Νέα

Mr. MALAKAS Bourdela.com 2018 - ΦΑΣΗ ΟΜΙΛΩΝ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 33K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιον επιλέγετε για Μίστερ μαλάκας bourdela.com 2018?

• pussy wagon

Ψήφοι: 69 39,0%
  • alex71

Ψήφοι: 62 35,0%
  • το πουλί

Ψήφοι: 71 40,1%
  • dimitrakis29

Ψήφοι: 31 17,5%
  • ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ

Ψήφοι: 64 36,2%
  • Ampelales

Ψήφοι: 23 13,0%
  • Digweed

Ψήφοι: 43 24,3%
  • ZeroTolerance

Ψήφοι: 18 10,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    177

Επισκέπτης
Καρυπίδη...........
Ότι είσαι είναι ΜΟΥΝΙ και μουνόπανο, δεν χωρά αμφισβήτηση.....
Εγώ δεν ανέβασα ποτέ δημόσια links με videos (πιστεύω να ξέρεις τι εννοώ - δεν θα ψάχνω το κωλοπροφίλ σου)....
Όσο για το άλλο το μουνί τον αυνάν που ανεβάζει φωτογραφίες με γίδια μπορεί να έχει έλλειψη να τον μαρκαλήσει κανένας τράγος.
Σάλτα και γαμηθείτε και οι δύο δεν με ενδιαφέρει τι θα κάνετε. Κολλητοί είσαστε ξεσκιστείτε μόνοι. Σας το είχα πει και πέρυσι με τις γκρίνιες: αν θέλετε κάτι να πούμε πρόσωπο με πρόσωπο πολύ ευχαρίστως. Θα είμαι και Πάτρα την ερχόμενη εβδομάδα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
eurovision καταντησε ο θεσμος που εχω εφερα στο σαιτ καποτε

πολιτικες διαμαχες,πουστιδες εναντιων ομοφοβικων

πικεριστες εναντια αντιπικεριστων

:jerking:
Ποτε αναστηθηκες εσυ?

Επισκέπτης
Όσο για την αναδυόμενη κόλαση τον κατά ριπάς σχολιαστή του φόρουμ που θέλει να μπω στη λίστα κάντε το τι με νοιάζει.....
Αλήθεια μας αποκαλεί όλους ναυάγια, ο δημόσιος κατήγορος πολλών μελών......
Χμ μήπως είναι αυτός χειρότερος και στη μίζερη ζωή του κάθεται εδώ μέσα να μπαχαλεύει αριστερά και δεξιά;
Έτσι κι αλλιώς ακόμα και πρωτιά να έπαιρνα εδώ μέσα έχω πει στον Αντισθένη να με διαγράψει όποτε το κρίνει. Κι εγώ δεν φτιάχνω ούτε κλωνάρια ούτε κουραφέξαλα.
Άντε τώρα γεια έχουμε και σοβαρότερα θέματα, oι 6 γάτες μου πεινούν διαρκώς και δεν προλαβαίνω να κάνω αποταμιεύσεις :grin:

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Κοιτα τυπε απο το να φτιαχνουν 200 κλωνους και να κρυβονται απο πισω ας μπαινουν με τα οριτζιναλ τουλαχιστον...
τι σε κανει να πιστευεις οτι δεν θα γινουν και τα 2 τυπε :think: :S :S :S

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Κοιτα τυπε απο το να φτιαχνουν 200 κλωνους και να κρυβονται απο πισω ας μπαινουν με τα οριτζιναλ τουλαχιστον...
egw eixa na bw xronia tha ksanapethanw sintoma to navagio o taftaar me anestise :birdman: to 2014 pou stamatisa zitisa apo antistheni na me diagrapsei

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Όσο για την αναδυόμενη κόλαση τον κατά ριπάς σχολιαστή του φόρουμ που θέλει να μπω στη λίστα κάντε το τι με νοιάζει.....
Αλήθεια μας αποκαλεί όλους ναυάγια, ο δημόσιος κατήγορος πολλών μελών......
Χμ μήπως είναι αυτός χειρότερος και στη μίζερη ζωή του κάθεται εδώ μέσα να μπαχαλεύει αριστερά και δεξιά;
Έτσι κι αλλιώς ακόμα και πρωτιά να έπαιρνα εδώ μέσα έχω πει στον Αντισθένη να με διαγράψει όποτε το κρίνει. Κι εγώ δεν φτιάχνω ούτε κλωνάρια ούτε κουραφέξαλα.
Άντε τώρα γεια έχουμε και σοβαρότερα θέματα, oι 6 γάτες μου πεινούν διαρκώς και δεν προλαβαίνω να κάνω αποταμιεύσεις :grin:
h pleiopsifia navagia einai ston egefalo apla lene tous allous navagia gia na min fanoun h idioi einai san enas poustis na paei se anti gay diorganosi

Celebc

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2017
Like
100
Πόντοι
66

Συνημμένα

• tumblr_o5p995u1681rey868o1_500.gif
    tumblr_o5p995u1681rey868o1_500.gif
    1,9 MB · Εμφανίσεις: 29