celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 22.875
- Πόντοι
- 6.256
καλα ρε τυπε ποιος είναι αυτος ο στοκος παλι?καλα που δεν εχει κλωνους το σαη :S :S :S παω κι εγω γιαΤραβα γαμησου ρε Ναζι με τον Φιονα το τρενο που σου αρεσει....![]()

καλα ρε τυπε ποιος είναι αυτος ο στοκος παλι?καλα που δεν εχει κλωνους το σαη :S :S :S παω κι εγω γιαΤραβα γαμησου ρε Ναζι με τον Φιονα το τρενο που σου αρεσει....![]()
καλα ρε τυπε ποιος είναι αυτος ο στοκος παλι?καλα που δεν εχει κλωνους το σαη :S :S :S παω κι εγω για![]()
ναι αλλα κι αυτος κλωνος είναι..τινος όμως τουΗ γνωστη λουκρητια ο Σουκερ...τωρα το παιζει οτι ειναι ο Ακαποτειρα και οτι ειναι ναζιστης.Πιο γαμημενο ναυαγιο πεθαινεις... :S :S :S
μολις εφαγες αναφορα τυπε....ΔΕΝ στηρίζω acapoeira, το ban ήταν άδικο.
Αν και εξισώνει ΝΔ με ΣΥΡΙΖΑ, έχει ορθή θέση ως προς το μεταναστευτικό.
χρυσαυγητες και συριζαιοι σε εχουν κανει πουτανακιΩπ, τι έχουμε δω; Πάλι εδώ είσαι μωρή χρυσαυγίτικη σκρόφα;
Μαζί μου επικοινωνούν σοβαροί μπαναρισμένοιπρεπει να το βαλεις σε παραθεση οπως τα βαζω εγω![]()
ρε τρυπιε πως εισαι εσυ ρε που θα χειραγωγήσεις την ψηφοφορια εδώ μεσα,αν εχεις προσωπικα προβλήματα με τον ακα λιστα εδώ μεσα και σε ανοιχτο διαλογο.Ψηφο ολοι στον καρπαζοεισπρακτορα πισωγλεντζε Ναζι.....ψοφο σε ολα τα φασισταρια σκουπιδια σαν αυτον.
ρε τρυπιε πως εισαι εσυ ρε που θα χειραγωγήσεις την ψηφοφορια εδώ μεσα,αν εχεις προσωπικα προβλήματα με τον ακα λιστα εδώ μεσα και σε ανοιχτο διαλογο.
δεξια φασισταρια κιναλεοι γκει μαλακες κλπ τα βαλατε με τον ακαποειρα,εγω δεν τον στηρίζω ουτε συμφωνω σε πολλα μαζι του αλλα είναι αδικο να εχετε πεσει ολοι πανω σε έναν τυπο ο οποιος λεει τη γνωμη του και τα πιστευω του.
το πουλι επαιξε υπουλο παιχνιδι με τον ακα παρεσυρε αλλους 2 με 3 τυπαδες και εγινε ο ακα ο σακος του μποξ σχεδόν από ολους.
μολις εφαγες αναφορα τυπε....![]()
Μαζί μου επικοινωνούν σοβαροί μπαναρισμένοι
Είμαι ανοιχτός να μεταφέρω σημειώσεις, σκονάκια και οδηγίες του παίκτη ακαποέιρα στο γήπεδο!!![]()
Αριστεροί, μπαχαλάκιδες , Λοατκι και λοιπά ναυάγια να μην ενοχλούν παρακαλώ!![]()
εισαι παντελονατος φιλε !ΕΥΓΕ !ρε τρυπιε πως εισαι εσυ ρε που θα χειραγωγήσεις την ψηφοφορια εδώ μεσα,αν εχεις προσωπικα προβλήματα με τον ακα λιστα εδώ μεσα και σε ανοιχτο διαλογο.
δεξια φασισταρια κιναλεοι γκει μαλακες κλπ τα βαλατε με τον ακαποειρα,εγω δεν τον στηρίζω ουτε συμφωνω σε πολλα μαζι του αλλα είναι αδικο να εχετε πεσει ολοι πανω σε έναν τυπο ο οποιος λεει τη γνωμη του και τα πιστευω του.
το πουλι επαιξε υπουλο παιχνιδι με τον ακα παρεσυρε αλλους 2 με 3 τυπαδες και εγινε ο ακα ο σακος του μποξ σχεδόν από ολους.
θα τον σωσουν οι λιγοι αλλα καλοι του φιλοι.....αντε να ξεκινησει το μαστερ σεφι να απολαυσουμε πγοιοτικη τι βι.....Γιατι κλωνε μου του εκανες αναφορα του Στεκα δεν ντρεπεσαι λιγο;
θα τον σωσουν οι λιγοι αλλα καλοι του φιλοι.....αντε να ξεκινησει το μαστερ σεφι να απολαυσουμε πγοιοτικη τι βι.....![]()
![]()
![]()
φοβαται μην χασει την προκριση.....
Και σενα στηριζω μωρη λουκανικοπιτα πως κανεις ετσι;
φοβαται μην χασει την προκριση.....![]()
![]()
εχουμε να κανουμε με φιλοδοξο μαλακα..... :S :S :S
δεν θελω ρε ορνιο να με στηρίξεις αλλα το παραχεσες το θεμα,πες κατι άλλο.
Και σενα στηριζω μωρη λουκανικοπιτα πως κανεις ετσι;
εσυ τους ψηφους ονειρεύεσαι,εδω σου λεω να μην χειραγωγείσαι από πουλια κλπΝαι ρε τι αρχιμαλακας ειναι αυτος;Αντι να χαιρεται που θα ψηφιζουν ολοι το Ναζιστικο ναυαγιο ζηλεψε και θελει να ψηφιζουμε αυτον!![]()
δεν θελω ρε ορνιο να με στηρίξεις αλλα το παραχεσες το θεμα,πες κατι άλλο.
Ξεροχύνουμε με ΑΚΑ, τον πρόκο 00 που γλεντάει όλο το νήμαΝαι ρε τι αρχιμαλακας ειναι αυτος;Αντι να χαιρεται που θα ψηφιζουν ολοι το Ναζιστικο ναυαγιο ζηλεψε και θελει να ψηφιζουμε αυτον!![]()