troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 29.979
- Πόντοι
- 5.506
θα στηριξωΣε ΌΛΟΥΣ τους προκριματικούς καθώς ΚΑΙ στον τελικό θα σε ΚΑΤΕΥΘΎΝΩ στο που θα το μπουμπουνίζεις
θα στηριξωΣε ΌΛΟΥΣ τους προκριματικούς καθώς ΚΑΙ στον τελικό θα σε ΚΑΤΕΥΘΎΝΩ στο που θα το μπουμπουνίζεις
Αχ μωρε κακομοιρε....δεν με ειχε μπαναρει κανενας Αντισθενης.Ειχα ζητησει να μου διαγραψει τον προηγουμενο λογαριασμο και επανηλθα με καινουριο.
Πεοθηλασμους και γλυφοκωλια εκει που εφτυνες ξερεις μονο εσυ να κανεις καταθλιπτικε παππου οπως περυσι που περασες μια καλη γλυφοκωλαδα τον Στεκα και τον Σεσκουλα....
Ποιον?θα στηριξω
Αποφασισε μπαρμπα ποιανου το κωλο εγλειψα....Καλά!
Αν δεν έγλυφες και το τριχωτό κωλαράκι του Ρετσίνωφ, ακόμα θα κλαιγόσουνα για να ξαναμπείς, κουραδόμαγκα.
Θέλεις να μπείς και εσύ στρατιώτης στην αρμάδα μου ?θα στηριξω
Πότε λες τυπε; πέρυσι που τρέχαμε διαγωνισμό με πληρη συμμετοχή ένα μήνα και βάλε , και στο παρά ένα έφτιαξε δικό του γλυφωντας το στέκα γιατί έτσουξε η κωλοτρυπιδα του;Αχ μωρε κακομοιρε....δεν με ειχε μπαναρει κανενας Αντισθενης.Ειχα ζητησει να μου διαγραψει τον προηγουμενο λογαριασμο και επανηλθα με καινουριο.
Πεοθηλασμους και γλυφοκωλια εκει που εφτυνες ξερεις μονο εσυ να κανεις καταθλιπτικε παππου οπως περυσι που περασες μια καλη γλυφοκωλαδα τον Στεκα και τον Σεσκουλα....
Μεγαλη επιτυχια θυμαμαι ειχε ο διαγωνισμος...οπως αλλωστε ολα οσα εχει κανει στη ζωη του ο Μπροεδρος .Πότε λες τυπε; πέρυσι που τρέχαμε διαγωνισμό με πληρη συμμετοχή ένα μήνα και βάλε , και στο παρά ένα έφτιαξε δικό του γλυφωντας το στέκα γιατί έτσουξε η κωλοτρυπιδα του;
αγαπητε ΣΥΝΑΙΤΕΡΕ και φιλε βιρλα...δεν εχω ιδεα....ολες βγαλανε την κακομοιρια τουςΠοιον?
Αποφασισε μπαρμπα ποιανου το κωλο εγλειψα....
Ετοιμασου για ρεβεγιον με τις καρεκλες και τα φυτα του σπιτιου σου καταθλιπτικε....
η δευτερη λεξη με φοβιζει.....αγαπητε ΣΥΝΑΙΤΕΡΕ και φιλε βιρλα...δεν εχω ιδεα....ολες βγαλανε την κακομοιρια τους
δεν μπορω να σας ξεπερασω ειστε μια κατηγορια μονος σας ...Τώρα που ήλθατε κι εσείς με το καλό, δεν έχουμε ανάγκη από άλλα μηδενικά.
Τυπε οι γεροντοονειρωξεις σου που οδηγουνται με μαθηματικη ακριβεια σε κατρουλα στο γεροντοβρακακι σου με αφηνουν παγερα αδιαφορο....Γιατί αποκλείεις την παρτούζα; Άλλωστε στην κομπανία είστε πολύ ανοιχτόμυαλοι και προοδευτικοί. Μέχρι και με μπαϊσέξουαλ συνεργαζόσαστε.
Να τα γράφουμε αυτά, νεαρέ μου.
το γκουγλαρα και παλι μαλακια εβγαλε....θα παω τσατντιντιπιη δευτερη λεξη με φοβιζει.....
δεν μπορω να σας ξεπερασω ειστε μια κατηγορια μονος σας ...
Τυπε οι γεροντοονειρωξεις σου που οδηγουνται με μαθηματικη ακριβεια σε κατρουλα στο γεροντοβρακακι σου με αφηνουν παγερα αδιαφορο....
Αστα αυτα και πετα μας φωτογραφιες με ρολογια με καρτες εγγυησης,κανα μπουκαλι ακριβο πιοτι για να φανει οτι εχεις νοημα υπαρξης στο ματαιο αυτο κοσμο!!!
συμβαινουν τετοια πραγματα ...?Σήμερα προβλέπω πεοθηλασμο Αντισθένη για αλλοίωση ψηφοφορίας...
Περυσι εκανες παραμονη Πρωτοχρονιας εδω μεσα παρεα με εναν Αλβανο αμορφωτο και εναν Τραβελογαμημενο ψεκα....φετος θα κανεις με ενα παρανυφακι που βαζει μελιντζανες στο κωλο του και εναν μαιντανο.Πολύ ασυνήθιστο! Και το γράφετε μόνο για 124η φορά. Πώς τα σκέφτεστε έτσι ρε θηρίο; Πρέπει να είστε τέρας μορφώσεως!