους δωρα λουτρινα αρκουδακια
:jerking:
ψηφο στον ακαποειρα
ψηφο στην αυθεντικη μαλακια

Κοψε της μαλακιες πουλι...
Ο δικος μου εχει μελλον...
Δες το αλλιως. Ποιον θα προτιμουσες να υπογραψει 5 ετες συμβολαιο στον Παναθηναϊκο, τον 34 χρονο Ροναλντο ή τον 20χρονο Εμπαπε; Εεεε;
Απαντησε με το χερι στην καρδια, και μη κοβεις ετσι το μελλον ενος υπερταλαντουχου.

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
γαμησα και στα μπουρδελακια της ροδου πανω ψηλα στην παλια πολη αλλα βρηκα την υγεια μου οταν ηρθα αδειουχος αθηνα και ημουν ολη μερα καθε μερα στη φυλης και τη λιοσιων

στο κωλονησο το μονο που εβλεπες ηταν ροδιτες ποδοσφαιριστες και ντιτζει και τελειωμενες χοντροαγγλιδες που εκαναν εμετους στα πεζοδρομια

οι καλες ηταν πιασμενες κι οι ελευθερες χεσμενες
μονο οι ροδιτες γυριζαν στις παραλιες λαδωμενοι με ελαιολαδο αλτις και επαιζαν ρακετες με ροζ μαγιο σαν τους αλβανους μπας και πιασουν κουβεντα με κανενα μπαζο
Απο ποιούς ήταν πιασμένες ρε ρεζίλι??? Γιατί δεν μπορούσες να σταυρώσεις μια τουρίστρια ένα χρόνο στη Ρόδο? Εδώ που πόσα μέλη την προηγούμενη φορά πετάχτηκαν να πουν πόσο ευκολο ήταν!!!
Βέβαια στο Κολοράντο που πήγαιναν τα ποιοτικά μουνιά σίγουρα σε έβαζαν να πληρώσεις είσοδο όταν ήταν άδειο ή ετρωγες πόρτα όταν ήταν γεμάτο!  :2funny:
Αν θυμάσαι κάποιον που ενώ περίμενες στην ουρά να παρκάρει ένα σπορ αμάξι απέξω, να έβγενε μια μουνάρα σλάβα και οι πορτιέριδες να τον χαιρετούν και να έκαναν άκρη την ουρά για να περάσει, αυτός μπορεί να είμουν εγώ!  :heavymetalbig:

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
Απο ποιούς ήταν πιασμένες ρε ρεζίλι??? Γιατί δεν μπορούσες να σταυρώσεις μια τουρίστρια ένα χρόνο στη Ρόδο? Εδώ που πόσα μέλη την προηγούμενη φορά πετάχτηκαν να πουν πόσο ευκολο ήταν!!!
Βέβαια στο Κολοράντο που πήγαιναν τα ποιοτικά μουνιά σίγουρα σε έβαζαν να πληρώσεις είσοδο όταν ήταν άδειο ή ετρωγες πόρτα όταν ήταν γεμάτο!  :2funny:
Αν θυμάσαι κάποιον που ενώ περίμενες στην ουρά να παρκάρει ένα σπορ αμάξι απέξω, να έβγενε μια μουνάρα σλάβα και οι πορτιέριδες να τον χαιρετούν και να έκαναν άκρη την ουρά για να περάσει, αυτός μπορεί να είμουν εγώ!  :heavymetalbig:
ναι γιατι εισαι και παραγοντας στη ροδο
τοσο παραγοντας που εισαι ολη μερα εδω μεσα και μας πρηζεις τα παπαρια
κοιτα βρε μαλακα να εχεις εκει καμια δουλιτσα στο ντιτζειλικι που μου θες και μεγαλεια με σπορ αμαξια και μουναρες σλαβες
κουναβι ε κουναβι

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
κοιτα βρε μαλακα να εχεις εκει καμια δουλιτσα στο ντιτζειλικι που μου θες και μεγαλεια με σπορ αμαξια και μουναρες σλαβες
κουναβι ε κουναβι
Δεν δουλεύω μόνο όταν δεν είμαι εδώ μέσα !Είσαι καλός διασκεδαστής εν ώρα εργασίας μου! Αλλά σου οφείλω χάρη γι αυτό---->
Του χρόνου θα σε υποστηρίξω πιο θερμά στον διαγωνισμό!!! 

