Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 27.895
- Πόντοι
- 6.256
δες κανα ριαλιτι ρε κακομοιρη στο youtube...
Σημερα κανεις τον Ναζι Ακαποειρα...αυριο ποιον θα κανεις για να γεμισεις την ανυπαρξια σου; :S :S :S
δες κανα ριαλιτι ρε κακομοιρη στο youtube...
τον γαμια σου μωρη ..Σημερα κανεις τον Ναζι Ακαποειρα...αυριο ποιον θα κανεις για να γεμισεις την ανυπαρξια σου; :S :S :S
ρε τρυπιε βγαλε κι αλλα απο τη σκατοκεφαλα σου ..ακαποειρα ως νοκτισουλεντ: μεχρι 19 χρονων ημουν αγαμητος. αυτο το σαιτ το εμαθα μεγαλος, μου το εμαθε ο νικ1410 γι αυτο τον θεωρω κατι σαν πατερα μου εδω μεσα
νικ1410: περνουσα απο τη μοναστηριου και με εβλεπαν τα τραβελια και μου ελεγαν μπα σημερα δεν μας μιλας;
ακαποειρα ως νοκτισουλεντ: μεχρι 19 χρονων ημουν αγαμητος. αυτο το σαιτ το εμαθα μεγαλος, μου το εμαθε ο νικ1410 γι αυτο τον θεωρω κατι σαν πατερα μου εδω μεσα
νικ1410: περνουσα απο τη μοναστηριου και με εβλεπαν τα τραβελια και μου ελεγαν μπα σημερα δεν μας μιλας;
Οντως τυπε χθες ηταν ευγενικοτατος....... :S :S :Sχτες ηταν πολυ καλο παιδι ο προκος...τι του κανατε?
Βγήκε απο την θερμοκοιτίδα και γνώρισε το κόσμο!χτες ηταν πολυ καλο παιδι ο προκος...τι του κανατε?
τελικα μονο εγω δεν εχω αντιπαλοτητες και εχθρες σε αυτο το σαιτ
ολοι τσακωνονται :-
χτες ηταν πολυ καλο παιδι ο προκος...τι του κανατε?
βαζουμε τον προκο να ξαπλωσει ανασκελα με ανοιχτο στομα και παμε απο πανω του, κατεβαζουμε τα πανωβρακια μας κεντραρουμε το κωλοτρυπιδι μας στον καταπιωνα του και του χεζουμε μακριες αφρατες ζουμερες κουραδες με ολοκληρα σουσαμακια και αχωνευτο ψιλοκομμενο μαιντανο μεχρι μεσαχτες ηταν πολυ καλο παιδι ο προκος...τι του κανατε?
Συνταγη για τελικο μαστερ σεφ.....βαζουμε τον προκο να ξαπλωσει ανασκελα με ανοιχτο στομα και παμε απο πανω του, κατεβαζουμε τα πανωβρακια μας κεντραρουμε το κωλοτρυπιδι μας στον καταπιωνα του και του χεζουμε μακριες αφρατες ζουμερες κουραδες με ολοκληρα σουσαμακια και αχωνευτο ψιλοκομμενο μαιντανο μεχρι μεσα
καθε προσπαθεια για να βγαλεις γκομενα θα σου στοιχιζει κι απο ενα συμβολαιο..βαζουμε τον προκο να ξαπλωσει ανασκελα με ανοιχτο στομα και παμε απο πανω του, κατεβαζουμε τα πανωβρακια μας κεντραρουμε το κωλοτρυπιδι μας στον καταπιωνα του και του χεζουμε μακριες αφρατες ζουμερες κουραδες με ολοκληρα σουσαμακια και αχωνευτο ψιλοκομμενο μαιντανο μεχρι μεσα
κανεις λαθοςκαθε προσπαθεια για να βγαλεις γκομενα θα σου στοιχιζει κι απο ενα συμβολαιο..
με κοστουμι adams αναγνωστοπουλο![]()
![]()
δε γαμησε κανεις τρυπιε μπουφο .
παντως αν ο ακα στελνει πμ παει να πει οτι εχει ενεργο λογαριασμο με πανω απο 10 ποστ
αρα το οποιο fair play που καποιοι σκεφτηκαμε να κανουμε να παει να γαμηθει?
γιαυτο θα μεινεις με γυφτισσες και τη χουφτα σου ...κανεις λαθος
την προσφυγα τη γαμαω παντα με κοστουμι ανταμς αναγνωστοπουλου και γραβατα απο το andrew's ties γιατι θελω να την μυησω στη δυτικη μοδα
μπραβο τωρα ετοιμασου να σου χτυπήσουμε παλαμακια.
πες ρε ποιος παλιος κλωνος εισαι?η μαλλον ποιος δυοπροφιλος εισαι...
οι γυφτισσες εχουν τα καλυτερα ανοιγματα κοροιδογιαυτο θα μεινεις με γυφτισσες και τη χουφτα σου ...![]()
ο ακας παιζει την θεση του στα ημιτελικα ομωςΕλα ρε τυπε εδω εχει ο Σουκερακος κλωνο λογαριασμο με 245 μην...τον εχουν παρει ολοι χαμπαρι και δεν τρεχει καστανο.