stekas72
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.443
- Πόντοι
- 566
στεκα θα γινει χαμος
Γιωργο πουστηδες - πικεριστες σε στοχοποίησαν....
Η BOUEFA παρακολουθει τον βαν κολεν και την προσπάθεια χειραγώγησης των ψηφοφόρων.
στεκα θα γινει χαμος
eurovision καταντησε ο θεσμος που εχω εφερα στο σαιτ καποτε
πολιτικες διαμαχες,πουστιδες εναντιων ομοφοβικων
πικεριστες εναντια αντιπικεριστων
...μη λησμονούμε τον Ξύδη...Αλλαξαν οι παικτες σταμ, αλλες εποχες, εμεινες στην εποχή του πορνοπαππου, λακη33, ποντικού, πλεζουρα, φεθρυ, περσονα, νατσο..... ολοι οι παραπανω χαθηκαν και φυτρωσαν νεοι μαλακες....
Αλλαξαν οι παικτες σταμ, αλλες εποχες, εμεινες στην εποχή του πορνοπαππου, λακη33, ποντικού, πλεζουρα, φεθρυ, περσονα, νατσο..... ολοι οι παραπανω χαθηκαν και φυτρωσαν νεοι μαλακες....
θα σου πουνε οτι εισαι μπουστης τυπε και θα αρχισεις να γραφεις κανονικα μετα?εση ομος παραμενης διαχρονικος μαλακας χρονος μπαινει χρονος βγαινει
ο μαλακοστεκας ιδιος μενει.
τυπε απο το ζορι του μαθαινει ορθογραφια αμεσως..ταλεντο ο ανακουφιστης :S :S :Sθα σου πουνε οτι εισαι μπουστης τυπε και θα αρχισεις να γραφεις κανονικα μετα?
θα σου πουνε οτι εισαι μπουστης τυπε και θα αρχισεις να γραφεις κανονικα μετα?
με σταναχωρησες αλεκο...εσενα ούτως η αλλως γαμμενο σ εχω.
ασχετο με γαμησε χτες βραδι η ρεαλ σαραγοσα. την επαιζα 1 και ηρθε 2 :S :S φετος στο στοίχημα με παει
τραβελος απ την ισπανια ειναι μωρη πουσταρδα...?εσενα ούτως η αλλως γαμμενο σ εχω.
ασχετο με γαμησε χτες βραδι η ρεαλ σαραγοσα.
τυπε αποκλειστικη ειδηση..ανακουφισε ολη την ομαδα :S :S :Sμε σταναχωρησες αλεκο...
την ρεαλ σαραγοσα?τυπε αποκλειστικη ειδηση..ανακουφισε ολη την ομαδα :S :S :S
τραβελος απ την ισπανια ειναι μωρη πουσταρδα...?
αλεκο οταν ανοιγεις πιτες (πιτες ε οχι πιπες νου σου) βαζεις σκληρο η μαλακο αλευρι?τυπε βρηκες γαμια για την <<γκομενα>> σου ?
Συγγρου εχει ψυχρα, να παρεις ζακετα ρε χυσοδοχειο....τυπε βρηκες γαμια για την <<γκομενα>> σου ?
ολες τις ρεαλ μαζι :S :S :S σοσιεδαδ,μαδριτης,μπετις,σαραγοσα :S :S :Sτην ρεαλ σαραγοσα?