stekas72
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.544
- Πόντοι
- 566
στεκα θα γινει χαμος
Γιωργο πουστηδες - πικεριστες σε στοχοποίησαν....
Η BOUEFA παρακολουθει τον βαν κολεν και την προσπάθεια χειραγώγησης των ψηφοφόρων.
στεκα θα γινει χαμος
eurovision καταντησε ο θεσμος που εχω εφερα στο σαιτ καποτε
πολιτικες διαμαχες,πουστιδες εναντιων ομοφοβικων
πικεριστες εναντια αντιπικεριστων
![]()
...μη λησμονούμε τον Ξύδη...Αλλαξαν οι παικτες σταμ, αλλες εποχες, εμεινες στην εποχή του πορνοπαππου, λακη33, ποντικού, πλεζουρα, φεθρυ, περσονα, νατσο..... ολοι οι παραπανω χαθηκαν και φυτρωσαν νεοι μαλακες....![]()
![]()
![]()
Αλλαξαν οι παικτες σταμ, αλλες εποχες, εμεινες στην εποχή του πορνοπαππου, λακη33, ποντικού, πλεζουρα, φεθρυ, περσονα, νατσο..... ολοι οι παραπανω χαθηκαν και φυτρωσαν νεοι μαλακες....![]()
![]()
![]()
θα σου πουνε οτι εισαι μπουστης τυπε και θα αρχισεις να γραφεις κανονικα μετα?εση ομος παραμενης διαχρονικος μαλακαςχρονος μπαινει χρονος βγαινει
ο μαλακοστεκας ιδιος μενει.![]()
θα σου πουνε οτι εισαι μπουστης τυπε και θα αρχισεις να γραφεις κανονικα μετα?![]()
![]()
![]()
θα σου πουνε οτι εισαι μπουστης τυπε και θα αρχισεις να γραφεις κανονικα μετα?![]()
![]()
![]()
με σταναχωρησες αλεκο...εσενα ούτως η αλλως γαμμενο σ εχω.
ασχετο με γαμησε χτες βραδι η ρεαλ σαραγοσα. την επαιζα 1 και ηρθε 2 :S :S φετος στο στοίχημα με παει![]()
![]()
τραβελος απ την ισπανια ειναι μωρη πουσταρδα...?εσενα ούτως η αλλως γαμμενο σ εχω.
ασχετο με γαμησε χτες βραδι η ρεαλ σαραγοσα.
τυπε αποκλειστικη ειδηση..ανακουφισε ολη την ομαδα :S :S :Sμε σταναχωρησες αλεκο...
την ρεαλ σαραγοσα?τυπε αποκλειστικη ειδηση..ανακουφισε ολη την ομαδα :S :S :S
τραβελος απ την ισπανια ειναι μωρη πουσταρδα...?![]()
![]()
![]()
αλεκο οταν ανοιγεις πιτες (πιτες ε οχι πιπες νου σου) βαζεις σκληρο η μαλακο αλευρι?τυπε βρηκες γαμια για την <<γκομενα>> σου ?
Συγγρου εχει ψυχρα, να παρεις ζακετα ρε χυσοδοχειο....τυπε βρηκες γαμια για την <<γκομενα>> σου ?
ολες τις ρεαλ μαζι :S :S :S σοσιεδαδ,μαδριτης,μπετις,σαραγοσα :S :S :Sτην ρεαλ σαραγοσα?