The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 39.443
- Πόντοι
- 25.467
Με την υποσχετική στο χέρι θα μείνετε.Φαλτσετες ρολόγια σιδερικα χεστρες,έχει δώσει ρεσιτάλ ο άγιος ,από την άλλη ο Λάκαρος μόνο υποσχετικες
Με την υποσχετική στο χέρι θα μείνετε.Φαλτσετες ρολόγια σιδερικα χεστρες,έχει δώσει ρεσιτάλ ο άγιος ,από την άλλη ο Λάκαρος μόνο υποσχετικες
γνώμη σου για τον καταθλιπτικό μπροεδρο που χτες με φανερή έκλεισε τρίτος, μετά σάλιασε ότι με κρυφή κινδυνεύει να πάει δεύτερος λόγω επιθεσησ κλώνων και , τελικά σήμερα είναι τέταρτος.
γνώμη σου για τον καταθλιπτικό μπροεδρο που χτες με φανερή έκλεισε τρίτος, μετά σάλιασε ότι με κρυφή κινδυνεύει να πάει δεύτερος λόγω επιθεσησ κλώνων και , τελικά σήμερα είναι τέταρτος.
είναι λίγο ντραμα κουην ο πουστης
εντωμεταξύ ο ζεμπου πάει καλύτερα με κρυφη
και παραδόξως την φορέσανε στον σαντμαν, μιλάμε μάζεψε σε ένα βράδυ διπλάσιες ψήφους από ότι στη φανερή.
ξεροχυνω με παράδοξα εκλογικού αποτελέσματος
Τυπε μου τα εγραφα απο χθες τι να σχολιασω;Θα μηδενισει ψηφοφοριες,θα σπασει αρχιδια σε μοντερατορες να του βγαλουν ψηφους και μετα θα μπαινει να το παιζει κοκορας στους γεροανοικους που του μιλανε.γνώμη σου για τον καταθλιπτικό μπροεδρο που χτες με φανερή έκλεισε τρίτος, μετά σάλιασε ότι με κρυφή κινδυνεύει να πάει δεύτερος λόγω επιθεσησ κλώνων και , τελικά σήμερα είναι τέταρτος.
είναι λίγο ντραμα κουην ο πουστης
εντωμεταξύ ο ζεμπου πάει καλύτερα με κρυφη
και παραδόξως την φορέσανε στον σαντμαν, μιλάμε μάζεψε σε ένα βράδυ διπλάσιες ψήφους από ότι στη φανερή.
ξεροχυνω με παράδοξα εκλογικού αποτελέσματος
μακαρι να σε ψηφισουν μεχρι και τα ελαταεχουμε μετακινησεις αναποφασιστων και κλώνων
Ο Βασιλεύς κ οι πρίγκηπες εεε συγνωμη οι Κύριοι Ντεγκρες ήθελα να πω κατέστησαν σαφές ότι δεν πρόκειται να ασχοληθούν με την πολιτικήελπιζω να γινει το ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΚΟΜΜΑ Ελλαδος να παρει ΜΟΝΟΚΟΥΚΙ μινιμουμ 20%
Bαλε κι εσυ καμια εξατμιση απο ΣΑΞΟ να παρει φωτια το νημα
Αυτες τις μεθοδους τις ξερετε εσειςμακαρι να σε ψηφισουν μεχρι και τα ελατα
ειδα και επαθα να κανω ΕΝΑ λογαριασμο βρε μαλακα λες να εχω και κλωνους;Αυτες τις μεθοδους τις ξερετε εσεις
Φάτε έναν Μινχαουζεν, οι φωτογραφίες που άργησαν μισό αιώνα.....Τι έχεις ζητήσει μου έχουν πει μέχρι τώρα από φωτό ;;;;
Μασούρια ;;;
Θα σου έρθουν οι φωτογραφίες ....
Αλλά αργά και βασανιστικά ! Σκωτσέζικο ντουζ θα είναι .
και θα σου έρθουν .
Θα στις βάζω κάθε μέρα .
ΣΤΕΙΛΕ παλι μασουριΦάτε έναν Μινχαουζεν, οι φωτογραφίες που άργησαν μισό αιώνα.....
Λες να ανεβάσει και φωτό από το μπάνιο του με λαχανί λουλουδάτα πλακάκια και βεραμάν μπιντέ;;;;Αυτό ήταν από τα καλά σου.
(Δεν ελεγα για τις εκλογες στο μπου ρε παπαριδη,ελεγα τοτε που ψηφιζαν και τα δεντρα.)ειδα και επαθα να κανω ΕΝΑ λογαριασμο βρε μαλακα λες να εχω και κλωνους;
ΟΜΩΣ καποιοι μπορει να εχουν και να θελουν να συνδραμουν ΩΣΤΕ να παει ΠΟΛΥ ψηλα
ΙΣΩΣ οι λιγοι και καλοι φιλοι του Στεκα
ωραιες εποχες τοτε(Δεν ελεγα για τις εκλογες στο μπου ρε παπαριδη,ελεγα τοτε που ψηφιζαν και τα δεντρα.)
Αυτα τα ΨΕΥΔΗ ποιος τα διαδιδει ηθελα να ξερα
Το αδειασες κιόλας;;;;ΣΤΕΙΛΕ παλι μασουρι
οχι σε μενα αφου εισαι τσιπης ΔΕΝ στελνεις ουτε τον πυρετο σουΤο αδειασες κιόλας;;;;