Επισκέπτης
αλεκο οταν ανοιγεις πιτες (πιτες ε οχι πιπες νου σου) βαζεις σκληρο η μαλακο αλευρι?
Δεν ξερει ρε ο Πιπαλεκος απο αυτα...ρωτησε τον για καμμια χεστρα θα ξερει τα παντα να σου πει. :S :S :S
αλεκο οταν ανοιγεις πιτες (πιτες ε οχι πιπες νου σου) βαζεις σκληρο η μαλακο αλευρι?
Ποτε αναστηθηκες εσυ?eurovision καταντησε ο θεσμος που εχω εφερα στο σαιτ καποτε
πολιτικες διαμαχες,πουστιδες εναντιων ομοφοβικων
πικεριστες εναντια αντιπικεριστων
τυπε μαγειρευουν και ανασταση αλλων πεθαμενων νικ :S :S :SΠοτε αναστηθηκες εσυ?
τυπε μαγειρευουν και ανασταση αλλων πεθαμενων νικ :S :S :S
τυπε μαγειρευουν και ανασταση αλλων πεθαμενων νικ :S :S :S
τυπε διανυουμε το Πασχα του μπου :S :S :Sτυπε μαγειρευουν και ανασταση αλλων πεθαμενων νικ :S :S :S
περασα Αλεκακι :S :S :Sρε ναυαγιο τελικα περασες τον ομιλο ? ημουν διακοπες και δεν παρακολουθουσα :S :S
τι σε κανει να πιστευεις οτι δεν θα γινουν και τα 2 τυπε :S :S :SΚοιτα τυπε απο το να φτιαχνουν 200 κλωνους και να κρυβονται απο πισω ας μπαινουν με τα οριτζιναλ τουλαχιστον...
egw eixa na bw xronia tha ksanapethanw sintoma to navagio o taftaar me anestise to 2014 pou stamatisa zitisa apo antistheni na me diagrapseiΚοιτα τυπε απο το να φτιαχνουν 200 κλωνους και να κρυβονται απο πισω ας μπαινουν με τα οριτζιναλ τουλαχιστον...
θα σηκωθουν απο την σταχτη τυπε :S :S :Sτυπε διανυουμε το Πασχα του μπου :S :S :S
τι σε κανει να πιστευεις οτι δεν θα γινουν και τα 2 τυπε :S :S :S
περασα Αλεκακι :S :S :S
egw eixa na bw xronia tha ksanapethanw sintoma to navagio o taftaar me anestise to 2014 pou stamatisa zitisa apo antistheni na me diagrapsei
egw eixa na bw xronia tha ksanapethanw sintoma to navagio o taftaar me anestise to 2014 pou stamatisa zitisa apo antistheni na me diagrapsei
h pleiopsifia navagia einai ston egefalo apla lene tous allous navagia gia na min fanoun h idioi einai san enas poustis na paei se anti gay diorganosiΌσο για την αναδυόμενη κόλαση τον κατά ριπάς σχολιαστή του φόρουμ που θέλει να μπω στη λίστα κάντε το τι με νοιάζει.....
Αλήθεια μας αποκαλεί όλους ναυάγια, ο δημόσιος κατήγορος πολλών μελών......
Χμ μήπως είναι αυτός χειρότερος και στη μίζερη ζωή του κάθεται εδώ μέσα να μπαχαλεύει αριστερά και δεξιά;
Έτσι κι αλλιώς ακόμα και πρωτιά να έπαιρνα εδώ μέσα έχω πει στον Αντισθένη να με διαγράψει όποτε το κρίνει. Κι εγώ δεν φτιάχνω ούτε κλωνάρια ούτε κουραφέξαλα.
Άντε τώρα γεια έχουμε και σοβαρότερα θέματα, oι 6 γάτες μου πεινούν διαρκώς και δεν προλαβαίνω να κάνω αποταμιεύσεις
κατι τετοιο :S :S :Sθα σηκωθουν απο την σταχτη τυπε :S :S :S
απαγορευονται τα γκρικλις μπαν τωραh pleiopsifia navagia einai ston egefalo apla lene tous allous navagia gia na min fanoun h idioi einai san enas poustis na paei se anti gay diorganosi
απαγορευονται τα γκρικλις μπαν τωρα