athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 54.300
- Πόντοι
- 12.756
με συγκινησεςΚαι στα δικα μας
με συγκινησεςΚαι στα δικα μας
Μη βριζειςστα αρχιδια μας
αναγκαστηκα μαν μου ζηταω συγνωμηΜη βριζεις
Και τι κατάλαβες,βουλωσες το τσάκρα σου και ισοφάρισε η αεκς.....αναγκαστηκα μαν μου ζηταω συγνωμη
Αν έχω καταλάβει σωστά…
Αυτοί που λένε πως δε συμμετείχαν στο νήμα μέχρι τώρα, γιατί ο διαγωνισμός είναι για τον "πούτσο", "στημένος", κτλ…
…είναι αυτοί που έχουν πάρει το διαγωνισμό στα σοβαρά, τώρα έσπασαν και κλαίνε…
Σωστά?
Και μιας και τους το εκανε το χουνερι με το να τους κανει το γκρουπ με φανερη ψηφοφορια εκδηλωθηκαν, γιατι δεν γινεται να βγαλεις τους κλωνους παγανια στο φανερο.Αν έχω καταλάβει σωστά…
Αυτοί που λένε πως δε συμμετείχαν στο νήμα μέχρι τώρα, γιατί ο διαγωνισμός είναι για τον "πούτσο", "στημένος", κτλ…
Σωστά?
λίγο σε άφησα, 33 έφτασες... στα κρυφάΗ κλισε ατακα των κλωνων ειναι η εξης:
«Παρακολουθουσα το σαητ χρονια αλλα τωρα εκανα εγραφη» .
Η νεα ατακα για ψηφοφοριες φανερες ειναι πιο γαματη:
«Ψηφισα τον ταδε για να βλεπω απλα την ψηφοφορια».
εεεε......ναι!!!Αν έχω καταλάβει σωστά…
Σωστά?
το πήρε κατάκαρδα μαζι με διμιγολ αυτός.Μην σκας Οντιν. Θα σου δοθει η δυνατότητα να μου ριξεις 3-5 μονο εσυ.
Με τον Οντιν δνε εχω ανταλλαξει πμ μεχρι τωρα.το πήρε κατάκαρδα μαζι με διμιγολ αυτός.
προβληματίστηκαν για τη συνέχεια του προφίλ τους.
κομμένα τα ινφοζ μέσω πιεμς δηλαδή, το νουσου.
Φτιαξε και κανα κλωνο να του τις ριξεις πολλαπλα αργοτερα,εγω ηδη ετοιμαζω@Νίπλης
Φιλε, μην ντρέπεσαι. Ριχτην μου να τελειώνουμε. Μην με ρωτησεις πως το ξερω οτι θα μου την ριξεις.
Και παλι φιλοι θα ειμαστε, δεν θα σου κρατησω κακια. Ριχτην φανερα.
Εγω σε ψηφισα παντως φετος. Σοβαρα.
φέρε το βαθμό να σου βάλω αριστα δικέ μου, τα βρήκες όλα λέμεΟ Νιπλης με τον Αθηναιο ειναι φιλοι .. μαζι με τον Μπιρλα.. ενω απο την αλλη πλευρα ειναι ο παπαφιλπς μαζι με τον σταλονε.. ολοι ομως εναντιον του μπαροκ.. ενω ο ελαγκανετορ ειναι εναντιον του Αναπουρνα και του μπιγκ μαουνταιν..
@dimigoall
@professor x
Σωστα τα λεω ;
Κακά τα ψέματα, κύριε. Αν δεν το είχα προμελετήσει για με σκοπό να ξεμπροστιάσω τους δήθεν ¨αδιάφορους", θα είχα φροντίσει να εξαιρεθεί η υποψήφιότητά μου ευθύς εξ αρχής, όπως άλλωστε έχουν κάνει (στους περιβόητους ορίτζιναλ και έγκυρους διαγωνισμούς) οι κ.κ. Στέκας, Μουνοβαγόνης και Τελλοσταλόνες.
ΚΛΑΜΑπανουλη δεν πας στα νηματα με τα κοριτσια να τις αγαπησεις γιατι εδω τα εχεις γαμησει???
θες μήπως την 35η, γιατί με πρόλαβαν στην 29η είδαΚαι γιατι δεν την μπουμπουνας τωρα; Αφού ειπες οτι ειμαι στις επιλογες σου.
Και μετα που θα γινει κρυφη συμπληρωνεις και τους αλλους.
Οι αντρες δεν φαίνονται απο το ποσο μεγαλη πουτσα εχουν Οντιν. Γινε αντρας!
Α ξεχασα, εγραψες τελος απο εσενα. Κιοτευεις να απαντησεις.
Στ αρχιδια μου να φτιαξω κλωνο. Ή κλωνους.Φτιαξε και κανα κλωνο να του τις ριξεις πολλαπλα αργοτερα,εγω ηδη ετοιμαζω