barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 25.351
- Πόντοι
- 5.506
καλυτερο το κασσιανη από το βλαροκ
Κασιανή ρε μαλάκω;

καλυτερο το κασσιανη από το βλαροκ
κορακι εχεις καταντησει μια αηδια.ο ακαποειρα είναι χιλιες φορες καλυτερος από σενα περα ότι σε ειχε ξεπουπουλιασει εδώ μεσα και ηταν ετοιμος να σε βαλει στον φουρνο με πατατες.
το ότι εσυ εχεις κοινο ένα δυο ομοιους σου δεν λεει κατι,δεν ειχα σκοπο να κανω διαλογο μαζι σου γιατι δεν ταιριαζουν τα πούπουλα μας αλλα το παραεκανες εδώ στο θεμα.
περιμενω να περασει το αυριανο μεσημερι που θα κλεισει η ψηφοφορια γιατι δε θελω να σου δωσω τζαμπα ψηφους με την αντιπαραθεση μας και τα λεμε αργοτερα...
εγω το λεω βλαροκακι.το gay πιθηκακι το λενε ....
barockακι !!!![]()
εγω το λεω βλαροκακι.
τον θυμαμαι τοτε που εγραφε στο νημα μιας call girl δεν θελω να πω ονομα,το τι εμετικες αρλούμπες εγραφε δεν παει ο νου σου.
εσυ δεν εισαι φουστης ρε βλαροκ...Ζηλευεις Κασσιανη που δεν ασχολουμαστε με σενα; Δε γραφουμε σε νηματα μπουστηδων.
όπως βλέπεται το φαινομενο λευτερης εξακολουθεί και υπαρχει και είναι αμαρτια αυτό το κελεπουρι να μην συνεχισει στον διαγωνισμο μιας και ο τιτλος του ανηκει.
ο λευτερης αρχικα με εχει αχτι γιατι είμαι ο μονος εδώ μεσα που τον ξεφτυλισα(τον ξεβρακωσα) του εβγαλα τα κουσούρια του στη φορα γι αυτό και ψαχνει απεγνωσμένα παλια μου μυνηματα τα παραποιει και προσπαθει να φτιαξει μια διαστρεβλωμενη εικονα για το προσωπο μου.
θα ξεκινησω με το ονομα κασιαννη που ο λευτερακης αρέσκεται να το λεει συνεχως,στο θεμα που ειχε ανοιχτει τι ονομα θα θελατε να ειχατε αν εισασταν πουτανα σε φαση αστειου ειπα το ονομα κασιαννη θα μπορουσα να ειχα πει αλλα τοσα όπως ειπαν τοσα αλλα μελοι,βεβαια το φτωχο μυαλο του λευτερακη πιαστηκε από εκει γιατι τοσο του κοβει.εν συνεχεια περι τα στραπον ειχα διαλογο με ένα τυπο και προσπαθουσα να τον συμβουλεψω όχι σε θεμα χρησης του στραπον αλλα γιατι η γκομενα του γουσταρε συνεχεια να τον στραποναρει και δεν ηθελε να την πηδησει,οσο για τις αφεντρες που διατυμπανιζει ναι εχω παει όχι για να στραπονιαστω όπως λεει αλλα για να παιξω ρολους σοδομαζοχιστικους,οπως μου αρεσουν τα επικινδυνα σπορ ετσι εγω γενικα στη ζωη δοκιμαζω καταστασεις που μου εξιταρουν την αδρεναλινη.τωρα στο άλλο μυνημα που λεει εχω παει με 30 επι πληρωμη γυναικες και σε σχεση καμια εννουσα αυτό τον χρονο γιατι στο παρελθον εχω κανω πολλες σχεσεις εξαλλου εχω γραψει και μυνηματα περι αυτου όπως εχω ανοιξει και θεματα.
