RETRO
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2020
- Like
- 17.393
- Πόντοι
- 3.556
του βάζεις δύσκολα εδω θέμα χρόνου να αρχίσει τα τρολ μοουντ οφ κλπ...! Για την δικη μας σειρα να υποθεσω δεν σας πειραξε??
του βάζεις δύσκολα εδω θέμα χρόνου να αρχίσει τα τρολ μοουντ οφ κλπ...! Για την δικη μας σειρα να υποθεσω δεν σας πειραξε??
γι'αυτό έχεις 28 μέχρι στιγμήςΑιγινα.
εγω θα κανω προεκλογικο αγωνα ΥΠΕΡ του στον επομενο γυρο και θα τον ψηφισω κιολας
ΤΟ ΑΞΙΖΕΙ
Χαίρομαι που είναι ζωντανόςΕχουμε επιστροφη οριτζιναλ Μεγαλειοτατου!!!!!
....επεα πτεροεντα νομιζω εφοσον δν ειχαν επισημανθει απο την αρχη οι προβληματισμοι κ οι υποψιες.
Το προβλημα ειναι οτι κρινατε να πραξετε εναντιων των κλωνων οταν εφτασε η δικης σας σειρα για κριση και οχι νωριτερα! Για την δικη μας σειρα να υποθεσω δεν σας πειραξε??
Δίκιο έχεις αφού.Μη δούμε άντρα να συχνάζει σε μπουρδελα με τραβελους ,αμέσως πουστησ
Για αυτο εδωσα αυτή την απάντηση. Να πάω παραπάνω.γι'αυτό έχεις 28 μέχρι στιγμής
να ξερεις γενικα ΔΕΝ συναγελαζομαι με ΠΟΙΝΙΚΟΥΣ και εκανα εξαιρεση ΜΕΧΡΙ τωρα για σενατενεκε ...
ξεφτιλιστικες εντελως
θες την 29η?Για αυτονλ εδωσα στην την απάντηση. Να πάω παραπάνω.
τον πρόδωσαν για αυτό ξεσπάει τώρα γράφοντας κεφαλαίαΔίκιο έχεις αφού.
Απλά μετά ήρθε και η ιστορία με τα κωλοδάκτυλα και έδεσε το γλυκό.
ΠΟΥΣΤΗΣ
(Τον ανεβοκατεβάζω πούστη όχι για τις σεξουαλικές του προτιμήσεις, να πάει να γαμηθεί.
ΑΛΛΑ για τις πολιτικές του, όπου χρόνια ολάκερα μας τα έκανε μπαλόνια με την ακροδεξιά του μισαλλοδοξία αλλά όταν άδειασε η τσέπη έγλυψε εκεί που έφτυνε).
Ουτε γι'αυτο...Δίκιο έχεις αφού.
Απλά μετά ήρθε και η ιστορία με τα κωλοδάκτυλα και έδεσε το γλυκό.
ΠΟΥΣΤΗΣ
(Τον ανεβοκατεβάζω πούστη όχι για τις σεξουαλικές του προτιμήσεις, να πάει να γαμηθεί.
ΑΛΛΑ για τις πολιτικές του, όπου χρόνια ολάκερα μας τα έκανε μπαλόνια με την ακροδεξιά του μισαλλοδοξία αλλά όταν άδειασε η τσέπη έγλυψε εκεί που έφτυνε).
να ξερεις γενικα ΔΕΝ συναγελαζομαι με ΠΟΙΝΙΚΟΥΣ και εκανα εξαιρεση ΜΕΧΡΙ τωρα για σενα
με αναγκαζεις ομως να ξανακανω ΚΑΘΟΛΙΚΟ το αξιωμα μου
ΥΓ θα γαμηθεις
εχεις ιδρωσει,βλεπεις ΨΗΦΟΥΣ στον υπνο σου,σ εβλεπω απο τον νεο χρονο ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ σε ψυχολογουςεισαι η ντροπη προσωποποιημένη
ενας ανάξιος διακονιαρης ξεφτιλισμένος, τρυπιος
Δεν σε βλεπω καν .. δεν υπαρχεις
Τρως Χ , τραβαω καζανακι και πας σαν κουράδα ταξίδι να βρεις τους όμοιους σου
....δν με πειραζει μαγκα μου διαλογο κανουμε! Απλως εκφραζω την αντιθεση μου στην αλλαγη τον κανονων κατα το δοκουν για προφανη προσωπικα συμφεροντα! Κανονες που οι ιδιοι θεσαν απο την αρχη και συμφωνησαμε ως "υποψηφιοι" ή ως "ψηφοφοροι" και οπως βλεπω δεν τους τιμουν!του βάζεις δύσκολα εδω θέμα χρόνου να αρχίσει τα τρολ μοουντ οφ κλπ
Σε θελω ηρεμο.εισαι η ντροπη προσωποποιημένη
ενας ανάξιος διακονιαρης ξεφτιλισμένος, τρυπιος
Δεν σε βλεπω καν .. δεν υπαρχεις
Τρως Χ , τραβαω καζανακι και πας σαν κουράδα ταξίδι να βρεις τους όμοιους σου
θα ΣΚΑΣΩ ολο μου το δωρο για την προεκλογικη του στηριξηΣε θελω ηρεμο.
Μπορει να βρεθουμε αντίπαλοι στην επομενη φαση.
Γιαυι ρε αρχιδι;θα ΣΚΑΣΩ ολο μου το δωρο για την προεκλογικη του στηριξη
θα ΤΑΞΩ,θα ΛΑΔΩΣΩ,θα ΠΛΗΡΩΣΩ για να ψηφιστει
γιατι ειναι μουνοπανοΓιαυι ρε αρχιδι;
Θελεις να σου κάψει το saxo? Το SAXO