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
Δεν δουλεύω μόνο όταν δεν είμαι εδώ μέσα !Είσαι καλός διασκεδαστής εν ώρα εργασίας μου! Αλλά σου οφείλω χάρη γι αυτό---->
Του χρόνου θα σε υποστηρίξω πιο θερμά στον διαγωνισμό!!! 
εγω παλι οταν δεν ειναι καποιος μαλακας κολοσσος εδω μεσα να ασχοληθω σοβαρα (ακαποβλακας, βαλκανιος φουκαρας, βαγονιας κλπ) αναγκαστικα προπονουμαι με το ανοστο αγευστο και αοσμο προφιλ σου με τα ανουσια ποστ και την περιορισμενου επιπεδου αντιληψη

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
εγω παλι οταν δεν ειναι καποιος μαλακας κολοσσος εδω μεσα να ασχοληθω σοβαρα (ακαποβλακας, βαλκανιος φουκαρας, βαγονιας κλπ) αναγκαστικα προπονουμαι με το ανοστο αγευστο και αοσμο προφιλ σου με τα ανουσια ποστ και την περιορισμενου επιπεδου αντιληψη
Εγώ φταίω που έδειξα μια ανδρική κατανόηση στην ιστορία με τη τραπεζικό και δεν σου γάμησα τα ράματα!  :headbang:

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
Εγώ φταίω που έδειξα μια ανδρική κατανόηση στην ιστορία με τη τραπεζικό και δεν σου γάμησα τα ράματα!  :headbang:
το περισσοτερο που μπορεις να μου κανεις εδω μεσα ειναι οσο ειμαι απων να με σπασεις στο ξυλο
αμα ξαναερθω ροδο και σε βρω απο κοντα στην καλυτερη περιπτωση να φας μια χυτρα φασολαδα και να μου κλασεις τα παπαρια

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
το περισσοτερο που μπορεις να μου κανεις εδω μεσα ειναι οσο ειμαι απων να με σπασεις στο ξυλο
αμα ξαναερθω ροδο και σε βρω απο κοντα στην καλυτερη περιπτωση να φας μια χυτρα φασολαδα και να μου κλασεις τα παπαρια
Αν έχει προχωρήσει η ελεφαντίαση που έχεις και στη μάπα , ούτε στα μπουρδέλα της Παλιάς Πόλης δεν θα σε βάζουν!
Θα παρακαλάς άτομα που με ξέρουν  εδώ να μεσολαβήσω μήπως σε βάλουν μέσα... 

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.352
Πόντοι
5.506
κουναβι ε κουναβι

Μπορει να ειναι επιτυχημενος ντι τζει-ποδοσφαιριστης στο νησι και να εχει και σπορ αμαξι και φραγκα τυπε πουλι.

Μηπως να τον εχουμε απο κοντα οταν σε καλεσουν για ασκηση στην Αφαντου.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
Μπορει να ειναι επιτυχημενος ντι τζει-ποδοσφαιριστης στο νησι και να εχει και σπορ αμαξι και φραγκα τυπε πουλι.