τωρα ο λευτερακης είναι ενας τυπος ο οποιος εχει το βιτσιο του ματακια γουσταρει να παρακολουθεί την ιδιωτικη ζωη των ζευγαριων κρυφα στο παρελθον ειχε βρει κατι σουηδικες ιστοσελίδες που ειχαν Live τσοντα από την ιδιωτικη ζωη των ζευγαριων,ο συγκεκριμένος τυπος λευτερακης στο θεμα γυμνες φωτογραφιες από τις γυναικες μας βρηκε το στοιχειο γουσταρε να παιρνει ματι την ιδιωτικοτητα των αλλων γι αυτό οποιο μελος ποσταρε φωτογραφια κλεμμενη από το διαδικτιο ο λευτερακης τρελενοταν και τους εβριζε λες και εκανε κατι κακο.
επισης ο λευτερακης εχει και ένα άλλο κουσουρι γουσταρει να βλεπει πουτσες και να τις συγκρινει μεταξι τους αλλα και με τη δικη του γιατι εχει κομπλεξ,γενικα ο λευτερακης είναι εγωιστης και εχει μεγαλη ιδεα για τον εαυτο του και οποιος τον κοντραρει γινεται εχθρος του.
μεσα στα τοσα ψυχικα νοσηματα που τον διακατεχουν ο λευτερακης το επαιζε πλούσιος εδώ μεσα στο σαιτ και επιτυχημένος αλλα ξεχασε τα παλια του μυνηματα στα οποια αναφερε ότι ειχε μηδενικη δηλωση για 3 χρονια και ότι δεν ειχε λεφτα να πληρωνει διατροφή και κοιτουσε να την γλιτωσει.
ακομα στα παλια μυνηματα του πρωτου μεταμφιεστει στο απολυτο αρσενικο που θελει να δειχνει τωρα ειχε πρόβλημα στο να βρισκει γκομενες ενώ διατυμπανουσε ότι πηδαγε 19χρονα μοντελα η μονη γκομενα που πηδηξε ηταν μια 140 κιλων χοντρη και άλλη φορα λεει ειχε βρει μια 23χρονη ρωσιδα και ενώ ειχε παρει σιαλις να την πηδηξει δεν μπορεσε η την ψευτοπηδηξε.
επισης εχει δηλωσει ότι εχει κανει παρτουζες με κινεζο και ιαπωνα ξεχωριστα με μια γκομενα,γιατι λευτερακη εκανες παρτουζα με κινεζο και ιαπωνα ξεχωριστα?δεν μπορουσες εσυ και την αναλαμβαναν οι αλλοι?και γιατι δεν εκανες παρτουζα με αραπη λευτερακη φοβοσουν μην φανει το δικο σου γαριδακι διπλα στου αραπη?
ας μην πω ότι λιγουρευε κατι πεθερες και νύφες,ας μην πω για τα προστιμα που δεν πληρωνε και προσπαθουσε να φοροδιαφυγη,ας μην πω για τα φανταστικα ταξίδια και τις περιπλανήσεις....
κορακι εχεις καταντησει μια αηδια.ο ακαποειρα είναι χιλιες φορες καλυτερος από σενα
Σουκερακο ακομη εδω σε εχουν αφησει ε?το gay πιθηκακι το λενε ....
barockακι !!!![]()
εσυ δεν εισαι φουστης ρε βλαροκ...
ρε γερο του μορια εχεις γραψει τοσα μυνηματα για μενα και σε όλα αναμασας τα ιδια αφου τα διαβαζω και λεω δεν παιζει αντιγραφη τα κανει.Κασιαννη εσυ;
Τρομερο κοντραστ παντως εεεεε; Η απολυτη βαρβατιλα (jean-Claud) vs "η εν πολλαις αμαρτιαις περιπεσουσα γυνη" (Κασιαννη)
Ταπες ολα Γιαννακη που θαθελες να σε λενε Κασιανη;
Παμε να κανουμε μια ανακεφαλαιωση...
-Η μονη γκομενα που εχω πηδησει ηταν μια χοντρη 140 κιλα
-Μια 23 Ρωσσιδα που βρηκα δεν μπορεσα να την πηδησω παρα του οτι πηρα μια χουφτα Σιαλις
-Βλεπω τσοντες σε Σουηδικα καναλια από την ιδιωτικη ζωη των ζευγαριων
-Ειμαι ματακιας και θελω να παιρνω ματι την ιδιωτικοτητα των αλλων, γιατο κραζω του φιδεμπορες
-Ειμαι μπατηρης και μαλιστα εκανα 3 χρονια μηδενικη δηλωση για να γλυτωσω την διατροφη
-Βλεπω πουτσες αλλων και τις συγκρινω
-Παιρνω παρτουζες γκομενα με Ιαπωνα και Κινεζο, επειδη δεν μπορω εγω να την πηδησω ωστε να αναλαβουν αυτοι.
-ειμαι "ενοχος" γιατι δεν εκανα παρτουζα με αραπη.
-Λιγουρευομαι την πεθερα μου, (αν και πριν μερικες μερες εγραψες οτι την πηδησα κιολας)
-Δεν πληρωνω προστιμα και φοροδιαφευγω
-Πλαθω με την φαντασια μου φανταστικα ταξειδια, αλλα αυτο ειπες να μη το πεις
-Ειμαι εγωιστης και εχω μεγαλη ιδεα για τον εαυτο μου
-Εχω κομπλεξ
-Ειμαι γερος 80 χρονων (Αυτο σου διεφυγε τουτη τη φορα)
Ενταξει ειμαστε τωρα; Υπενθυμησε μου αν ξεχασα να αναφερω κατι.
Δεν μας ειπες ομως και συ κατι...
Σε ποιον τα πουλας αυτα μωρη διεστραμενη;
Στη αφεντρα πας για να παιξεις ρολους σοδομαζογιστικουςΕεεε; Δεν ακουσα, τι ειπατε, συγνωμη κυριε ποιος ειστε; Σαν υποτακτικος που εισαι (γιατι δεν μπορει να πας σε αφεντρα, και να εχεις αλλο ρολο,εκτος αυτου του υποτακτικου - αλλιως δεν ειναι αφεντρα) για πες μας και σε μας τους αδαεις ποιος υφισταται το "σοδο" και και ποιος το "μαζο"
Πες μας τωρα οτι πας σε αφεντρες και τις βαζεις κατω και τις κανεις τοπι στο ξυλο. Πως το κανεις αραγε αφου εισαι δεμενος; Αρα το "μαζο" δεν παιζει και μας μενει το "σοδο". Σε σοδομιζουνε δηλαδη, κοινως σε ξεκολιαζουνε.
Μωρη διεστραμενη ανωμαλιαρα.... Τι σχεση εχουν τα εχτριμ σπορ, με τα δεσιματα και το να κανουνε τον κωλο σου απο το ξυλο πιο κοκκινο απο της κοκκινοκωλας μαϊμουςκαι την μαπα πρησμενη απο τις τακουνιες;
Εεεεε;
Οσο αφορα το στραπον...
Πες τι εκανες στην αναμονη του μπουρδελου, ενω ήξερες οτι η τανα που ηθελες να δεις ητανε αφεντρα με ειδικοτητα στο στραπον. Τοξερες μωρη κασιανη διοτι σε σας τους διεστραμενους ειναι γνωστα τα δελα που παρεχουν τετοιες υπηρεσιες.
Για πες στον κοσμο, -μιας και σε συκοφαντησα οπως διατεινεσαι- τι εγινε και σταματησες να κανεις σχεσεις (εσυ ο βαρβατος) και τορριξες μονο στην πληρωμη, και αν αυτο εχει σχεση με τα κουσουρια σου, γιατι κουσουρια ειναι μαλακα μου.
Πες μας τωρα οτι το να πας στην αφεντρα να σε δεσει και να σου επιβληθει με σκληρη βια (μεχρι εδω συμφωνουμε απολυτα, μη μου το γυρισεις) και αυτο δεν ειναι κουσουρι και διαστροφη και εγω θα σηκωσω τα χερια ψηλα και παραφραζοντας τον Ιουλιανό θα αναφωνησω "ΝΕΝΙΚΗΚΑΣ ΜΕ ΚΑΣΙΑΝΝΗ"
Θελεις να ανοιξουμε λεει και πολιτικη συζητηση για να με συντριψεις οπως λες... Πας καλα ρε μαλακα; Αυτα που γραφεις τα πιστευεις ή σου ξεφευγουνε; Εεε;
Μαλακα μου εσυ τα γραφεις επ ακριβως αυτα, δεν τα γραφω εγω.
Εγω δεν παιρνω σαν και του λογου σου σκορπιες φρασεις, ωστε να αλλοιωνεται το νοημα....
ρε γερο του μορια εχεις γραψει τοσα μυνηματα για μενα και σε όλα αναμασας τα ιδια αφου τα διαβαζω και λεω δεν παιζει αντιγραφη τα κανει.
δεν εχεις καταλαβει ότι ο λογος σου εληξε?δεν εχεις τιποτα άλλο να πεις και λες όλα τα ιδια και αυτό να ξερεις ψυχικη ασθενεια είναι.
ξαναγραψε τωρα άλλη μια τα ιδια παλι γιατι τα μελοι δεν τα εμαθαν καλα ακομα
ρε νικολσον εισαι τοσο στοκος που όταν σου ειπα βρες κατι άλλο να πεις βρηκες το ονομα που το ειχα γραψει με μικρο αντι για κεφαλαιο.χαχαχαχαΣου ειπα Κασιαννη
Δεν το σωνεις τωρα, ουτε αν παρεις την ευλογια Παπα και Πατριαρχη μαζι.
Θα τα επαναλαμβανω, ξανα, και ξανα, και ξανα, ωστε να γνωριζουν και τα νεα μελη (Μελη μαλακα, με "η" - δεν ειμαι της φιλοσοφικης αλλα αυτο βγαζει ματια) τον Βαρβατο jean-Claud που μας προεκυψε Κασιαννη (Με κεφαλαιο μαλακα μου το Κ, ουτε τ ονομα σου δεν ξερεις να γραψεις. Δεν σου ειπαν στο σχολειο οτι τα κυρια ονοματα αρχιζουν με κεφαλαια;)
Ο,τι πεις Κασιαννη...ρε νικολσον εισαι τοσο στοκος που όταν σου ειπα βρες κατι άλλο να πεις βρηκες το ονομα που το ειχα γραψει με μικρο αντι για κεφαλαιο.χαχαχαχα
εισαι τελιως σουργελο καλα κανω και δεν σε παιρνω σοβαρα όπως οι περισσοτεροι αλλωστε.
σου σφυραω και χορευεις λευτερακη λουγκριτσα...
Εχετε αντιληφθει οτι η αντιπαραθεση αυτη δεν αφορα κανεναν αλλο περαν απο εσας τους δυο ε?
Εγω πλεον δεν διαβαζω καν τα ποσταρισματα, τα προσπερναω
Εχουν αρχισει να μην εχουν καν πλακα, οπως ας πουμε εχουν του px75
Εχετε αντιληφθει οτι η αντιπαραθεση αυτη δεν αφορα κανεναν αλλο περαν απο εσας τους δυο ε?
Εγω πλεον δεν διαβαζω καν τα ποσταρισματα, τα προσπερναω
Εχουν αρχισει να μην εχουν καν πλακα, οπως ας πουμε εχουν του px75
Βεβαιως.Γελάς κι εσυ με px75?