Νέα

Mr. MALAKAS Bourdela.com 2019

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 230K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιον επιλέγετε για Μίστερ μαλάκας bourdela.com 2019;

• whois

Ψήφοι: 65 46,4%
  • Peter Van Norden

Ψήφοι: 75 53,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    140
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
27.918
Πόντοι
6.256
καλα ρε τυπε ποιος είναι αυτος ο στοκος παλι?καλα που δεν εχει κλωνους το σαη :S :S :S παω κι εγω για  :coffee:

Η γνωστη λουκρητια ο Σουκερ...τωρα το παιζει οτι ειναι ο Ακαποτειρα και οτι ειναι ναζιστης.Πιο γαμημενο ναυαγιο πεθαινεις... :S :S :S

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
22.875
Πόντοι
6.256
Η γνωστη λουκρητια ο Σουκερ...τωρα το παιζει οτι ειναι ο Ακαποτειρα και οτι ειναι ναζιστης.Πιο γαμημενο ναυαγιο πεθαινεις... :S :S :S
ναι αλλα κι αυτος κλωνος είναι..τινος όμως του  :jerking: πικη :think: :S :S :S

dodinos

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2016
Κριτικές
2
Like
219
Πόντοι
66
Εδω ψωλαρμενιζετε ρε αισχη του ιντερνετ και ντροπες του 21ου αιωνα...? :S :S :S

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
πρεπει να το βαλεις σε παραθεση οπως τα βαζω εγω  :coffee:
Μαζί μου επικοινωνούν σοβαροί μπαναρισμένοι  :dancing:

Είμαι ανοιχτός να μεταφέρω σημειώσεις, σκονάκια και οδηγίες του παίκτη ακαποέιρα στο γήπεδο!!  :orchestra: :heavymetalbig:

Αριστεροί, μπαχαλάκιδες , Λοατκι και λοιπά ναυάγια να μην ενοχλούν παρακαλώ!  :birdman:

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.827
Ψηφο ολοι στον καρπαζοεισπρακτορα πισωγλεντζε Ναζι.....ψοφο σε ολα τα φασισταρια σκουπιδια σαν αυτον.
ρε τρυπιε πως εισαι εσυ ρε που θα χειραγωγήσεις την ψηφοφορια εδώ μεσα,αν εχεις προσωπικα προβλήματα με τον ακα λιστα εδώ μεσα και σε ανοιχτο διαλογο.
δεξια φασισταρια κιναλεοι γκει μαλακες κλπ τα βαλατε με τον ακαποειρα,εγω δεν τον στηρίζω ουτε συμφωνω σε πολλα μαζι του αλλα είναι αδικο να εχετε πεσει ολοι πανω σε έναν τυπο ο οποιος λεει τη γνωμη του και τα πιστευω του.
το πουλι επαιξε υπουλο παιχνιδι με τον ακα παρεσυρε αλλους 2 με 3 τυπαδες και εγινε ο ακα ο σακος του μποξ σχεδόν από ολους.

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
27.918
Πόντοι
6.256
ρε τρυπιε πως εισαι εσυ ρε που θα χειραγωγήσεις την ψηφοφορια εδώ μεσα,αν εχεις προσωπικα προβλήματα με τον ακα λιστα εδώ μεσα και σε ανοιχτο διαλογο.
δεξια φασισταρια κιναλεοι γκει μαλακες κλπ τα βαλατε με τον ακαποειρα,εγω δεν τον στηρίζω ουτε συμφωνω σε πολλα μαζι του αλλα είναι αδικο να εχετε πεσει ολοι πανω σε έναν τυπο ο οποιος λεει τη γνωμη του και τα πιστευω του.
το πουλι επαιξε υπουλο παιχνιδι με τον ακα παρεσυρε αλλους 2 με 3 τυπαδες και εγινε ο ακα ο σακος του μποξ σχεδόν από ολους.

:2funny:

Και σενα στηριζω μωρη λουκανικοπιτα πως κανεις ετσι;

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
27.918
Πόντοι
6.256
Μαζί μου επικοινωνούν σοβαροί μπαναρισμένοι  :dancing:

Είμαι ανοιχτός να μεταφέρω σημειώσεις, σκονάκια και οδηγίες του παίκτη ακαποέιρα στο γήπεδο!!  :orchestra: :heavymetalbig:

Αριστεροί, μπαχαλάκιδες , Λοατκι και λοιπά ναυάγια να μην ενοχλούν παρακαλώ!  :birdman:

Μονο για αυτο εισαι ικανος τυπε...να κανεις το φερεφωνο του καθε μαλακα. :S :S :S

prokos 00

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2019
Like
1
Πόντοι
1
εισαι παντελονατος φιλε !ΕΥΓΕ !

dodinos

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2016
Κριτικές
2
Like
219
Πόντοι
66
Γιατι κλωνε μου του εκανες αναφορα του Στεκα δεν ντρεπεσαι λιγο;
θα τον σωσουν οι λιγοι αλλα καλοι του φιλοι.....αντε να ξεκινησει το μαστερ σεφι να απολαυσουμε πγοιοτικη τι βι..... :takethis: :takethis: :takethis:

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
27.918
Πόντοι
6.256
θα τον σωσουν οι λιγοι αλλα καλοι του φιλοι.....αντε να ξεκινησει το μαστερ σεφι να απολαυσουμε πγοιοτικη τι βι..... :takethis: :takethis: :takethis:

Ε ναι ρε φιλε ποσο να τρολαρεις τα ναυαγια εδω μεσα.... :S :S :S

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
27.918
Πόντοι
6.256
φοβαται μην χασει την προκριση..... :2funny: :2funny: :2funny: εχουμε να κανουμε με φιλοδοξο μαλακα..... :S :S :S

Ναι ρε τι αρχιμαλακας ειναι αυτος;Αντι να χαιρεται που θα ψηφιζουν ολοι το Ναζιστικο ναυαγιο ζηλεψε και θελει να ψηφιζουμε αυτον! :2funny:

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.827
Ναι ρε τι αρχιμαλακας ειναι αυτος;Αντι να χαιρεται που θα ψηφιζουν ολοι το Ναζιστικο ναυαγιο ζηλεψε και θελει να ψηφιζουμε αυτον! :2funny:
εσυ τους ψηφους ονειρεύεσαι,εδω σου λεω να μην χειραγωγείσαι από πουλια κλπ

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
27.918
Πόντοι
6.256
δεν θελω ρε ορνιο να με στηρίξεις αλλα το παραχεσες το θεμα,πες κατι άλλο.

Τυπε κατι μου λεει οτι δεν σε στραπονιασε καλα η αφεντρα σημερα και εχεις νευρακια.... :S :S :S

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Ξεροχύνουμε με ΑΚΑ, τον πρόκο 00 που γλεντάει όλο το νήμα :wanker: :wanker: :wanker:

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Απαντήσεις
1K
Εμφανίσεις
47K
?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom