Νέα

Mr. Μαλάκας 2024

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 50K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (12 μέλη και 7 επισκέπτες)

Προκριματική ψηφοφορία για τον Mr. Μαλάκας 2024 Γκρούπ Δ΄

• poutsesmple 1447

• πολυζωης

• raopau

• RETRO

• ROB.C

• rodriquez 96

• Saul

• srek7

• Stekas72

• Syrios

• tellystalone6969

• The Saint*

• troubakhs

• trump7

• unhuman

• sex volcano

• Sub-Zero

• xanthiforever

• Valkanios Poutsaras

• ΦΑΚΙΡΗΣ

• Zebu

• Ωρίων

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
25.183
Πόντοι
6.256
Project Runway Crying GIF

πολύ συγκινητικό τυπε.:tooth::tooth::tooth: μήπως να πεις τα ίδια και στον μαξιμιλιεν που έλαβε 50 ψήφους ενώ δεν έχει ενοχλήσει κανέναν; η’ εκεί δεν λειτούργησαν οι κλώνοι;:coffee:

και στην τελική να βγεις δεύτερος τι σε νοιάζει; έτσι και αλλιώς ο διαγωνισμός αυτός έχει χάσει το νόημα του σωστά;;;;:coffee:

εντωμεταξύ ρε τυπαρα τι γράφεις ότι θα πάρεις τουλάχιστο τη δεύτερη θέση αν γυρίσει σε κρυφή ; είσαι ΗΔΗ τρίτη θέση… σιγά τη διαφορά να πούμε να πάρεις λίγες ψηφους παραπάνω και να πας δεύτερη. οτι δηλαδή ας πούμε τώρα που είσαι τρίτη θέση είναι παντελονάτος Ο διαγωνισμός , ενώ αν πας δεύτερη θέση από αύριο θα είναι μουσαντενιος διαγωνισμοσ με κλώνους κλπ;; ωραίος συλλογισμός :tooth::tooth::tooth:
Τυπε αποκλειστικο βιντεο απο ρεβεγιον παραμονης πρωτοχρονιας στο σπιτι του Μπροεδρου!!!

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
32.236
Πόντοι
28.246
....θεωρω οτι θα δουμε αρκετες αλλαγες κ οντως θα ειναι μια καλη "υποθεση εργασιας". Αν μη τι αλλο θα ειναι κ δικαιο απεναντι σε ολους μας που κριθηκαμε στις προηγουμενες διαδικασιες
:hi:
Μην σκας Οντιν. Θα σου δοθει η δυνατότητα να μου ριξεις 3-5 μονο εσυ.

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
7.210
Πόντοι
1.406
εισαι η ντροπη προσωποποιημένη
ενας ανάξιος διακονιαρης ξεφτιλισμένος, τρυπιος
Δεν σε βλεπω καν .. δεν υπαρχεις :coffee:
Τρως Χ , τραβαω καζανακι και πας σαν κουράδα ταξίδι να βρεις τους όμοιους σου
Με συγκινησες αγιες μερες, μου θυμισες επικο ξεσπασμα Στεφανου στο Μισιον:cry:

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
7.210
Πόντοι
1.406

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
54.298
Πόντοι
12.756

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
25.183
Πόντοι
6.256
τυπε πρέπει να έχει μαγκώσει σαγόνι ο τύπος. ρεταρει στανταρ. εχει 3 ψήφους διαφορά ρε μαλακα με το ζεμπου. ΤΡΕΙΣ ψήφους. :tooth::tooth::tooth: και προβλέπει από τώρα ότι όταν γυρίσει σε κρυφή θα γίνει η επίθεση των κλώνων και θα πάει δεύτερη θέση. οτι δηλαδή ας πούμε αν του φορτώσουν ΜΟΛΙΣ 4 ψήφους για να καβαλήσει ζεμπου, θα είναι επίθεση κλώνων. μιλάμε σύνδρομο καταδίωξης κλπ :tooth::tooth::tooth:
Ε ναι ρε τυπε!!!Αφου ολοι αυτον περιμεναμε να βγει στο τακο να τον γαμησουμε στις ψηφους!!!

Στους προηγουμενους γυρους που ηταν κρυφες οι ψηφοι κανεις δεν εκανε κλωνους να ψηφισει εμας!!!Μονο τον Μπροεδρο περιμεμανε!!!:confused:

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
39.358
Πόντοι
25.467
....θεωρω οτι θα δουμε αρκετες αλλαγες κ οντως θα ειναι μια καλη "υποθεση εργασιας". Αν μη τι αλλο θα ειναι κ δικαιο απεναντι σε ολους μας που κριθηκαμε στις προηγουμενες διαδικασιες

Προς το παρόν επιτρέψτε μου να απολαύσω το κλάμα των κορασίδων που τις ξεγέλασε και τους φέρθηκε "πούστικα" ένας "καραγκίοζης" γέρος με "σύμπλεγμα καταδίωξης" πηδώντας τις από όλες τις τρύπες, αφαιρώντας λάθρα το πολυτιμότερό αγαθό της παρθενίας τους. :coffee:

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
25.183
Πόντοι
6.256
Προς το παρόν επιτρέψτε μου να απολαύσω το κλάμα των κορασίδων που τις ξεγέλασε και τους φέρθηκε "πούστικα" ένας "καραγκίοζης" γέρος με "σύμπλεγμα καταδίωξης" πηδώντας τις από όλες τις τρύπες, αφαιρώντας λάθρα το πολυτιμότερό αγαθό της παρθενίας τους. :coffee:
Βγαλε το στραπον απο τη γεροντοσουφρα σου Μπροεδρε γιατι απο τους οργασμους εχεις αρχισει να εχεις παραισθησεις....:confused:

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
32.236
Πόντοι
28.246
Ρε Παιδια..

Ο Αθηναιος ποιον δεν χωνεύει και ειναι αντιπαλος του ;

Με τον κυριο Σταλονε ;
Ασε ποιον δεν χωνευει ο Αθηναιος και ρωτα τον Παστελιο ποιον δεν χωνευει αυτος να σου πει να ριξεις.
Μαζι με τους δικους του κλωνους.

Odin_

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
34
Like
30.991
Πόντοι
11.146
Μην σκας Οντιν. Θα σου δοθει η δυνατότητα να μου ριξεις 3-5 μονο εσυ.
....αδελφε μεγαλη ιδεα εχεις για τον εαυτο σου. Στο εχω πει 200 φορες δεν σε ενοχλω, δεν ασχολουμαι μαζι σου, δεν απανταω σε προσβολες κ λασπη που μου πετας εδω κ δυο χρονια σε διαφορα νηματα, μην ασχολεισαι και εσυ μαζι μου! Ειπαμε "μακρυα και αγαπημενα"!

btw. την ψηφο μου θα στην εριχνα ειτε φανερα ειτε μυστικα, αδιαφορο μου ειναι πως θα το εκλαμβανες.

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.393
Πόντοι
3.556
Ε ναι ρε τυπε!!!Αφου ολοι αυτον περιμεναμε να βγει στο τακο να τον γαμησουμε στις ψηφους!!!

Στους προηγουμενους γυρους που ηταν κρυφες οι ψηφοι κανεις δεν εκανε κλωνους να ψηφισει εμας!!!Μονο τον Μπροεδρο περιμεμανε!!!:confused:
εντωμεταξύ αν προσέξεις όποτε ρεταρει ξεκινάει μπινελικια γαμαω κάνω ράνω κλπ. θέμα χρόνου να το γυρίσει από πληθυντικό σε ενικό . σημάδι ότι πλησιάζει το κρακ :coffee:

γενικά φαίνεται ότι του κόστισε που τον ξεβράκωσε ο οντίν με επιχειρήματα . για αυτό στρέφει την προσοχή αλλού με τα μπινελικια :tooth::tooth::tooth:

pastelios

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2021
Κριτικές
16
Like
10.152
Πόντοι
3.296
Ασε ποιον δεν χωνευει ο Αθηναιος και ρωτα τον Παστελιο ποιον δεν χωνευει αυτος να σου πει να ριξεις.
Μαζι με τους δικους του κλωνους.
κανεις λαθος..........αυτους που με κανουν να γελαω τους χωνευω !!!!!!!!!:wink::wink::wink:

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
25.183
Πόντοι
6.256
εντωμεταξύ αν προσέξεις όποτε ρεταρει ξεκινάει μπινελικια γαμαω κάνω ράνω κλπ. θέμα χρόνου να το γυρίσει από πληθυντικό σε ενικό . σημάδι ότι πλησιάζει το κρακ :coffee:

γενικά φαίνεται ότι του κόστισε που τον ξεβράκωσε ο οντίν με επιχειρήματα . για αυτό στρέφει την προσοχή αλλού με τα μπινελικια :tooth::tooth::tooth:
Θα γινουν ωραια σκηνικα οσο πλησιαζει προς τη ληξη η ψηφοφορια και μου κανει κοντρα με τον παρκαδορο για τη 2η θεση....τα σκηνικα του Στεκα με τα αναποδα αποτελεσματα με τα μπλε γραμματα θα ειναι της πλακας μπροστα σε αυτα που θα κανει αυτος.:2funny:

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.190
Πόντοι
1.686
The Saint

:2funny:

The Saint Search for a Killer 1950s Vincent Price Mystery Adventure Old Time Radio Show​

The Saint was a radio adventure program in the United States that featured a character

τύπε The Saint που έχεις αβατάρ τον Βίνσεντ Πράϊς

πού ανακάλυψες αυτή τη ραδιοφωνική σειρά ;
Είναι πολύ παλιά !

Για την ανακάλυψή σου αυτή, αξίζεις να ψηφιστείς σαν Μρ Μαλάκας,
με την έννοια ότι έχεις εμμονή με το παλιό ! :2funny:
:2funny:

Και τα αρχαία αγάλματα είναι παλιά, αλλά αριστουργήματα .
Όμως κα΄θε τι παλιό, δεν είναι και αροιστούργημα.

Ο Βίνσεντ Πράϊς , που υπεδύετο τον Άγιο στη ραδιοφωνική σειρά αυτή
σε ενέπνευσε τόσο πολύ ;

81IgTilTwdL._UF894,1000_QL80_.jpg

Συμφωνώ με τα πεινιρλί στην Πανόρμου, διαφωνώ με τον Βίνσεντ Πράις

που δεν μου αρέσει,

θεωρώ καλύτερο τον Ρότζερ Μουρ

71GRWssRNkL._AC_UF1000,1000_QL80_.jpg

και είχε και καλύτερη προφορά

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
32.236
Πόντοι
28.246
....αδελφε μεγαλη ιδεα εχεις για τον εαυτο σου. Στο εχω πει 200 φορες δεν σε ενοχλω, δεν ασχολουμαι μαζι σου, δεν απανταω σε προσβολες κ λασπη που μου πετας εδω κ δυο χρονια σε διαφορα νηματα, μην ασχολεισαι και εσυ μαζι μου! Ειπαμε "μακρυα και αγαπημενα"!

btw. την ψηφο μου θα στην εριχνα ειτε φανερα ειτε μυστικα, αδιαφορο μου ειναι πως θα το εκλαμβανες.
Αρχιδια εριξες. Φανερα.

Screenshot_20241222-213910.png

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom