Νέα

Mr. Μαλάκας 2024

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 49K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (7 μέλη και 13 επισκέπτες)

Προκριματική ψηφοφορία για τον Mr. Μαλάκας 2024 Γκρούπ Δ΄

• poutsesmple 1447

• πολυζωης

• raopau

• RETRO

• ROB.C

• rodriquez 96

• Saul

• srek7

• Stekas72

• Syrios

• tellystalone6969

• The Saint*

• troubakhs

• trump7

• unhuman

• sex volcano

• Sub-Zero

• xanthiforever

• Valkanios Poutsaras

• ΦΑΚΙΡΗΣ

• Zebu

• Ωρίων

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.
OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
39.358
Πόντοι
25.467
....δν με πειραζει μαγκα μου διαλογο κανουμε! Απλως εκφραζω την αντιθεση μου στην αλλαγη τον κανονων κατα το δοκουν για προφανη προσωπικα συμφεροντα! Κανονες που οι ιδιοι θεσαν απο την αρχη και συμφωνησαμε ως "υποψηφιοι" ή ως "ψηφοφοροι" και οπως βλεπω δεν τους τιμουν!
Επισης η επιμονη, μετα απο τοσο "κραξιμο" να μην θελουν να γυρισουν την ψηφοφορια σε μυστικη ξανα μου δειχνει πολλα!

ΥΓ. ....μην με βαζετε σε πλευρες κ "στρατοπεδα", μιλαω για τον εαυτο μου μονο! :hi:

Καμία επιμονή.
Αυτή η κίνηση όπως σας έγραψα και πρίν, έγινε ΣΚΟΠΙΜΑ. Ο νοών, νοείτω.

Μετά τα μεσάνυχτα, μηδενίζω και την γυρίζω σε κρυφή.

Απλά κρατήστε ένα πρίντ σκριν με τους ψήφους που έχουμε λάβει έως τώρα ο κ. @rodriguez96 και εγώ, και αν δεν σας κάνει κόπο και θέλετε, κάντε την σύγκριση με αυτούς που θα λάβουμε στην κρυφή.

Για τον κ. @rodriguez96 δεν βάζω το 7,5 ποντό μου στον πουροκόφτη, αλλά κάτι μου λέει πως εγώ θα πάρω τουλάχιστον την δεύτερη θέση, και μάλιστα με μεγάλη διαφορά. :coffee:

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
32.232
Πόντοι
28.246
Η κλισε ατακα των κλωνων ειναι η εξης:

«Παρακολουθουσα το σαητ χρονια αλλα τωρα εκανα εγραφη» .

Η νεα ατακα για ψηφοφοριες φανερες ειναι πιο γαματη:

«Ψηφισα τον ταδε για να βλεπω απλα την ψηφοφορια».

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.393
Πόντοι
3.556
Καμία επιμονή.

Απλά κρατήστε ένα πρίντ σκριν με τους ψήφους που έχουμε λάβει έως τώρα ο κ. @rodriguez96 και εγώ, και αν δεν σας κάνει κόπο και θέλετε, κάντε την σύγκριση με αυτούς που θα λάβουμε στην κρυφή.

Για τον κ. @rodriguez96 δεν βάζω το 7,5 ποντό μου στον πουροκόφτη, αλλά κάτι μου λέει πως θα πάρω τουλάχιστον την δεύτερη θέση, και μάλιστα με μεγάλη διαφορά. :coffee:
Project Runway Crying GIF

πολύ συγκινητικό τυπε.:tooth::tooth::tooth: μήπως να πεις τα ίδια και στον μαξιμιλιεν που έλαβε 50 ψήφους ενώ δεν έχει ενοχλήσει κανέναν; η’ εκεί δεν λειτούργησαν οι κλώνοι;:coffee:

και στην τελική να βγεις δεύτερος τι σε νοιάζει; έτσι και αλλιώς ο διαγωνισμός αυτός έχει χάσει το νόημα του σωστά;;;;:coffee:

εντωμεταξύ ρε τυπαρα τι γράφεις ότι θα πάρεις τουλάχιστο τη δεύτερη θέση αν γυρίσει σε κρυφή ; είσαι ΗΔΗ τρίτη θέση… σιγά τη διαφορά να πούμε να πάρεις λίγες ψηφους παραπάνω και να πας δεύτερη. οτι δηλαδή ας πούμε τώρα που είσαι τρίτη θέση είναι παντελονάτος Ο διαγωνισμός , ενώ αν πας δεύτερη θέση από αύριο θα είναι μουσαντενιος διαγωνισμοσ με κλώνους κλπ;; ωραίος συλλογισμός :tooth::tooth::tooth:

Τελευταία τροποποίηση:

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
25.183
Πόντοι
6.256
Όλο το μαδοπούτσι συμβαίνει γιατί όλοι αυτοί που βλέπετε να μυξοκλαίνε και να εξαπολύουν τα βέλη τους, είχαν αρχίσει να ετοιμάζουν κλώνους από την έναρξη του διαγωνισμού για να ψηφίσουν την κατάλληλη ώρα, και τώρα έμειναν με τους κλώνους στο χέρι.

Αυτά και Καλά Χριστούγεννα.
GIF by reactionseditor

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
32.232
Πόντοι
28.246
Καμία επιμονή.

Απλά κρατήστε ένα πρίντ σκριν με τους ψήφους που έχουμε λάβει έως τώρα ο κ. @rodriguez96 Zebu και εγώ, και αν δεν σας κάνει κόπο και θέλετε, κάντε την σύγκριση με αυτούς που θα λάβουμε στην κρυφή.

Για τον κ. @rodriguez96 δεν βάζω το 7,5 ποντό μου στον πουροκόφτη, αλλά κάτι μου λέει πως εγώ θα πάρω τουλάχιστον την δεύτερη θέση, και μάλιστα με μεγάλη διαφορά. :coffee:
Συμπληρωσα ενα ονομα μεσα στο ποστ.

Κατα τα αλλα μου θελεις και δευτερη θεση ενω ηδη σε βλεπω απο τον καθρεφτη.

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
25.183
Πόντοι
6.256
Τι παίζει εδώ; Μαδοπουτσι; Μήπως επανέφερε η ΨΩΛΟΒΡΟΝΤΕΦΑ το πολεμικό κλίμα που όλοι μέσα σας λαχταρουσατε όπως ο Άντζελο λαχταρα το ταλαγανι; Είναι καλός ο πατερουλης τώρα; Σας εδωσε σασπένς και θέαμα μήπως; Αλλά έτσι είναι , στη ζωή δύο εμπειριες θα βιωσεις σίγουρα. Την αχαριστία και το θάνατο.
Καραγκιοζης ειναι σαν και σενα κοταρα μου....:tooth:

poutsesmple1447

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2022
Like
1.359
Πόντοι
216

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.393
Πόντοι
3.556
Μπροεδρε ρεζιλι των σκυλιων εγινες !!!

τυπε πρέπει να έχει μαγκώσει σαγόνι ο τύπος. ρεταρει στανταρ. εχει 3 ψήφους διαφορά ρε μαλακα με το ζεμπου. ΤΡΕΙΣ ψήφους. :tooth::tooth::tooth: και προβλέπει από τώρα ότι όταν γυρίσει σε κρυφή θα γίνει η επίθεση των κλώνων και θα πάει δεύτερη θέση. οτι δηλαδή ας πούμε αν του φορτώσουν ΜΟΛΙΣ 4 ψήφους για να καβαλήσει ζεμπου, θα είναι επίθεση κλώνων. μιλάμε σύνδρομο καταδίωξης κλπ :tooth::tooth::tooth:

Odin_

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
34
Like
30.991
Πόντοι
11.146
Καμία επιμονή.

....θεωρω οτι θα δουμε αρκετες αλλαγες κ οντως θα ειναι μια καλη "υποθεση εργασιας". Αν μη τι αλλο θα ειναι κ δικαιο απεναντι σε ολους μας που κριθηκαμε στις προηγουμενες διαδικασιες
:hi:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom