Όχι ρε, εσείς θα τους βάλετε.Το συζηταμε αρκει βεβαια να τοποθετηθουν οι ψηφοι εκει που θα προτεινουμε...
Απλά μου λέτε και εμένα ποιόν μαλάκα ψήφισα.....
Όχι ρε, εσείς θα τους βάλετε.Το συζηταμε αρκει βεβαια να τοποθετηθουν οι ψηφοι εκει που θα προτεινουμε...
στειλε χοχλιους να σε φτιαξωΜας πηρατε ολους στο λαιμο σας
αμα δεν ξερει η επιτροπη ποιος να ξερει
ΑΙΣΧΟΣ
Εσενα μια φορα την ανακοινωσα δημοσιως πριν καν την ριξωδεν χρειαζεται τυπε , τωρα μπορει ο τελικος να γινει με κρυφη ψηφοφορια
Παντως με την φανερη ολα τα μουνακια κοτεψαν .. μονο οι πρωτοι μαλάκες που πηγαν και καρφωσαν απο συνηθεια και τελικα ξεβρακωθηκαν
ΥΓ ΒΑΣΙΛΟΦΡΩΝ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΛΕΩ ΓΑΜΙΟΛΑ
εγω θα κανω προεκλογικο αγωνα ΥΠΕΡ του στον επομενο γυρο και θα τον ψηφισω κιολαςΕσενα μια φορα την ανακοινωσα δημοσιως πριν καν την ριξω
Κοχλιους εννοεις ;στειλε χοχλιους να σε φτιαξω
....οχι μαγκα μου, δεν ειναι χαβαλες, το ξερεις κ το κατανοεις! Χαβαλες θα ηταν αν γινοταν με το παρεακι του ο καθενας, οχι δημοσια (κρεμασμα στα μανταλακια) οπου σε βλεπουν χιλιαδες μελη κ αλλοι τοσοι επισκεπτες οπου σχηματιζουν εικονα για τον καθενα μας! Προσωπικα το δεχτηκα χαριν της πλακας κ του χιουμουρ αλλα να γινοταν επι ισοις οροις και οχι κατα τις διαθεσεις κ συμφεροντα ορισμενων! Η φανερη ψηφοφορια (κατ'εξαιρεση) ειναι ξεκαθαρη αβαντα, αποτρεπωντας πολλους να εκδηλωθουν ψηφιζοντας, για να μην πληγουν καποια προφιλ που το παιζουν "σπουδαιοι".
Τεσπα, ισως κ στην τελικη να το βλεπω λαθος κ κακως ασχολουμαι!
Στείλε έμβασμα να σου στείλω wild cartΜας πηρατε ολους στο λαιμο σας
αμα δεν ξερει η επιτροπη ποιος να ξερει
ΑΙΣΧΟΣ
τραινο θα τον παμε, σιγουρα τετραδα θα μπει, δεν ξερω για παραπανω εχει να αντιμετωπισει μεγαθηρια Μπαροκ Λακης... αλλα τον πιστευωεγω θα κανω προεκλογικο αγωνα ΥΠΕΡ του στον επομενο γυρο και θα τον ψηφισω κιολας
ΤΟ ΑΞΙΖΕΙ
θα γαμηθει σαν ΑΡΛΕΚΙΝΟΣτραινο θα τον παμε, σιγουρα τετραδα θα μπει, δεν ξερω για παραπανω εχει να αντιμετωπισει μεγαθηρια Μπαροκ Λακης... αλλα τον πιστευω
Γιατι να στειλω?στειλε χοχλιους να σε φτιαξω
πλυσου,ντυσου ετοιμασουΓιατι να στειλω?
εχετε σκοπο να βαλετε και αλλη ψηφοφορια
αν ειναι ετσι ρε παιδια να το συζητήσουμε
πες ένα φημισμένο νησί των Κυκλάδων, να δω κάτι...Και μιας και το γκρουπ ξεκινησε με νησιώτικα, ας συνεχισουμε στο ιδιο ρεπερτοριο.
....επεα πτεροεντα νομιζω εφοσον δν ειχαν επισημανθει απο την αρχη οι προβληματισμοι κ οι υποψιες.Όλο το μαδοπούτσι συμβαίνει γιατί όλοι αυτοί που βλέπετε να μυξοκλαίνε και να εξαπολύουν τα βέλη τους, είχαν αρχίσει να ετοιμάζουν κλώνους από την έναρξη του διαγωνισμού για να ψηφίσουν την κατάλληλη ώρα, και τώρα έμειναν με τους κλώνους στο χέρι.
Αυτά και Καλά Χριστούγεννα.
Αιγινα.πες ένα φημισμένο νησί των Κυκλάδων, να δω κάτι...
Μη δούμε άντρα να συχνάζει σε μπουρδελα με τραβελους ,αμέσως πουστησΝα κάνω μια παρέμβαση για να βοηθήσω τα μέλη που μπήκαν τώρα τελευταία.
ΨΗΦΟ στον πούστη τελησταλόνε, την αξίζει πραγματικά.
Βρήκα εσέναεχουμε και αλλες υποχρεωσεις κοραξ δεν ειμαι ναυαγιο οπως εσυ να ξημεροβραδιαζομαι εδω μεσα.. βρηκες καμια αλλη να το παιξεις νταβατζακος η σε χεσανε ολες?
Μπορει να ειναι ο Κολομβιανος που διαχειριζεται πλεον το νικβλέπουν καλά τα μάτια μου ; ένας φίλος ήρθε από τα παλιά . αλεξ που σαι ρε μαν; ακόμα ζωντανός αρτιμελής;