Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 27.901
- Πόντοι
- 6.256
Τι γελας ρε τρυπιε;Αντε πηγαινε στη Ναυαρινου να τσιμπουκωσεις λαθρο!
βαλε και τον cuckold εαυτο σου τοτε που εψαχνες γαμια για τη γυναικα σου ...το θυμασαι ; η να στο κανω παραθεση;Τραγουδαρα......![]()
![]()
![]()
Αφιερωμενη σε σουκερ-προκο-ακαπειρα-βλακομπουλντογκ ...αν ξεχασα καποιο ναυαγιο ας με συγχωρεσει...
πηγαινε αυτιστικε ντελιβερα ... πιο πριν να παραδωσεις κανα σουβλακι ρε κακομοιρη .Τι γελας ρε τρυπιε;Αντε πηγαινε στη Ναυαρινου να τσιμπουκωσεις λαθρο!
Αντε ψοφα ρε αρχιδι που θα με πεις τρυπιο....
πουλι καλα του τα λες του ακαποειρα τον εχεις κανει σουρωτηρι
Αντε ψοφα ρε αρχιδι που θα με πεις τρυπιο....
Πωπω κόσμος που ψηφίζει ΑΚΑΠΟΕΙΡΑ! Έχει τεράστιο ρεύμα!στηριζω
Τραγουδαρα......![]()
![]()
![]()
Αφιερωμενη σε σουκερ-προκο-ακαπειρα-βλακομπουλντογκ ...αν ξεχασα καποιο ναυαγιο ας με συγχωρεσει...
χαχαχαχαχ δεν υπάρχεις τυπάρα.....![]()
![]()
![]()
τρυπιε μπουφο δεν θα βγαλεις γκομενα ποτε .ακαποειρα: ενας ανθρωπομορφος σωρος απο σκατα με εγκεφαλο σε μεγεθος μπιζελιου που ολη μερα κλανει απο τη χαβουζα που εχει για στομα ουρανομηκεις μαλακιες με υφος βαθυστοχαστου αγραμματου αρλεκινου
αχθος αρουρης, βαρος για τη γη, ενας κουβας σκατα που απλα περιμενουμε καρτερικα να ψοφησει για να μην καταναλωνει υπερπολυτιμο οξυγονο για τα υποσαχαρια κοκκινα μυρμηγκια παλαιστες
τον εχω ανακαλυψει τυπε...σου στελνω ποιος ειναι σε π.μμπραβο τωρα ετοιμασου να σου χτυπήσουμε παλαμακια.
πες ρε ποιος παλιος κλωνος εισαι?η μαλλον ποιος δυοπροφιλος εισαι...
Που εισαι ρε τυπαρααααααα;Σπαω λιγο πλακα με τα ναυαγια της ζωης τι να κανω ρε φιλε....τα νεα σου!
χαχαχαχα καλο ε ε ε ;Τα ίδια τύπε μου, σας βλέπω να γλεντάτε τους κλώνους κ γελάω.. :S :S :S
εκεινα τα πρωτα δευτερολεπτα θελω που πατησες "συνδεση" και δεν μπηκες και γουρλωσες λιγο τα ματακια σουτρυπιε μπουφο δεν θα βγαλεις γκομενα ποτε .
ξερεις γιατι ;;;
γιατι εισαι ενα αναποδο γαμωτο λαθροβυσματιας .
μαλλον εννοεις για το πως ενοιωσες οταν σε γειωσε η τραπεζικος ρε αμπαλε μπουφεεκεινα τα πρωτα δευτερολεπτα θελω που πατησες "συνδεση" και δεν μπηκες και γουρλωσες λιγο τα ματακια σου
δεν ειχα μαζι μου λουτρινο αρκουδακι να της χαρισω να γαμησω κι εγωμαλλον εννοεις για το πως ενοιωσες οταν σε γειωσε η τραπεζικος ρε αμπαλε μπουφε![]()
τον εχω ανακαλυψει τυπε...σου στελνω ποιος ειναι σε π.μ![]()