jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.421
- Πόντοι
- 34.612
σκεψου λιγοστεψαν οιμ μαλακες και οι μαλακισμενες κατι ειναι και αυτο
απορω πως στους περισσοτερους ξεφυγε ένα μελος το οποιο θα μπορουσε ανετα να παρει τη πρωτη θεση.
εννοω για τον lefteri η αλλιως λευτερακη νικολσον γιατι νομιζει ότι μοιαζει στον νικολσον όταν πηδαει, κατι τετοια ελεγε....
παραθετω ένα μυνημα του
"Σχετικα με το μεγεθος μεταξυ των φυλων εχεις απολυτο ... αδικο. Δεν ξερω για τους Μαυρους αλλα οι Ασιατες (και λεγοντας Ασιάτες εννοω την Κιτρινη φυλη), την εχουν τουλαχιστον 2-4 ποντους ποιο κοντη απο τους Καυκάσιους και αρκετα πιο λεπτη. Εχω παρει παρτουζα γκομενες με Ιαπωνα και και Κινεζο (Ξεχωριστα) και εχω δει. Στα δε λουτρα εχω δει αρκετες ψωλες κινεζικες (Δειτε προηγουμενο μου ποστ στο China-Tianjin). Μονο να δειτε πως κανουν και με τι εκπληξη κοιταζουν το πουλι μου τυχον Ασιάτισσες που δεν εχουν ξαναπηδηχτεί μα Κακαυσιο. Καταλαβαινω ποτε μια γκομενα εχει εκπλαγει και ποτε το κανει ετσι για να εντυπωσιάσει τον πελατη. (Θυμαμαι κατι Λατινες ποιο παλια που με το που εβλεπαν το πουλι μου αναφωνουσαν Graaaande.- Το εκαναν για να με εντυπωσιασουν μπας και παρουν κανα δωρακι παραπανω) Αφορμη το ποστ και ...τη ξαναμετρησα σημερα. 15,5 ποντους ειναι που σημαινει οτι ειμαι στο μεσο ορο του Καυκασιου. Ουτε πουτσαρας ουτε μικροτσουτσουνος.
Οσοι εχουν παει με Ασιατισσες θα διαπιστωσαν οτι ειναι "στενομουνες". Δεν ειναι στενομουνες!!! Στενομουνες ειναι για μας, γιατι το μουνι τους ειναι προσαρμοσμενο για Ασιατικες ψωλες.
Μη αρχισει κανεις παρακαλω να μου κανει τον ειδημονα. Αυτη τη στιγμη που μιλαμε γραφω απο Κινα, (οποιος μπορει ας μου κανει Trace για να δει αν λεω αληθεια) οποτε μπορω να μιλαω εκ του ασφαλους."
αυτό το κελεπουρι πως ξεφυγε από την πορεια του διαγωνισμου?
Ουτε μια παραθεση δεν νογας να κανει η εκ πολλων strap on πολλακις ξεσκισθησα υποτακτικια.
Που ειναι το περιεργο; Μετρησα το καυλι μου... Σαμπως ολοι μας δεν τοχουμε μετρησει καποια φορα;
Εσυ προφανως μετρας την ροδελα της σουφρα σου, που σου την εχουν κανει σαν βολαν αυτοκινητου οι αφεντρες που συναναστρεφεσαι.
Δεν τα λεω εγω μαλακα μου... Εσυ τα γραφεις οτι πας στις αφεντρες και σου κανουνε το κολαρακι και την σουφρα κατακοκκινα. Η μηπως δεν ειναι ετσι μωρη μαζοχα;
Πες μας μωρη τι σου κανει η αφεντρα οταν σε βαζει κατω και σε δενει;
Πες μας πως τις γλυφεις τα ποδαρια της που προφανως σου αρεσουν να ειναι βρωμικα...
Μουγκα στη στρουγκα... Εν τω μεταξυ εσυ μπορεις να συνεχιζεις να γραφεις για το μεγεθος της ψωλης μου... Ισως και να την λιγουρευεσαι επι ματαιω βεβαιως βεβαιως...
Πες μας πως κανει η σουφρα σου οταν περιμενεις στο μπουρδελο να ερθει η σειρα σου να σε στραπονιασει η αφεντρα...
Γιαυτο δεν εχεις επιδιωξει να κανεις σχεση ποτε σου... Φοβασαι μη σε ξεφτιλισουνε για τα κουσουρια σου, και προτιμας την ανονυμια των αφεντρων.
Δεν τα λεω εγω μαλακα μου... Εσυ τα εγραψες αυτα...
Εγω απλα τα παραθετω.... Δεν σε συκοφαντω...
Ενταξει ειμαστε μωρη Κασιαννη![]()
(Μαλακα μου τοδα και πεθανα στα γελια)
Βαριεται να βαλει αβαταρ του Ναζι σε καινουριο νικ που θα φτιαξει και θελει το παλιο;ο ακαποειρας εγινε muted απο banned![]()
Α) τους λαθρομετανάστες θελει να διωξει όχι τους μετανάστες, οπου λαθρομετανάστης οποιος εισηλθε λαθραια στην χωρα και αυτό το θελουν οσοι θελουν να τηρούνται οι νομοι και όχι να γινονται λαστιχο, ο ιδιος ΔΕΝ είναι λαθρομεταναστηςαξιοσεβαστα μελη του μπου.κομ
οπως ηδη γνωριζετε, in your great and unmatched wisdom, σημερα ειναι ουσιαστικα η τελευταια ημερα ψηφοφοριας για τον ομιλο D του διαγωνισμου αναδειξης μιστερ μαλακας 2019
απο τα μεχρι στιγμης αποτελεσματα, ο μετρ της μαλακιας, ο νουμπαρχηγος της πιρφοριασης, ο συμπαντικος μιναρας, ο προαιωνιος γροθος, ο αρχων της πουτσοπαλινδρομησης, ο αυτοκρατωρ του πεομασαζ, ο γιγαντας της αυτοϊκανοποιησης και ολυμπιονικης της παλαμης, γνωστος και ως ACAPOEIRA η εμετος με ποδια η κουβας με σκατα η ανθρωπομορφη κουραδα, φαινεται οτι μενει 3ος και δεν προκρινεται
παρακαλουνται θερμα ολα τα μελη (πραγματικα και κλωναρια) να ψηφισουν τον μαλακα της καρδιας μας ακαποειρα, χωρις να δινουν ταυτοχρονα ψηφο στον υποδεεστερο αριστερομαλακα jean-claud, ωστε ο ανθρωπινος βοθρος ακαποβλακας να περασει στα προημιτελικα και να παρει τη θεση που του αξιζει
υπενθυμιζεται οτι ειναι ο μαλακας που
Α) θελει να διωξει ολους τους μεταναστες και ο ιδιος ειναι μεταναστης στη γερμανια
Β) θεωρει προτυπο του τον αδολφο χιτλερ και
Γ) υποστηριζει οτι γαμαει 19χρονα μοντελα στη Ρωσια δινοντας τους δωρα λουτρινα αρκουδακια
ψηφο στον ακαποειρα
ψηφο στην αυθεντικη μαλακια
Πόσο Μαλάκας μπορείς να είσαι!αξιοσεβαστα μελη του μπου.κομ
οπως ηδη γνωριζετε, in your great and unmatched wisdom, σημερα ειναι ουσιαστικα η τελευταια ημερα ψηφοφοριας για τον ομιλο D του διαγωνισμου αναδειξης μιστερ μαλακας 2019
απο τα μεχρι στιγμης αποτελεσματα, ο μετρ της μαλακιας, ο νουμπαρχηγος της πιρφοριασης, ο συμπαντικος μιναρας, ο προαιωνιος γροθος, ο αρχων της πουτσοπαλινδρομησης, ο αυτοκρατωρ του πεομασαζ, ο γιγαντας της αυτοϊκανοποιησης και ολυμπιονικης της παλαμης, γνωστος και ως ACAPOEIRA η εμετος με ποδια η κουβας με σκατα η ανθρωπομορφη κουραδα, φαινεται οτι μενει 3ος και δεν προκρινεται
παρακαλουνται θερμα ολα τα μελη (πραγματικα και κλωναρια) να ψηφισουν τον μαλακα της καρδιας μας ακαποειρα, χωρις να δινουν ταυτοχρονα ψηφο στον υποδεεστερο αριστερομαλακα jean-claud, ωστε ο ανθρωπινος βοθρος ακαποβλακας να περασει στα προημιτελικα και να παρει τη θεση που του αξιζει
υπενθυμιζεται οτι ειναι ο μαλακας που
Α) θελει να διωξει ολους τους μεταναστες και ο ιδιος ειναι μεταναστης στη γερμανια
Β) θεωρει προτυπο του τον αδολφο χιτλερ και
Γ) υποστηριζει οτι γαμαει 19χρονα μοντελα στη Ρωσια δινοντας τους δωρα λουτρινα αρκουδακια
ψηφο στον ακαποειρα
ψηφο στην αυθεντικη μαλακια
χοντρο πορδοβουλωμαΑ) τους λαθρομετανάστες θελει να διωξει όχι τους μετανάστες, οπου λαθρομετανάστης οποιος εισηλθε λαθραια στην χωρα και αυτό το θελουν οσοι θελουν να τηρούνται οι νομοι και όχι να γινονται λαστιχο, ο ιδιος ΔΕΝ είναι λαθρομεταναστης
Β) δικαίωμα του, όπως δικαίωμα τους ηταν και της πλειοψηφιας των γερμανων πριν 70 χρονια και δικαίωμα τους και των κινεζων που υποστηριξαν μαο τσε τουνγκ παροτι σκοτωσε πολύ περισσοτερο κοσμακη και μαλιστα συμπατριώτες του.
Γ) δεν είναι ακριβως ετσι, τις γαμαει λεγοντας τους ότι είναι πιλοτος, που είναι αληθεια οποτε αυτές λογικα μυριζονται χρημα και ταξίδια, αν ζηλευεις γινε και εσυ πιλοτος να γαμας αβερτα, εγω δεν τα αγαπω τοσο τα αεροπλάνα για να το κανω.
συμιακο κι αρχαγγελιτη μην τον βαζεις μες στο σπιτιΠόσο Μαλάκας μπορείς να είσαι!
-Γλίτωσες για μια ψήφο την πρόκριση!
-Σε όμιλο που ψήφισαν 5 άτομα λιγότερα απ' ότι έχουν ψηφίσει μέχρι τώρα σε αυτόν κατάφερες και μάζεψες 61 ψήφους! Και πάλι δεν πέρασες ... Μαλάκα...
Και τέλος , ότι φαίνεται κανονικό σε εσένα.. είναι Μαλακία για όλους τους υπόλοιπους!
Ντιτζει και ποδοσφαιριστές ξεσκίζουν τις Τραπεζικούς Υπαλλήλους!!!συμιακο κι αρχαγγελιτη μην τον βαζεις μες στο σπιτι
αν δεν ταιριαζατε, δεν θα συμπεθεριαζατε
το ανθρωπομορφο σκατο βρηκε τον εμετο με ποδια κι αναγαλλιασε η καρδια του
τραβα τωρα να κανεις κανα ντιτζειλικι και ασε μας ησυχους
τσαμπικο της συμφορας
από την μια κατηγορεις το ακαποεηρα για ναζιστή και από την άλλη κανεις ρατσιστικα σχολια στα πρότυπα του ναζισμού,συμιακο κι αρχαγγελιτη μην τον βαζεις μες στο σπιτι
αν δεν ταιριαζατε, δεν θα συμπεθεριαζατε
το ανθρωπομορφο σκατο βρηκε τον εμετο με ποδια κι αναγαλλιασε η καρδια του
τραβα τωρα να κανεις κανα ντιτζειλικι και ασε μας ησυχους
τσαμπικο της συμφορας
οι ροδιτες ντιτζει και ποδοσφαιριστες ντυνονται σαν τον χειμωνετο, φορανε γυαλια ηλιου πουλμαν και βαζουν μισο κιλο ζελε στο μαλλι και κανουν βολτες στην παλια πολη και στην ορφανιδου παριστανοντας τους κονιορδους μηπως και γαμησουν καμια ασυνοδευτη μεθυσμενη χοντροαγγλιδα η καμια φακιδομυτα κοκκινομουρα φινλανδη που δεν βρισκει κανεναν δικο της να της το δωσειΝτιτζει και ποδοσφαιριστές ξεσκίζουν τις Τραπεζικούς Υπαλλήλους!!!![]()
το συνεχιζεις!!!!χοντρο πορδοβουλωμα
Α) δεν θελει να διωξει μονο τους λαθρομεταναστες, θελει να διωξει ολους τους ξενους, νομιμους, παρανομους και προσφυγες, υποστηριζοντας οτι ειναι σκουροι, τριτοκοσμικοι, πιθηκια, εγκληματιες και υποδεεστεροι
Β) φυσικα ειναι δικαιωμα του να ειναι οπαδος του αδελφου χιτλερ 70 χρονια μετα την καταδικη του απο την ιστορια οπως δικαιωμα μας ειναι να τον θεωρουμε μαλακα - κολοσσο λογω των πεποιθησεων του αυτων
Γ) σε ποστ του βολταιρου45 οτι για ρωσιδες μοντελα στη μοσχα θελεις πολλα φραγκα για να γαμησεις, ειχε απαντησει οτι γαμαει χωρις φραγκα, απλως χαριζοντας τους ενα λουτρινο αρκουδακι. επισης δεν γινεται να ζηλεψει κανεις φαντασιωσεις. μονο να γελαει μ'αυτες γινεται
απο τα γραφομενα σου προκυπτει οτιτο συνεχιζεις!!!!
Α) δεν νομιζω να θελει να διωξει την νομιμη αγγλιδα και σουηδεζα που μετοικισαν στην ροδο, ουτε την νομιμη ρωσσιδα πχ που εχω σχεση και του εχει κανει το τραπεζι
Β) περι ορεξεως κολοκυθοπιτα
Γ) και χωρις λουτρινο εχει γαμησει , όπως και εγω εχω γαμησει καποιες γκομενες χωριος να σταξω φραγκο, αυτά βεβαια για σενα είναι επιστημονικη φαντασια γιατι εισαι αχρηστος και δειλος για να πας να κολλησεις σε μια γκομενα και να την πεισεις να σου κατσει χωρις να ξοδευτεις
εγω οπου τον εχω βαλει ηταν αντικειμενικα >7,5/10, οποτε μην το ψαχνεις
όχι λες παπαριες και δεν με ξερεις,'απο τα γραφομενα σου προκυπτει οτι
α) η καλυτερη γκομενα που εχεις γαμησει ειναι μια 25χρονη χοντρη 120 κιλων, με ροδελες λιπους σαν το ανθρωπακι της μισελεν και μουνι χαμπουργκερ που θες χαρτη για να μπεις
β) η χειροτερη γκομενα που εχεις γαμησει ειναι 60χρονη γρια δυσλεκτικη και παραπληγικη που σερνει το ενα ποδι και δεν βλεπει απο το ενα ματι, μελος της εταιρειας σπαστικων ελλαδος και θαμωνας του καπη καλλιθεας
εγω οπου τον εχω βαλει ηταν αντικειμενικα >7,5/10, οποτε μην το ψαχνεις