Νέα

Mr. Μαλάκας 2024

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 55K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 55 άτομα (31 μέλη και 24 επισκέπτες)

Προκριματική ψηφοφορία για τον Mr. Μαλάκας 2024 Γκρούπ Δ΄

• poutsesmple 1447

• πολυζωης

• raopau

• RETRO

• ROB.C

• rodriquez 96

• Saul

• srek7

• Stekas72

• Syrios

• tellystalone6969

• The Saint*

• troubakhs

• trump7

• unhuman

• sex volcano

• Sub-Zero

• xanthiforever

• Valkanios Poutsaras

• ΦΑΚΙΡΗΣ

• Zebu

• Ωρίων

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.
OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
39.424
Πόντοι
25.467
1734955627167.gif

Είχαμε τα λεβεντόπαιδα χύμα, μας ήλθαν για ενισχύσεις του Λάκη και τσουβαλάτα. :2funny:

• Χαχα
Αντιδράσεις: barock

Boubookis

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Like
347
Πόντοι
21
αυτα παθαινεις οταν δεν εχεις πηδηξει γυφτακια με πολλα προφιλ

@Jurgen Klopp

@Peptesla

@Manos Gousgounis

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ

Ο άνθρωπος που κυνηγάει κλώνους,
ενώ χρησιμοποιούσε το λογαριασμό @TASSOS karipidis είχε τον κλώνο @Πολυζώης από τον Ιούνιο του 2018!!!

Αυτός ο άνθρωπος (λέμε τώρα) ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ;;;;;;;

ΨΗΦΟ ΣΤΟΝ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΜΑΛΑΚΑ

ΨΗΦΟ ΣΤΟΝ ΠΟΛΥΖΩΗ aka TASSOS KARIPIDIS

@ΠΟΛΥΖΩΗΣ
ΔΙΝΕΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΣΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ

Τελευταία τροποποίηση:

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.411
Πόντοι
3.556
Ο αγαπημενος καλλιτεχνης του Μπροεδρου....

τυπε πιο πολύ με ρακ γουαναμπι φέρνει ο μπροεδρας. πως λέει ο στίχος σιγκ σαουερ στη τσέπη του μονκλερ κλπ. :tooth::tooth::tooth: ανατρίχιασε μέχρι και το γκροβερ της κλαουντιας :tooth:

Boubookis

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Like
347
Πόντοι
21
@πολυζωης μαλακα τρενο πας!! συνεχισε ετσι:rockon::rockon::rockon:
:think::think::think:
Τον βλέπεις πουθενά;
Δοξάζεται κρυπτόμενος.
Ευτυχώς που η επιτροπή που εκπροσωπώ, κάνει καλή δουλειά για την υποψηφιότητά του.
Προσλάβαμε μέχρι και τον Stan Grinberg, για συμβουλές στην επικοινωνία.

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
14.112
Πόντοι
3.846
Τυπε γεννηθηκες μαλακας ή το επαθες μετα απο ατυχημα;:confused:
Εσύ σε λίγο θα μου πεις ότι δεν είμαι αντικειμενικός. Τέτοιος είσαι. Μήπως θα με κατηγορήσεις ότι προσπαθώ να δημιουργήσω κλίμα για ένα διαγωνισμό της πλάκας; Ή μήπως θα μου πεις ότι γράφω υπερβολές και δεν έχω χιούρμο; Να δω το άλλο θα σκεφτείτε. Μη δείτε έναν αντικειμενικό ,μετριοπαθή εκπρόσωπο τύπου να μάχεται για την αξία της ευγενούς άμιλας αμέσως να τον υποψιαστείτε. Τόσο διεφθαρμένοι εγκέφαλοι! Αλλά δε φταίει κανείς, εγώ φταίω που δεν κάνω διεθνή καριέρα για να ασχολούμαι μαζί σας.

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
39.424
Πόντοι
25.467
Για τα ρολόγια ... είχα ξαναγράψει ... ότι τα γνήσια ... έχουν κάρτες πιστοποίησης ;;;;
Χωρίς να το πάρετε ... για σπόντα !

Τις κουβάλαγα μαζί μου στο εργοτάξιο μέχρι την περασμένη Παρασκευή, για να τις έχω πρόχειρες για εσένα. Αλλά δυστυχώς, επειδή είμαι αμόρφωτο φτωχαδάκι, τρώω συνέχεια όσπρια, και την Παρασκευή με πήγε αίμα. Δεν είχε και χαρτί η χημική... Καταλαβαίνεις... Σκουπίστηκα με τις κάρτες πιστοποίησης... Ζητώ ταπεινά συγγνώμη. :confused:

Boubookis

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Like
347
Πόντοι
21
Εσύ σε λίγο θα μου πεις ότι δεν είμαι αντικειμενικός. Τέτοιος είσαι. Μήπως θα με κατηγορήσεις ότι προσπαθώ να δημιουργήσω κλίμα για ένα διαγωνισμό της πλάκας; Ή μήπως θα μου πεις ότι γράφω υπερβολές και δεν έχω χιούρμο; Να δω το άλλο θα σκεφτείτε. Μη δείτε έναν αντικειμενικό ,μετριοπαθή εκπρόσωπο τύπου να μάχεται για την αξία της ευγενούς άμιλας αμέσως να τον υποψιαστείτε. Τόσο διεφθαρμένοι εγκέφαλοι! Αλλά δε φταίει κανείς, εγώ φταίω που δεν κάνω διεθνή καριέρα για να ασχολούμαι μαζί σας.
Εκ μέρους της επιτροπής στήριξης της υποψηφιότητας @πολυζωης aka Tassos Karipidis , σου απευθύνουμε πρόταση συνεργασίας στο γραφείο τύπου μας.
Αποδοχές εξαιρετικές :
Τα ενοίκια 1 έτους, που καταβάλει ο @Πολυζώης για το πολυτελέστατο κατάστημά του.

ΥΓ. Δεν θα βρεις καλύτερη πρόταση στην αγορά, αυτή την εποχή

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.703
Πόντοι
2.606
Τυπε μου τα εγραφα απο χθες τι να σχολιασω;Θα μηδενισει ψηφοφοριες,θα σπασει αρχιδια σε μοντερατορες να του βγαλουν ψηφους και μετα θα μπαινει να το παιζει κοκορας στους γεροανοικους που του μιλανε.

Α εχουμε και τη Κλαουντια το μουνοπανο που αφου πρωτα του καρφωσαν 90 ψηφους στη κωλαρα ερωτευτηκε και τωρα πεογλυφει τον Μπροεδρο μπας και τον ξαναγαμησει....:confused:
90ρου μαζεψε ο απροσαρμοστος τελικα?? καλα πηγε :2funny::2funny:

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
25.221
Πόντοι
6.256
Υπερβολες τυπε....ενας αδιαφορος μαιντανος εισαι.:tooth:

dimigoall

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
61
Like
32.005
Πόντοι
22.936
Τις κουβάλαγα μαζί μου στο εργοτάξιο μέχρι την περασμένη Παρασκευή, για να τις έχω πρόχειρες για εσένα. Αλλά δυστυχώς, επειδή είμαι αμόρφωτο φτωχαδάκι, τρώω συνέχεια όσπρια, και την Παρασκευή με πήγε αίμα. Δεν είχε και χαρτί η χημική... Καταλαβαίνεις... Σκουπίστηκα με τις κάρτες πιστοποίησης... Ζητώ ταπεινά συγγνώμη. :confused:
Αυτές οι κάρτες είναι πλαστικοποιημένες μαν :undecided:

Θα τον γδάρεις :sad2:

Στο εργοτάξιο η πιο safe λύση είναι η τσιμεντοσακούλα :coffee:

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
25.221
Πόντοι
6.256

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.703
Πόντοι
2.606
Λιγες μαζεψε για τα κυβικα του η Κλαουντια....οι μισες πρεπει να ηταν απο τις πουτανες τις "φιλες" του.:2funny:
δεν επιτρεπει το συστημα να του βαλω ολες τις ψηφους ,θα του εριχνα ψηφο και με τις πατουσες του αρχιδα....μυαλο δε λεει να βαλει ...

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
25.221
Πόντοι
6.256
δεν επιτρεπει το συστημα να του βαλω ολες τις ψηφους ,θα του εριχνα ψηφο και με τις πατουσες του αρχιδα....μυαλο δε λεει να βαλει ...
Ενα ναυαγιο της ζωης ειναι μωρε το παρανυφακι ο Μαξιμος,Πουστικη Κιθαρα και δεν ξερω τι αλλο....:confused:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.703
Πόντοι
2.606
Αυτές οι κάρτες είναι πλαστικοποιημένες μαν :undecided:

Θα τον γδάρεις :sad2:

Στο εργοτάξιο η πιο safe λύση είναι η τσιμεντοσακούλα :coffee:
Η τσιμεντοσακουλα τυπε στην οικοδομη ,ειναι η τζαμποσακουλα της νοικοκυρας.....Κανει για ολα ,τη διπλωνεις αμπεχωνο αν θες να πατησεις τιποτα σοφαδες ,την κανεις κωλοχαρτο -αφου αφαιρεσεις τη "βρωμικη " εξωτερικη στοιβαδα,τη γεμιζεις εννοειται σκατο και την πετας μουλωχτα στα μπαζα της πιλοτης,τη στρωνεις τραπεζομαντηλο οταν ερθει το κολατσο και βεβαια προσαναμα στο ντενεκε με τα ξυλα αν πιασει κανα ψωλοκρυο και εισαι με κοντομανικο παραλλαγης σα μαλακας...ΓΙΑ ΟΛΑ ΚΑΝΕΙ Η ΡΟΥΦΙΑΝΑ!

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.010
Πόντοι
5.506
οχι σε μενα αφου εισαι τσιπης ΔΕΝ στελνεις ουτε τον πυρετο σου:coffee:
οπως παλια που ειχες στειλει Λακη το μασουρι να το ξαναστειλεις φωτο
ΥΓ τα χρηματα να ειναι ΚΑΘΑΡΑ,καινουρια τα τραπεζογραμματια και ΟΧΙ 20ευρα..απο 50 ευρω και πανω
ΥΓ2 500ευρα θα κανουν πιο πολυ ντορο:coffee:
500ευρα καταργήθηκαν ρε τσομπάνη :confused:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.703
Πόντοι
2.606
Ενα ναυαγιο της ζωης ειναι μωρε το παρανυφακι ο Μαξιμος,Πουστικη Κιθαρα και δεν ξερω τι αλλο....:confused:
Ο πουστικης κιθαρα ειναι ρε συ λες??? αυτος που κυνηγιοτανε στα ταξι να πηδηξει την αγγελικουλα...τι μεγαλη μορφη του σαη μου θυμησες τωρα....:2funny:

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
25.221
Πόντοι
6.256
Ο πουστικης κιθαρα ειναι ρε συ λες??? αυτος που κυνηγιοτανε στα ταξι να πηδηξει την αγγελικουλα...τη μεγαλη μορφη του σαη μου θυμησες τωρα....:2funny:
Και ο Pakokatapiola ειναι δεν ξερω αν τον θυμασαι....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom