Νέα

Mr. MALAKAS Bourdela.com 2019

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 230K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ποιον επιλέγετε για Μίστερ μαλάκας bourdela.com 2019;

• whois

Ψήφοι: 65 46,4%
  • Peter Van Norden

Ψήφοι: 75 53,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    140
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
οσο ψηφιζεται μπαροκ δε φοβαμαι χαρο

...σπαμε στεκες εε οο................

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
27.901
Πόντοι
6.256

prokos 00

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2019
Like
1
Πόντοι
1
δεν ειχα μαζι μου λουτρινο αρκουδακι να της χαρισω να γαμησω κι εγω
εκανες  το  συμβολαιο και  σε εγραψε στη μουνα της μετα ...
αντε  πηγαινε να  βρεις  καμια  λαθροβρωμιαρα  μπας  και  δεις μουνι ποτε σου ρε  τρυπιε ..

dodinos

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2016
Κριτικές
2
Like
219
Πόντοι
66
Μην με δωσεις ρε νιμου!Ξερεις τι κοπο εχω κανει να περασω για κανονικο ακαουντ; :S :S :S
Το τσακαλι του μπου σε ανακαλυψε....υποκλισου στην μεγαλοφυια του και κανε αλλο λογαριασμο.... :S :S :S

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
27.901
Πόντοι
6.256
Το τσακαλι του μπου σε ανακαλυψε....υποκλισου στην μεγαλοφυια του και κανε αλλο λογαριασμο.... :S :S :S

Καλα θα μπω σαν Θου Βου 000 και θα γραφω ακριβως τις ιδιες μαλακιες που εγραφα και πριν για να μην με παρει κανεις χαμπαρι.... :S :S :S

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
ακαποειρα: επαιρνα ενα βιβλιο αεροναυπηγικης και πηγαινα στο αναγνωστηριο του ΑΠΘ. εψαχνα καποιο 19χρονο μουνακι και πηγαινα διπλα της και εκανα οτι διαβαζω. αμεσως την εντυπωσιαζα και μετα απο κουβεντουλα και ανταλλαγη φεισμπουκ τη γαμουσα στο δωματιο της. εχω φαει πολλες μοντελε φοιτητριες με αυτον τον τροπο. το οτι ειμαι 1.70 μετα χερια στην αναταση, 65 κιλα αγυμναστος με μπουροκοιλι και μια κουτελοκαραφλα παγοδρομιο για ψειρες ειναι ασχετο

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
τελικα μονο εγω δεν εχω αντιπαλοτητες και εχθρες σε αυτο το σαιτ

ολοι τσακωνονται :-

prokos 00

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2019
Like
1
Πόντοι
1
Καλα θα μπω σαν Θου Βου 000 και θα γραφω ακριβως τις ιδιες μαλακιες που εγραφα και πριν για να μην με παρει κανεις χαμπαρι.... :S :S :S
μαλακιες γραφεις ετσι κι αλλοιως ρε τρυπιε .
πηγαινε να κανεις ντελιβερι  στα hotspot και σκυψε  φευγοντας .. :piss: :piss: :piss:

prokos 00

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2019
Like
1
Πόντοι
1
ακαποειρα: επαιρνα ενα βιβλιο αεροναυπηγικης και πηγαινα στο αναγνωστηριο του ΑΠΘ. εψαχνα καποιο 19χρονο μουνακι και πηγαινα διπλα της και εκανα οτι διαβαζω. αμεσως την εντυπωσιαζα και μετα απο κουβεντουλα και ανταλλαγη φεισμπουκ τη γαμουσα στο δωματιο της. εχω φαει πολλες μοντελε φοιτητριες με αυτον τον τροπο. το οτι ειμαι 1.70 μετα χερια στην αναταση, 65 κιλα αγυμναστος με μπουροκοιλι και μια κουτελοκαραφλα παγοδρομιο για ψειρες ειναι ασχετο
αυτος  γαμαγε ..

ΕΣΥ .. δινεις χιλαρικα σε  συμβολαια σε  τραπεζες  και παιρνεις ενα λαθροαρχιδι ..

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
27.901
Πόντοι
6.256
μαλακιες γραφεις ετσι κι αλλοιως ρε τρυπιε .
πηγαινε να κανεις ντελιβερι  στα hotspot και σκυψε  φευγοντας .. :piss: :piss: :piss:

Σατανικο τυπε...γραφεις τις ιδιες μαλακιες με τον κιτρινισμενο λογαριασμο που ειχες αλλα τωρα βαζεις μια τελεια!Δεν θα σε παρει κανεις χαμπαρι!

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
ακαποειρα: δεν ειναι και τοσο δυσκολο να γαμησεις μοντελα ρωσιδες. ουτε να τους κανεις το χορηγο χρειαζεται, ουτε τιποτα. εγω εχω πηδηξει αρκετες απλα δινοντας τους ως δωρο λουτρινα αρκουδακια

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
Σατανικο τυπε...γραφεις τις ιδιες μαλακιες με τον κιτρινισμενο λογαριασμο που ειχες αλλα τωρα βαζεις μια τελεια!Δεν θα σε παρει κανεις χαμπαρι!
στην απο κατω προταση εβαλε 2 τελειες

images

prokos 00

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2019
Like
1
Πόντοι
1
ακαποειρα: δεν ειναι και τοσο δυσκολο να γαμησεις μοντελα ρωσιδες. ουτε να τους κανεις το χορηγο χρειαζεται, ουτε τιποτα. εγω εχω πηδηξει αρκετες απλα δινοντας τους ως δωρο λουτρινα αρκουδακια
εσυ που δεν ειχες ποτε σου γκομενα  δε μπορεις να το καταλαβεις ..
αντε  κανε κανα συμβολαιο  μπας  και δεις απο κοντα να  λιγουρευτεις  καμια  ...ΜΠΟΥΦΕ !

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Απαντήσεις
1K
Εμφανίσεις
47K
?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom