Νέα

Mr. MALAKAS Bourdela.com 2018 - ΦΑΣΗ ΟΜΙΛΩΝ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 33K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιον επιλέγετε για Μίστερ μαλάκας bourdela.com 2018?

• pussy wagon

Ψήφοι: 69 39,0%
  • alex71

Ψήφοι: 62 35,0%
  • το πουλί

Ψήφοι: 71 40,1%
  • dimitrakis29

Ψήφοι: 31 17,5%
  • ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ

Ψήφοι: 64 36,2%
  • Ampelales

Ψήφοι: 23 13,0%
  • Digweed

Ψήφοι: 43 24,3%
  • ZeroTolerance

Ψήφοι: 18 10,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    177
OP
OP
stekas72

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Ψηφιζουμε κουζινακια ντιγκγουιντ και γασπαρη καθυστερημενο. Στελνουμε σκρινσοτ στον Πητερ και κερδιζουμε λινκ για το Μεγκα των 30 γιγα. :heavymetalbig:

Παραβίαση των κανόνων του fair play με προσπαθεια δωροδοκίας από τον Peter Van Norden.

Με το τέλος των αγώνων η διοίκηση της BOUEFA ενδεχομενως να επιβάλει τις ανάλογες ποινές.

Θα υπάρξουν ανακοινώσεις.

Αλεκος_3

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Like
6
Πόντοι
6
σε αυτό το ομιλο στηρηζω τον κολαουζο του στεκα γιωργο γασπαρη και τον παντα υποψηφιο χασοδηκη αλεξ71  :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
Όπως ο Σημίτης το 1996 θέλω να ευχαριστήσω δημόσια τον Αλέκο μπικόζ :rockon:

EDIT:
Εσύ αποκάτω => μην κοπανάς το κεφάλι θα βγάλει πολλά σκατά και θα βρωμίσει ο τόπος.

Συνημμένα

• Τράβα ρίξε λάηκ παντού για να πάμε συνεχώς ταμείο να σκάσουν οι οχτροί & να προικήσω το κορίτσι.png
    Τράβα ρίξε λάηκ παντού για να πάμε συνεχώς ταμείο να σκάσουν οι οχτροί & να προικήσω το κορίτσι.png
    13,1 KB · Εμφανίσεις: 25
  • Οδδσπορταλ ριζαλτς.png
    Οδδσπορταλ ριζαλτς.png
    100,6 KB · Εμφανίσεις: 32

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
εξωδικη δηλωση - προσκληση

για ακομα μια φορα καλω τους κρετινους της bouefa να αποσυρουν το ιερο ονομα του πουλιου απο τον διαγωνισμο του μιστερ μαλακα. ειναι ντροπη και μονο να αναφερεται πλαι σε ναυαγια - μελη του σαη.
σε περιπτωση που το ονομα του πουλιου δεν αφαιρεθει αμεσα, καλω ολους τους νοημονες μυστες να μποϋκοταρουν την ψηφοφορια αυτου του ομιλου σε ενδειξη διαμαρτυριας και σε καθε περιπτωση αν θελουν να ψηφισουν οπως και δηποτε στην ψηφοφορια - παρωδια που εστησε ο στουκας και εχει μικροτερη διαφανια κι απο τις εκλογες του κανταφι, να ψηφιζουν αλλους και οχι το μυθικο πουλι
εκτος απο τους γνωστους μογγολους θεσσαλονικιους και τα κλωναρια τους που κοιμουνται και ξυπνουν με την εννοια του πουλιου και ειναι σιγουρο οτι τον ψηφισαν, μυστικοι πορνοπρακτορες αναζητουν τα υπολοιπα πουστοπαιδα που εριξαν ψηφο στο πουλι για να ακολουθησει ιντερνετικο μπουλικ  :knockinb:
ο πικερ σωζει
αθηνα 17/10/2018

Την εχεις ΠΕΛΩΡΙΑ ΑΝΑΓΚΗ την ψηφο μας

:wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:

Αλεκος_3

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Like
6
Πόντοι
6
φιλτατε ντουνταρας ο αλεκος4 δεν είμαι εγω. είναι καποιος σωσιας μου.
εγω ημουν ο αλεκος2 και τωρα αλεκος3. κανεναν άλλο αλεκος δεν αναγνωριζω

Επισκέπτης
Όπως ο Σημίτης το 1996 θέλω να ευχαριστήσω δημόσια τον Αλέκο μπικόζ :rockon:

EDIT:
Εσύ αποκάτω => μην κοπανάς το κεφάλι θα βγάλει πολλά σκατά και θα βρωμίσει ο τόπος.

Ρε μαλακα Στεκα αυτον τον ΥΠΕΡΜΑΛΑΚΑ σκατοβλαχο τον ειχες βαλει στους υποψηφιους;

Επισκέπτης
φιλτατε ντουνταρας ο αλεκος4 δεν είμαι εγω. είναι καποιος σωσιας μου.
εγω ημουν ο αλεκος2 και τωρα αλεκος3. κανεναν άλλο αλεκος δεν αναγνωριζω

Τυπε εχεις σκεφτει να κανεις franchising Αλεκος τραβελοανακουφιστης και να ανοιξεις παραρτηματα σε ολη την Ελλαδα; :think:

OP
OP
stekas72

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Ρε μαλακα Στεκα αυτον τον ΥΠΕΡΜΑΛΑΚΑ σκατοβλαχο τον ειχες βαλει στους υποψηφιους;

Ο Ntountaras δεν μπηκε στην φετινή προκριματική φάση, διότι στην περσινή προκριματική φάση πήρε μόνο 1 ψήφο.

OP
OP
stekas72

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Δύο θέσεις για 4 δυνατους παίκτες, ο ομιλος θα κριθεί την Δευτέρα.... :orchestra: :orchestra: :orchestra:

Επισκέπτης
Ο Ntountaras δεν μπηκε στην φετινή προκριματική φάση, διότι στην περσινή προκριματική φάση πήρε μόνο 1 ψήφο.

Ρε τυπε ελεος μιλαμε τωρα θα ειχε μαζεψει χαλαρα 200 ψηφους...θα τον ψηφιζαν μεχρι και τα γιδια που γαμαει στη στανη του!

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.032
Πόντοι
5.506
Ρε τυπε ελεος μιλαμε τωρα θα ειχε μαζεψει χαλαρα 200 ψηφους...θα τον ψηφιζαν μεχρι και τα γιδια που γαμαει στη στανη του!
γκρρρρ σου κανω κογιοτ τωρα...δοξα τιμη τρουμπακικη ψωλη γκρρρρ
κανε αναπαντητη στην οχια

anon.

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Κριτικές
8
Like
19.331
Πόντοι
4.636

:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

:2funny: :2funny: :2funny:

tragos.jpg

Επισκέπτης
γκρρρρ σου κανω κογιοτ τωρα...δοξα τιμη τρουμπακικη ψωλη γκρρρρ
κανε αναπαντητη στην οχια

Γκρρρρρρρρρ κανε λαικ να γαμησω καμμια πουτανα γκρρρρρρρρρρρ τα κερατα της γιδας μου γαργαλανε τα αρχιδια γκρρρρρρρρρρ σε κανω παραθεση με σκρινσοτ και σου απανταω με κοκκινα γραμματα γκρρρρρρρρρρ.....

OP
OP
stekas72

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566

Τυπε και εγω πέρυσι περίμενα οτι θα ειναι σε όμιλο, αλλα δεν πηρε ψήφους!

Πολλα μέλη ψηφιζουν βιαστικά και να τα αποτελέσματα.....

TASSOS karipidis

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
24
Like
39.192
Πόντοι
8.646
Τυπε και εγω πέρυσι περίμενα οτι θα ειναι σε όμιλο, αλλα δεν πηρε ψήφους!

Πολλα μέλη ψηφιζουν βιαστικά και να τα αποτελέσματα.....
ίσως θα πρέπει να μπει εκτός συναγωνισμού  ;)  να δούμε μήπως τελικά έχει ρεύμα  ;)  και του χρόνου καταφέρει να πάρει το πολύτιμο στέμμα  :thumbsup: :cool2:

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.032
Πόντοι
5.506
δεν ειναι μαλακας...
στερημενος ημιτρελος ειναι...

Stories

Νέο!