Νέα

Mr. Μαλάκας 2024

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 56K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 59 άτομα (31 μέλη και 28 επισκέπτες)

Προκριματική ψηφοφορία για τον Mr. Μαλάκας 2024 Γκρούπ Δ΄

• poutsesmple 1447

• πολυζωης

• raopau

• RETRO

• ROB.C

• rodriquez 96

• Saul

• srek7

• Stekas72

• Syrios

• tellystalone6969

• The Saint*

• troubakhs

• trump7

• unhuman

• sex volcano

• Sub-Zero

• xanthiforever

• Valkanios Poutsaras

• ΦΑΚΙΡΗΣ

• Zebu

• Ωρίων

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.094
Πόντοι
6.056
Και το σταχτοπούτα του πάει.

Αντί για τη μητριά , τον χώνει στην κουζίνα για δουλειές η πεθερά.
Θα πάει όμως ο κιμπάρης πρίγκηπας με τη μπολντόζα και το omega
να τον πάει στο χορό !!!!!

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.703
Πόντοι
2.606
Μπα!!!

Πιο κατάντια που προσπαθεί να μπει στην κομπανία ο @πολυζωης . Του κάνουν τώρα χασκογελάκια, και μετά θα τον πετάξουν σαν την χυμένη καπότα. :coffee:
ΠΟΙΟΣ ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΛΥΖΩΗΣ ΡΕ ΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΔΙΠΛΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΙΜΑΛΑΚΑ ΤΟΝ ΣΤΕΚΑ-ΔΕ ΣΤΕΚΕΙ ΑΥΤΟ.....Η επιδοση του στην εκλογικη διαδικασια ειναι σαν τις πρωτες εκλογες στον σφυριζα ,που εμφανιστηκε ο κασελας απο την παραλια με μαγιω και τους πηρε το κωμα στο χαλαρο .....

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.094
Πόντοι
6.056
ΠΟΙΟΣ ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΛΥΖΩΗΣ ΡΕ ΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΔΙΠΛΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΙΜΑΛΑΚΑ ΤΟΝ ΣΤΕΚΑ-ΔΕ ΣΤΕΚΕΙ ΑΥΤΟ.....Η επιδοση του στην εκλογικη διαδικασια ειναι σαν τις πρωτες εκλογες στον σφυριζα ,που εμφανιστηκε ο κασελας απο την παραλια με μαγιω και τους πηρε το κωμα στο χαλαρο .....

Δεν ξέρω τι λες, πάντως μην πεις ότι ψηφίζουν κλώνοι .
Και ότι ο Cretan336 είναι ο Lefteris38 !!!!!!

Άνοιξε τα pm .

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
25.233
Πόντοι
6.256
Κιουρια Χατζη σενιαρει Μπαροκ....

1734963520628.jpeg

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.703
Πόντοι
2.606
βαλτε ενα σημα πριν ρε σεις οτι θα ακολουθησουν σκηνες πουστρικης οπτικης" βιας"...

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
3.808
Πόντοι
1.706
Κάντε ένας μια παράθεση για να το δει το μυγόχεσμα και να πάρει επιτέλους τα χάπια του.
Την εποχή που γυρνούσε στα τραβελάδικα ο ΠΟΥΣΤΗΣ και άρπαζε τα κωλοδάκτυλα βρήκε στο παρόν φόρουμ το χρήστη lefteris38 να του γαργαλάει την κωλοτρυπίδα και σαν καλοί :gay: που ήταν (είναι) και οι δυο τους πέρασαν ωραία με τον ΛακόΠΟΥΣΤΑ.
Κάποια στιγμή ο lefteris38 ψόφησε, μπαναρίστηκε, διαγράφηκε και το μυγόχεσμα έχει μείνει με την κωλοτρυπίδα απαίδευτη.
Βρήκα τον μπελά μου εξαιτίας της κοινής (δήθεν) καταγωγής με τον Λευτεράκη και μου έχει πρήξει τα παπάρια ο ΛακόΠΟΥΣΤΑΣ.
Παρακαλώ κάποιος να του μεταφέρει πως δεν με λένε Λευτέρη (ούτε καν Ελευθέριο :knuppel::knuppel::knuppel::knuppel::knuppel:), δεν του γαργαλούσα εγώ την κωλοτρυπίδα γιατί ΔΕΝ ΓΑΜΩ ΒΡΩΜΟΚΩΛΟΥΣ και γενικότερα θεωρώ ο ΛακόΠΟΥΣΤΑΣ ως ύπαρξη ανήκει σε καμιά χωματερή.
Ευχαριστώ και καλά Χριστούγεννα :knuppel::knuppel::knuppel::knuppel::knuppel::knuppel::knuppel::knuppel::knuppel:

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
39.438
Πόντοι
25.467
Εν τω μεταξύ
Μπάρμπα ... μας έβαλες ένα ατσάλινο speedmaster ... μεταχειρισμένο πιάνει 2500€

ένα 9αρι σιγκ σάουερ, κάνει 1100€ ;;;
και 3 φαλτσέτες ... η dovo κάνει 140€ καινούρια
και οι άλλες δύο άλλα 100€ ... πες 200€ επειδή είμαι λαρτζ ;;;

Είσαι 3800€ σούμα μέχρι τώρα ;
Βγάζε σούμα ..... σε 2-3 μήνες ... θα σου βάλω μία φωτό για τη σούμα.
Αρκεί να είσαι καλό παιδί μέχρι τότε.

Λάκη.

Επειδή σε έχει πιάσει ντελίριο, πάρε τα χάπια σου και διάβασε αυτό που θα σου γράψω τώρα, μετά.
Στην αρχή έγραφες: Που να βρει ο γέρος τα ξυράφια;;;
Μετά την φωτό έγραφες: Σκουριασμένα Dovo σε σάπιο τραπέζι.
Μετά την άλλη φωτό που δεν ήταν σκουριασμένα έγραφες : Μόνο το ένα είναι Dovo και τα άλλα vintage
Σε λίγο θα διαμαρτυρηθείς και για το πορτοκαλί χρώμα του Mars

Πάμε τώρα στο ρολόι,

Στην αρχή έγραφες: Που να το βρει ο γέρος το Moonwatch.
Μετά που στο ποστάρισα έσκουζες για πιστοποιητικά γνησιότητος,
και τώρα που στα έτριψα στη μούρη κι αυτά, το γύρισες στο ότι είναι φτηνιάρικο.

Για να ξεκαθαρίσουμε λοιπόν μια και καλή τα πράγματα, εγώ δεν καμώθηκα ποτέ τον φορτόγκα.

Ούτε ότι διαθέτω ξυράφι των 800+ ευρώ έγραψα, ούτε για κατοχή πυροβόλου όπλου των 15.000+ ευρώ έγραψα, ούτε ότι έχω λευκόχρυσο Speedmaster. Και αν βρεις μια ανάρτησή μου που να ισχυρίζομαι το αντίθετο, σε προκαλώ να την αναρτήσεις δημόσια.

Πλήν όμως, όλα αυτά τα φτηνιάρικα, μεταχειρισμένα, σάπια, αγορασμένα με το κιλό από το παζάρι του Πειραιά (και τις λοιπές μαλακοδικαιολογίες που σκαρφίζεσαι) που έχω δηλώσει ότι κατέχω, τα κατέχω πράγματι, και το έχω αποδείξει επανηλειμένως.

Αντιθέτως βέβαια με εσένα, που συνεχώς μας πουλάς μούρη και μας ζαλίσεις το θυμιατό με κοστούμια πιν στράιπ των 3.000+ ευρώ, με δίκαννα James Purdey & Sons των 15.000+ Ευρώ, με "φραντσέζες" φαλτσέτες των 600+ Ευρώ, και όταν έρχεται η ώρα που σου ζητούν να το αποδείξεις, μοιράζεις υποσχετικές.

Αυτά. :coffee:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
76.672
Πόντοι
12.756
Κάντε ένας μια παράθεση για να το δει το μυγόχεσμα και να πάρει επιτέλους τα χάπια του.
Την εποχή που γυρνούσε στα τραβελάδικα ο ΠΟΥΣΤΗΣ και άρπαζε τα κωλοδάκτυλα βρήκε στο παρόν φόρουμ το χρήστη lefteris38 να του γαργαλάει την κωλοτρυπίδα και σαν καλοί :gay: που ήταν (είναι) και οι δυο τους πέρασαν ωραία με τον ΛακόΠΟΥΣΤΑ.
Κάποια στιγμή ο lefteris38 ψόφησε, μπαναρίστηκε, διαγράφηκε και το μυγόχεσμα έχει μείνει με την κωλοτρυπίδα απαίδευτη.
Βρήκα τον μπελά μου εξαιτίας της κοινής (δήθεν) καταγωγής με τον Λευτεράκη και μου έχει πρήξει τα παπάρια ο ΛακόΠΟΥΣΤΑΣ.
Παρακαλώ κάποιος να του μεταφέρει πως δεν με λένε Λευτέρη (ούτε καν Ελευθέριο :knuppel::knuppel::knuppel::knuppel::knuppel:), δεν του γαργαλούσα εγώ την κωλοτρυπίδα γιατί ΔΕΝ ΓΑΜΩ ΒΡΩΜΟΚΩΛΟΥΣ και γενικότερα θεωρώ ο ΛακόΠΟΥΣΤΑΣ ως ύπαρξη ανήκει σε καμιά χωματερή.
Ευχαριστώ και καλά Χριστούγεννα :knuppel::knuppel::knuppel::knuppel::knuppel::knuppel::knuppel::knuppel::knuppel:
και πως θες ρε Λευτερη να του πουμε οτι σε λενε ;; :coffee::coffee::coffee:

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
39.438
Πόντοι
25.467

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.310
Πόντοι
3.506
Εν τω μεταξύ

Λάκη.

Επειδή σε έχει πιάσει ντελίριο, πάρε τα χάπια σου και διάβασε αυτό που θα σου γράψω τώρα, μετά.
Στην αρχή έγραφες: Που να βρει ο γέρος τα ξυράφια;;;
Μετά την φωτό έγραφες: Σκουριασμένα Dovo σε σάπιο τραπέζι.
Μετά την άλλη φωτό που δεν ήταν σκουριασμένα έγραφες : Μόνο το ένα είναι Dovo και τα άλλα vintage
Σε λίγο θα διαμαρτυρηθείς και για το πορτοκαλί χρώμα του Mars

Πάμε τώρα στο ρολόι,

Στην αρχή έγραφες: Που να το βρει ο γέρος το Moonwatch.
Μετά που στο ποστάρισα έσκουζες για πιστοποιητικά γνησιότητος,
και τώρα που στα έτριψα στη μούρη κι αυτά, το γύρισες στο ότι είναι φτηνιάρικο.

Για να ξεκαθαρίσουμε λοιπόν μια και καλή τα πράγματα, εγώ δεν καμώθηκα ποτέ τον φορτόγκα.

Ούτε ότι διαθέτω ξυράφι των 800+ ευρώ έγραψα, ούτε για κατοχή πυροβόλου όπλου των 15.000+ ευρώ έγραψα, ούτε ότι έχω λευκόχρυσο Speedmaster. Και αν βρεις μια ανάρτησή μου που να ισχυρίζομαι το αντίθετο, σε προκαλώ να την αναρτήσεις δημόσια.

Πλήν όμως, όλα αυτά τα φτηνιάρικα, μεταχειρισμένα, σάπια, αγορασμένα με το κιλό από το παζάρι του Πειραιά (και τις λοιπές μαλακοδικαιολογίες που σκαρφίζεσαι) που έχω δηλώσει ότι κατέχω, τα κατέχω πράγματι, και το έχω αποδείξει επανηλειμένως.

Αντιθέτως βέβαια με εσένα, που συνεχώς μας πουλάς μούρη και μας ζαλίσεις το θυμιατό με κοστούμια πιν στράιπ των 3.000+ ευρώ, με δίκαννα James Purdey & Sons των 15.000+ Ευρώ, με "φραντσέζες" φαλτσέτες των 600+ Ευρώ, και όταν έρχεται η ώρα που σου ζητούν να το αποδείξεις, μοιράζεις υποσχετικές.

Αυτά. :coffee:
Αυτό το μουνοπανο ο Σταλόνε, περνάει τη μισή μέρα ψάχνοντας φωτό από τα δήθεν μεγαλεία λόρδου που έχει.

Μιλάει για κλώνους όταν εξαφανίστηκε μια νύχτα σαν φυλλοβιος και επέστρεψε με Νίκ Σταλόνε το οποίο το είχε φτιάξει εδώ και μια δεκαετία αλλα το είχε σαν καβάτζα όπως έχει και κάμποσα ακόμα

Μιλάει για στραπονιασμα μελών όταν ο ίδιος έλεγε ότι το δαχτύλωμα είναι αντρικό (γελάμε)

Μαλακα Σταλόνε , μωρή παθητική μουχριτσα, ποσο σοδομισμο θες πια ;

Έλεγες για τους άλλους πέρσι στο μιστερ μαλακα ενώ βγήκες τρίτος μωρή λουγκρα

• Like
Αντιδράσεις: barock

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.094
Πόντοι
6.056

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
76.672
Πόντοι
12.756
Τα υπόλοιπα για σκουριές σαπίλες κλπ. τα κάνεις γαργάρα έ;;;; :2funny::2funny::2funny:

Α ρε Λάκη! Είσαι μεγάλο νούμερο τελικά. :2funny:
με ενα χιλιαρικο επειδη ειναι και γιορτες στο παιρνω το ομεγκακι , επειδη θα εχεις και εξοδα στο λεω , να βοηθησω :coffee::coffee:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom