Στο σκατενιο κεφαλι σου ειναι μια τετοια λαθροδομη βλαξ .Τυπε η Δομη των γκει και τραβελο στεκιων ειναι ο τυπος....οδηγος Πουστελεν. :S :S :S
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Mr. MALAKAS Bourdela.com 2019
- Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 10K
- Εμφανίσεις 230K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
α τωρα δεν ειμαι ο σουκερ ε;πες του μαλακα να μην ανοιγει 2 tabs και στη μια να γραφει ως προκος και στην αλλη να σου στελνει μηνυματα ως ακαποειρα
να μιλαει απο ενα προφιλ, αφου και με μηνυματα καπνου να στειλει τις μαλακιες του, κανει μπαμ απο χιλιομετρα οτι ειναι αυτος
ρευεται και μυριζει χυσαμολι ολο το φορουμ

Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 27.914
- Πόντοι
- 6.256
πες του μαλακα να μην ανοιγει 2 tabs και στη μια να γραφει ως προκος και στην αλλη να σου στελνει μηνυματα ως ακαποειρα
να μιλαει απο ενα προφιλ, αφου και με μηνυματα καπνου να στειλει τις μαλακιες του, κανει μπαμ απο χιλιομετρα οτι ειναι αυτος
Τυπε τον εσπασα επαγγελματικα και ενα μπραβο δεν ειπες...τελευταια φορα που σε εξυπηρετω. :S :S :S
τη κεφαλα σου σπασε να παρει αερα τρυπιε λαθρολουγκρα .Τυπε τον εσπασα επαγγελματικα και ενα μπραβο δεν ειπες...τελευταια φορα που σε εξυπηρετω. :S :S :S
το πουλί
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2014
- Like
- 603
- Πόντοι
- 246
ο μαλακας στηριζει τα μηνυματα που γραφει απο το αλλο ανοιχτο tabστηριζω μήνυμα συναγωνιστη ΑΚΑΠΟΕΙΡΑ !![]()
πιο ναυαγιο πας για καυση στη βουλγαρια
εκει που πιθανον να πηρες πτυχιο ρε βυσματια τρυπιε .ο μαλακας στηριζει τα μηνυματα που γραφει απο το αλλο ανοιχτο tab
Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 27.914
- Πόντοι
- 6.256
ο μαλακας στηριζει τα μηνυματα που γραφει απο το αλλο ανοιχτο tab
Τον στραβογαμησε ο Φιονας και μας ηρθε επιθετικος και τσαμπουκας...ενω πριν που τον ετρωγε καλα ηταν αυτιστικος και πραος. :S :S :S
εσενα κανενας λαθροφιονας σε γαμαει στο παρκο της ναυαρινου ρε αυτιστικε ντελιβερα , λακη λαζοπουλε του bou.Τον στραβογαμησε ο Φιονας και μας ηρθε επιθετικος και τσαμπουκας...ενω πριν που τον ετρωγε καλα ηταν αυτιστικος και πραος. :S :S :S
aegeanorg
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2018
- Like
- 2.191
- Πόντοι
- 456
Εδώ τι απαντάει--->>πες του μαλακα να μην ανοιγει 2 tabs και στη μια να γραφει ως προκος και στην αλλη να σου στελνει μηνυματα ως ακαποειρα
"Σου εχω γαμησει τοσο πολυ το ειναι που με βλεπεις παντου. Εγινες το πουτανακι μου μονο με κατουρημα, παλι καλα που δεν γαμαω πουστακια θα ειχες κολλησει σαν αυτιστικια γκομενα"
jean-Claud
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 9
- Like
- 7.827
μπραβο τωρα ετοιμασου να σου χτυπήσουμε παλαμακια.Τυπε τον εσπασα επαγγελματικα και ενα μπραβο δεν ειπες...τελευταια φορα που σε εξυπηρετω. :S :S :S
πες ρε ποιος παλιος κλωνος εισαι?η μαλλον ποιος δυοπροφιλος εισαι...
το πουλί
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2014
- Like
- 603
- Πόντοι
- 246
θελω να μου πεις πως ενιωσες οταν μπηκες και ειδες οτι σε ξαναμπανιαρανεεκει που πιθανον να πηρες πτυχιο ρε βυσματια τρυπιε .
εκεινα τα πρωτα δευτερολεπτα
ΑΚΑ , βλεπουν παντου εφιαλτες .. εχτες ημουν σουκερ , σημερα ειμαι ακαποειρα .. .Εδώ τι απαντάει--->>
"Σου εχω γαμησει τοσο πολυ το ειναι που με βλεπεις παντου. Εγινες το πουτανακι μου μονο με κατουρημα, παλι καλα που δεν γαμαω πουστακια θα ειχες κολλησει σαν αυτιστικια γκομενα"

αυριο θα ειμαι κατι αλλο
το πουλί
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2014
- Like
- 603
- Πόντοι
- 246
πες του να μου τα πει απευθειας ο ιδιος απο το προφιλ τουΕδώ τι απαντάει--->>
τι εννοεις δεν μπορει;
Αααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 27.914
- Πόντοι
- 6.256
θελω να μου πεις πως ενιωσες οταν μπηκες και ειδες οτι σε ξαναμπανιαρανε
εκεινα τα πρωτα δευτερολεπτα

το πουλί
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2014
- Like
- 603
- Πόντοι
- 246
το ξερω φιλε σε ευχαριστωπουλι καλα του τα λες του ακαποειρα τον εχεις κανει σουρωτηρι
Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 27.914
- Πόντοι
- 6.256
πουλι καλα του τα λες του ακαποειρα τον εχεις κανει σουρωτηρι
Μαλακιες δεν εκανες παραθεση τον εαυτο σου...
το πουλί
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2014
- Like
- 603
- Πόντοι
- 246
μπραβο παιδια συνεχιστε ετσι με το μαλακατο ξερω φιλε σε ευχαριστω
το πουλί
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2014
- Like
- 603
- Πόντοι
- 246
το ξερω φιλε σε ευχαριστω
στηριζωμπραβο παιδια συνεχιστε ετσι με το μαλακα
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 201
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 1K
- Εμφανίσεις
- 47K
?