The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 39.424
- Πόντοι
- 25.467
Είχαμε τα λεβεντόπαιδα χύμα, μας ήλθαν για ενισχύσεις του Λάκη και τσουβαλάτα.
Aνεμελες,δεν φοβοσουν μην μπουκαρει κανενας στο σπιτι(εκανε επισκεψεις η εατ-εσα)ωραιες εποχες τοτε
ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑαυτα παθαινεις οταν δεν εχεις πηδηξει γυφτακια με πολλα προφιλ
@Jurgen Klopp
@Peptesla
@Manos Gousgounis
οκ οκ θα σε ψηφίσω...giati δεν με ψηφίζετε ρε μαλάκες?
τυπε πιο πολύ με ρακ γουαναμπι φέρνει ο μπροεδρας. πως λέει ο στίχος σιγκ σαουερ στη τσέπη του μονκλερ κλπ. ανατρίχιασε μέχρι και το γκροβερ της κλαουντιαςΟ αγαπημενος καλλιτεχνης του Μπροεδρου....
@πολυζωης μαλακα τρενο πας!! συνεχισε ετσι
Εσύ σε λίγο θα μου πεις ότι δεν είμαι αντικειμενικός. Τέτοιος είσαι. Μήπως θα με κατηγορήσεις ότι προσπαθώ να δημιουργήσω κλίμα για ένα διαγωνισμό της πλάκας; Ή μήπως θα μου πεις ότι γράφω υπερβολές και δεν έχω χιούρμο; Να δω το άλλο θα σκεφτείτε. Μη δείτε έναν αντικειμενικό ,μετριοπαθή εκπρόσωπο τύπου να μάχεται για την αξία της ευγενούς άμιλας αμέσως να τον υποψιαστείτε. Τόσο διεφθαρμένοι εγκέφαλοι! Αλλά δε φταίει κανείς, εγώ φταίω που δεν κάνω διεθνή καριέρα για να ασχολούμαι μαζί σας.Τυπε γεννηθηκες μαλακας ή το επαθες μετα απο ατυχημα;
Για τα ρολόγια ... είχα ξαναγράψει ... ότι τα γνήσια ... έχουν κάρτες πιστοποίησης ;;;;
Χωρίς να το πάρετε ... για σπόντα !
Εκ μέρους της επιτροπής στήριξης της υποψηφιότητας @πολυζωης aka Tassos Karipidis , σου απευθύνουμε πρόταση συνεργασίας στο γραφείο τύπου μας.Εσύ σε λίγο θα μου πεις ότι δεν είμαι αντικειμενικός. Τέτοιος είσαι. Μήπως θα με κατηγορήσεις ότι προσπαθώ να δημιουργήσω κλίμα για ένα διαγωνισμό της πλάκας; Ή μήπως θα μου πεις ότι γράφω υπερβολές και δεν έχω χιούρμο; Να δω το άλλο θα σκεφτείτε. Μη δείτε έναν αντικειμενικό ,μετριοπαθή εκπρόσωπο τύπου να μάχεται για την αξία της ευγενούς άμιλας αμέσως να τον υποψιαστείτε. Τόσο διεφθαρμένοι εγκέφαλοι! Αλλά δε φταίει κανείς, εγώ φταίω που δεν κάνω διεθνή καριέρα για να ασχολούμαι μαζί σας.
90ρου μαζεψε ο απροσαρμοστος τελικα?? καλα πηγεΤυπε μου τα εγραφα απο χθες τι να σχολιασω;Θα μηδενισει ψηφοφοριες,θα σπασει αρχιδια σε μοντερατορες να του βγαλουν ψηφους και μετα θα μπαινει να το παιζει κοκορας στους γεροανοικους που του μιλανε.
Α εχουμε και τη Κλαουντια το μουνοπανο που αφου πρωτα του καρφωσαν 90 ψηφους στη κωλαρα ερωτευτηκε και τωρα πεογλυφει τον Μπροεδρο μπας και τον ξαναγαμησει....
Υπερβολες τυπε....ενας αδιαφορος μαιντανος εισαι.Εσύ σε λίγο θα μου πεις ότι δεν είμαι αντικειμενικός. Τέτοιος είσαι. Μήπως θα με κατηγορήσεις ότι προσπαθώ να δημιουργήσω κλίμα για ένα διαγωνισμό της πλάκας; Ή μήπως θα μου πεις ότι γράφω υπερβολές και δεν έχω χιούρμο; Να δω το άλλο θα σκεφτείτε. Μη δείτε έναν αντικειμενικό ,μετριοπαθή εκπρόσωπο τύπου να μάχεται για την αξία της ευγενούς άμιλας αμέσως να τον υποψιαστείτε. Τόσο διεφθαρμένοι εγκέφαλοι! Αλλά δε φταίει κανείς, εγώ φταίω που δεν κάνω διεθνή καριέρα για να ασχολούμαι μαζί σας.
Αυτές οι κάρτες είναι πλαστικοποιημένες μανΤις κουβάλαγα μαζί μου στο εργοτάξιο μέχρι την περασμένη Παρασκευή, για να τις έχω πρόχειρες για εσένα. Αλλά δυστυχώς, επειδή είμαι αμόρφωτο φτωχαδάκι, τρώω συνέχεια όσπρια, και την Παρασκευή με πήγε αίμα. Δεν είχε και χαρτί η χημική... Καταλαβαίνεις... Σκουπίστηκα με τις κάρτες πιστοποίησης... Ζητώ ταπεινά συγγνώμη.
Λιγες μαζεψε για τα κυβικα του η Κλαουντια....οι μισες πρεπει να ηταν απο τις πουτανες τις "φιλες" του.90ρου μαζεψε ο απροσαρμοστος τελικα?? καλα πηγε
δεν επιτρεπει το συστημα να του βαλω ολες τις ψηφους ,θα του εριχνα ψηφο και με τις πατουσες του αρχιδα....μυαλο δε λεει να βαλει ...Λιγες μαζεψε για τα κυβικα του η Κλαουντια....οι μισες πρεπει να ηταν απο τις πουτανες τις "φιλες" του.
Ενα ναυαγιο της ζωης ειναι μωρε το παρανυφακι ο Μαξιμος,Πουστικη Κιθαρα και δεν ξερω τι αλλο....δεν επιτρεπει το συστημα να του βαλω ολες τις ψηφους ,θα του εριχνα ψηφο και με τις πατουσες του αρχιδα....μυαλο δε λεει να βαλει ...
Η τσιμεντοσακουλα τυπε στην οικοδομη ,ειναι η τζαμποσακουλα της νοικοκυρας.....Κανει για ολα ,τη διπλωνεις αμπεχωνο αν θες να πατησεις τιποτα σοφαδες ,την κανεις κωλοχαρτο -αφου αφαιρεσεις τη "βρωμικη " εξωτερικη στοιβαδα,τη γεμιζεις εννοειται σκατο και την πετας μουλωχτα στα μπαζα της πιλοτης,τη στρωνεις τραπεζομαντηλο οταν ερθει το κολατσο και βεβαια προσαναμα στο ντενεκε με τα ξυλα αν πιασει κανα ψωλοκρυο και εισαι με κοντομανικο παραλλαγης σα μαλακας...ΓΙΑ ΟΛΑ ΚΑΝΕΙ Η ΡΟΥΦΙΑΝΑ!Αυτές οι κάρτες είναι πλαστικοποιημένες μαν
Θα τον γδάρεις
Στο εργοτάξιο η πιο safe λύση είναι η τσιμεντοσακούλα
500ευρα καταργήθηκαν ρε τσομπάνηοχι σε μενα αφου εισαι τσιπης ΔΕΝ στελνεις ουτε τον πυρετο σου
οπως παλια που ειχες στειλει Λακη το μασουρι να το ξαναστειλεις φωτο
ΥΓ τα χρηματα να ειναι ΚΑΘΑΡΑ,καινουρια τα τραπεζογραμματια και ΟΧΙ 20ευρα..απο 50 ευρω και πανω
ΥΓ2 500ευρα θα κανουν πιο πολυ ντορο
Ο πουστικης κιθαρα ειναι ρε συ λες??? αυτος που κυνηγιοτανε στα ταξι να πηδηξει την αγγελικουλα...τι μεγαλη μορφη του σαη μου θυμησες τωρα....Ενα ναυαγιο της ζωης ειναι μωρε το παρανυφακι ο Μαξιμος,Πουστικη Κιθαρα και δεν ξερω τι αλλο....
Και ο Pakokatapiola ειναι δεν ξερω αν τον θυμασαι....Ο πουστικης κιθαρα ειναι ρε συ λες??? αυτος που κυνηγιοτανε στα ταξι να πηδηξει την αγγελικουλα...τη μεγαλη μορφη του σαη μου θυμησες τωρα....