pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
οσο ψηφιζεται μπαροκ δε φοβαμαι χαρο
...σπαμε στεκες εε οο................
δεν ειχα μαζι μου λουτρινο αρκουδακι να της χαρισω να γαμησω κι εγω
μολις εφαγες αναφορα τυπε....![]()
εκανες το συμβολαιο και σε εγραψε στη μουνα της μετα ...δεν ειχα μαζι μου λουτρινο αρκουδακι να της χαρισω να γαμησω κι εγω
Το τσακαλι του μπου σε ανακαλυψε....υποκλισου στην μεγαλοφυια του και κανε αλλο λογαριασμο.... :S :S :SΜην με δωσεις ρε νιμου!Ξερεις τι κοπο εχω κανει να περασω για κανονικο ακαουντ; :S :S :S
Το τσακαλι του μπου σε ανακαλυψε....υποκλισου στην μεγαλοφυια του και κανε αλλο λογαριασμο.... :S :S :S
Ακυρο τυπε...μπλεχτηκα με τους κλωνους...Γιατί έφαγα αναφορά τύπε;
μαλακιες γραφεις ετσι κι αλλοιως ρε τρυπιε .Καλα θα μπω σαν Θου Βου 000 και θα γραφω ακριβως τις ιδιες μαλακιες που εγραφα και πριν για να μην με παρει κανεις χαμπαρι.... :S :S :S
αυτος γαμαγε ..ακαποειρα: επαιρνα ενα βιβλιο αεροναυπηγικης και πηγαινα στο αναγνωστηριο του ΑΠΘ. εψαχνα καποιο 19χρονο μουνακι και πηγαινα διπλα της και εκανα οτι διαβαζω. αμεσως την εντυπωσιαζα και μετα απο κουβεντουλα και ανταλλαγη φεισμπουκ τη γαμουσα στο δωματιο της. εχω φαει πολλες μοντελε φοιτητριες με αυτον τον τροπο. το οτι ειμαι 1.70 μετα χερια στην αναταση, 65 κιλα αγυμναστος με μπουροκοιλι και μια κουτελοκαραφλα παγοδρομιο για ψειρες ειναι ασχετο
μαλακιες γραφεις ετσι κι αλλοιως ρε τρυπιε .
πηγαινε να κανεις ντελιβερι στα hotspot και σκυψε φευγοντας ..![]()
![]()
![]()
εισαι ψυχουλα εσυ τυπε...... :S :S :S :Sοσο ψηφιζεται μπαροκ δε φοβαμαι χαρο
στην απο κατω προταση εβαλε 2 τελειεςΣατανικο τυπε...γραφεις τις ιδιες μαλακιες με τον κιτρινισμενο λογαριασμο που ειχες αλλα τωρα βαζεις μια τελεια!Δεν θα σε παρει κανεις χαμπαρι!
τελικα μονο εγω δεν εχω αντιπαλοτητες και εχθρες σε αυτο το σαιτ
ολοι τσακωνονται :-
εσυ που δεν ειχες ποτε σου γκομενα δε μπορεις να το καταλαβεις ..ακαποειρα: δεν ειναι και τοσο δυσκολο να γαμησεις μοντελα ρωσιδες. ουτε να τους κανεις το χορηγο χρειαζεται, ουτε τιποτα. εγω εχω πηδηξει αρκετες απλα δινοντας τους ως δωρο λουτρινα αρκουδακια
στην απο κατω προταση εβαλε 2 τελειες
![]()
δες κανα ριαλιτι ρε κακομοιρη στο youtube...Ενταξει ρε τυπε...αυτιστικος μαλακας ειναι.Και μονο που προσπαθει ειναι αξιεπαινος...
Ακυρο τυπε...μπλεχτηκα με τους κλωνους...![]()