celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 21.698
- Πόντοι
- 6.056
Ουτε εγω το βλεπω τωρα που παταω το λινκθα κανω πως δεν το ειδα λογω της ημερας
Ουτε εγω το βλεπω τωρα που παταω το λινκθα κανω πως δεν το ειδα λογω της ημερας
Μιλαμε οχι απλώς ενα μαδομούνη..
Σε σημείο τετοιο..που δεν καταλαβαίνω ποιος είναι με ποιον..
Υπαρχουνε 2 στρατοπεδα ;
Δεν καταλαβαινω..
Έχει ακομα μανΗ ανασκόπηση της ημέρας αναβάλλεται για να μη χαλάσει η ωραία πολεμική μας ατμόσφαιρα. Πάνε δειτε αθλητική Κυριακή
Αναζητώ τη Ρουμάνα Σόνια να με ταράξει στις γλυφοκωλάδεςΟ Αθηναίος είναι φιλος καλός απλά να ξέρεις.
Συμφωνώ αλλά δεν τον βλέπουμε ενεργό εδώ και μήνες.xenitemeno δε βλέπω, ήτανε καλό γκανιάν
Συμφωνώ αλλά δεν τον βλέπουμε ενεργό εδώ και μήνες.
στα πολιτικα κατεβαζεις καντηλια για αλλαγη...Γιατί ο μαλακας ο στέκας έχει τόσες λίγες ψήφους και ποιος στον πουτσο είναι ο πολύζωής.....για ψηφιστε ρε σεις ορθόδοξα ...
Μα μόνο δέκα ο στέκας?....θα πέσει φωτιά να μας κάψει...στα πολιτικα κατεβαζεις καντηλια για αλλαγη...
εδω μη δεις νεα ταλεντα αμεσως να μεινουμε κολλημενοι στα παλια!!!
ειναι προεδρος της ΜΠΟΥΕΦΑ ρε δειχνουν σεβασμοΜα μόνο δέκα ο στέκας?....θα πέσει φωτιά να μας κάψει...
ενα θα σου πω...Μα μόνο δέκα ο στέκας?....θα πέσει φωτιά να μας κάψει...
Νταξει , αναμενόμενο...πόνταρε πολλά στην σωστή επεξήγηση της προσωπικής διαφοράς και την σύγκριση τιμοκαταλόγων πιτσαρίας του 84 με πληθωρισμό 22-24 και δεν κατάφερε να κερδίσει το νεανικό κοινό του σαη.....ενα θα σου πω...
δεν περασε ο νταιμα 2ο γυρο
Τα βλέπεις παραπάνω;οχι Ντουντα, δε μ αρεσουν αυτα που κανεις.
στα αρχιδια μαςΖει τελικά ο εξαφανισμενος κουλογλείφτης;
Πάντως αν δεν βλέπει τη δικια μου ψήφο σ'αυτόν,όπως και κάτι άλλοι του Α Γκρουπ,είναι γιατί άρχιζα να ψηφίζω απο το Β Γκρουπ και μετά.Οπότε ας προστεθεί +1 ψήφος στους παρακάτω
alex71,athinaios44,barock,Cantfindname
στα αρχιδια μας