Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 25.224
- Πόντοι
- 6.256
Barock=Ksyrismeno Paranyfaki
Και το σταχτοπούτα του πάει.Barock=Ksyrismeno Paranyfaki
ΠΟΙΟΣ ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΛΥΖΩΗΣ ΡΕ ΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΔΙΠΛΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΙΜΑΛΑΚΑ ΤΟΝ ΣΤΕΚΑ-ΔΕ ΣΤΕΚΕΙ ΑΥΤΟ.....Η επιδοση του στην εκλογικη διαδικασια ειναι σαν τις πρωτες εκλογες στον σφυριζα ,που εμφανιστηκε ο κασελας απο την παραλια με μαγιω και τους πηρε το κωμα στο χαλαρο .....Μπα!!!
Πιο κατάντια που προσπαθεί να μπει στην κομπανία ο @πολυζωης . Του κάνουν τώρα χασκογελάκια, και μετά θα τον πετάξουν σαν την χυμένη καπότα.
ΠΟΙΟΣ ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΛΥΖΩΗΣ ΡΕ ΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΔΙΠΛΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΙΜΑΛΑΚΑ ΤΟΝ ΣΤΕΚΑ-ΔΕ ΣΤΕΚΕΙ ΑΥΤΟ.....Η επιδοση του στην εκλογικη διαδικασια ειναι σαν τις πρωτες εκλογες στον σφυριζα ,που εμφανιστηκε ο κασελας απο την παραλια με μαγιω και τους πηρε το κωμα στο χαλαρο .....
Η αγαπημένη του φάση είναι πιο μετά .... στο golden shower !!!!!!!Κιουρια Χατζη σενιαρει Μπαροκ....
ω να σου γαμησω,του κανε το σουφριδι βουλγαρικο θυμιατο....Κιουρια Χατζη σενιαρει Μπαροκ....
Τη χρυσή σαμπάνια ξέχασες !ω να σου γαμησω,του κανε το σουφριδι βουλγαρικο θυμιατο....
Μπάρμπα ... μας έβαλες ένα ατσάλινο speedmaster ... μεταχειρισμένο πιάνει 2500€
ένα 9αρι σιγκ σάουερ, κάνει 1100€ ;;;
και 3 φαλτσέτες ... η dovo κάνει 140€ καινούρια
και οι άλλες δύο άλλα 100€ ... πες 200€ επειδή είμαι λαρτζ ;;;
Είσαι 3800€ σούμα μέχρι τώρα ;
Βγάζε σούμα ..... σε 2-3 μήνες ... θα σου βάλω μία φωτό για τη σούμα.
Αρκεί να είσαι καλό παιδί μέχρι τότε.
Μπορείς να το βρεις αυτό ;;;;;Στην αρχή έγραφες: Που να βρει ο γέρος τα ξυράφια;;;
και πως θες ρε Λευτερη να του πουμε οτι σε λενε ;;Κάντε ένας μια παράθεση για να το δει το μυγόχεσμα και να πάρει επιτέλους τα χάπια του.
Την εποχή που γυρνούσε στα τραβελάδικα ο ΠΟΥΣΤΗΣ και άρπαζε τα κωλοδάκτυλα βρήκε στο παρόν φόρουμ το χρήστη lefteris38 να του γαργαλάει την κωλοτρυπίδα και σαν καλοί που ήταν (είναι) και οι δυο τους πέρασαν ωραία με τον ΛακόΠΟΥΣΤΑ.
Κάποια στιγμή ο lefteris38 ψόφησε, μπαναρίστηκε, διαγράφηκε και το μυγόχεσμα έχει μείνει με την κωλοτρυπίδα απαίδευτη.
Βρήκα τον μπελά μου εξαιτίας της κοινής (δήθεν) καταγωγής με τον Λευτεράκη και μου έχει πρήξει τα παπάρια ο ΛακόΠΟΥΣΤΑΣ.
Παρακαλώ κάποιος να του μεταφέρει πως δεν με λένε Λευτέρη (ούτε καν Ελευθέριο ), δεν του γαργαλούσα εγώ την κωλοτρυπίδα γιατί ΔΕΝ ΓΑΜΩ ΒΡΩΜΟΚΩΛΟΥΣ και γενικότερα θεωρώ ο ΛακόΠΟΥΣΤΑΣ ως ύπαρξη ανήκει σε καμιά χωματερή.
Ευχαριστώ και καλά Χριστούγεννα
Μπορείς να το βρεις αυτό ;;;;;
Κάπου που να το έγραψα ;;;
Αυτό το μουνοπανο ο Σταλόνε, περνάει τη μισή μέρα ψάχνοντας φωτό από τα δήθεν μεγαλεία λόρδου που έχει.Εν τω μεταξύ
Λάκη.
Επειδή σε έχει πιάσει ντελίριο, πάρε τα χάπια σου και διάβασε αυτό που θα σου γράψω τώρα, μετά.
Στην αρχή έγραφες: Που να βρει ο γέρος τα ξυράφια;;;
Μετά την φωτό έγραφες: Σκουριασμένα Dovo σε σάπιο τραπέζι.
Μετά την άλλη φωτό που δεν ήταν σκουριασμένα έγραφες : Μόνο το ένα είναι Dovo και τα άλλα vintage
Σε λίγο θα διαμαρτυρηθείς και για το πορτοκαλί χρώμα του Mars
Πάμε τώρα στο ρολόι,
Στην αρχή έγραφες: Που να το βρει ο γέρος το Moonwatch.
Μετά που στο ποστάρισα έσκουζες για πιστοποιητικά γνησιότητος,
και τώρα που στα έτριψα στη μούρη κι αυτά, το γύρισες στο ότι είναι φτηνιάρικο.
Για να ξεκαθαρίσουμε λοιπόν μια και καλή τα πράγματα, εγώ δεν καμώθηκα ποτέ τον φορτόγκα.
Ούτε ότι διαθέτω ξυράφι των 800+ ευρώ έγραψα, ούτε για κατοχή πυροβόλου όπλου των 15.000+ ευρώ έγραψα, ούτε ότι έχω λευκόχρυσο Speedmaster. Και αν βρεις μια ανάρτησή μου που να ισχυρίζομαι το αντίθετο, σε προκαλώ να την αναρτήσεις δημόσια.
Πλήν όμως, όλα αυτά τα φτηνιάρικα, μεταχειρισμένα, σάπια, αγορασμένα με το κιλό από το παζάρι του Πειραιά (και τις λοιπές μαλακοδικαιολογίες που σκαρφίζεσαι) που έχω δηλώσει ότι κατέχω, τα κατέχω πράγματι, και το έχω αποδείξει επανηλειμένως.
Αντιθέτως βέβαια με εσένα, που συνεχώς μας πουλάς μούρη και μας ζαλίσεις το θυμιατό με κοστούμια πιν στράιπ των 3.000+ ευρώ, με δίκαννα James Purdey & Sons των 15.000+ Ευρώ, με "φραντσέζες" φαλτσέτες των 600+ Ευρώ, και όταν έρχεται η ώρα που σου ζητούν να το αποδείξεις, μοιράζεις υποσχετικές.
Αυτά.
Συγνώμη φίλε ... χωρίς να θέλω να ενοχλήσω ...και πως θες ρε Λευτερη να του πουμε οτι σε λενε ;;
με ενα χιλιαρικο επειδη ειναι και γιορτες στο παιρνω το ομεγκακι , επειδη θα εχεις και εξοδα στο λεω , να βοηθησωΤα υπόλοιπα για σκουριές σαπίλες κλπ. τα κάνεις γαργάρα έ;;;;
Α ρε Λάκη! Είσαι μεγάλο νούμερο τελικά.