Μηπως να τον εχουμε απο κοντα οταν σε καλεσουν για ασκηση στην Αφαντου.
γνωρισα καμια 100στη απο δαυτους
μελαχροινοι σαν κυπριοι, με πεταχτα αυτια και αστεια προφορα
σε ποσοστο 90% ποδοσφαιριστες και ντιτζει
πηγαιναν για προπονηση στο διαγορα η στην α.ε. ροδου και ελεγαν οτι τους παρακολουθουν σκαουτερ απο αθηνα
φυσικα ποτε δεν εκανε κανεις καριερα αφου ειναι αμπαλοι και μυρωδιαδες
τα βραδια ντιτζειλικι σε μαγαζια της ροδου για συμπληρωση εισοδηματος (λεγε με ετοιμη μιξαρισμενη playlist)
τα σαββατοκυριακα αλειβοντουσαν με ελαιολαδο, φορουσαν τρεντυ ροζ μαγιο, φλιπ φλοπς χαβαγιαννας και γυαλια ηλιου πουλμαν και επαιζαν ρακετες στην ελλη σαν τους αλβανους μπας και πιασουν την κουβεντα σε κανενα μπαζο
πνευματικο επιπεδο υπο του μηδενος, αμα τους αναγκασεις να ζησουν εκτος νησιου θα πεθανουν της πεινας

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.483
Πόντοι
5.006
επιδειξη δυναμης του πουστη βαγγον στον ομιλο...πηρε απο την αρχη το προβαδισμα σε εναν ομολογουμενως δυσκολο ομιλο, δεν απειληθηκε ποτε απο τους αντιπαλους του αν και παιζει σβηστα, και συνεχιζει τον μοναχικο του δρομο προς το three-peat....
:heavymetalbig:

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.209
Πόντοι
606
γνωρισα καμια 100στη απο δαυτους
μελαχροινοι σαν κυπριοι, με πεταχτα αυτια και αστεια προφορα
σε ποσοστο 90% ποδοσφαιριστες και ντιτζει
πηγαιναν για προπονηση στο διαγορα η στην α.ε. ροδου και ελεγαν οτι τους παρακολουθουν σκαουτερ απο αθηνα
φυσικα ποτε δεν εκανε κανεις καριερα αφου ειναι αμπαλοι και μυρωδιαδες
τα βραδια ντιτζειλικι σε μαγαζια της ροδου για συμπληρωση εισοδηματος (λεγε με ετοιμη μιξαρισμενη playlist)
τα σαββατοκυριακα αλειβοντουσαν με ελαιολαδο, φορουσαν τρεντυ ροζ μαγιο, φλιπ φλοπς χαβαγιαννας και γυαλια ηλιου πουλμαν και επαιζαν ρακετες στην ελλη σαν τους αλβανους μπας και πιασουν την κουβεντα σε κανενα μπαζο
πνευματικο επιπεδο υπο του μηδενος, αμα τους αναγκασεις να ζησουν εκτος νησιου θα πεθανουν της πεινας

Αν κρίνω από ροδίτες συμφοιτητές .... έχει κάποια δίκια ο πουλής.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.352
Πόντοι
5.506
επιδειξη δυναμης του πουστη βαγγον στον ομιλο...πηρε απο την αρχη το προβαδισμα σε εναν ομολογουμενως δυσκολο ομιλο, δεν απειληθηκε ποτε απο τους αντιπαλους του αν και παιζει σβηστα, και συνεχιζει τον μοναχικο του δρομο προς το three-peat....
:heavymetalbig:

Εχεις και τους μαλακες να ψηφιζουν μπαροκ τα νιαμου

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Αν κρίνω από ροδίτες συμφοιτητές .... έχει κάποια δίκια ο πουλής.
Τους καλούς Ροδίτες τους βλέπει μόνο το Harvard!
Πάρε και έναν Ροδίτη που ειρωνεύεται τα αμερικανάκια  συμφοιτητές του ως φλωράκια και τη Νέα Υόρκη σαν κάτι ...τίποτα το σπουδαίο!
Να συμπληρώσω πως συνταυτίζομαι πλήρως με τον συντοπίτη μου!!! :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Απαντήσεις
1K
Εμφανίσεις
47K
?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom