πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 76.993
- Πόντοι
- 12.056
ο πιο δυσκολος ομιλος..χωρις το μεγαλο φαβοριΓκρούπ Γ
ο πιο δυσκολος ομιλος..χωρις το μεγαλο φαβοριΓκρούπ Γ
Ήρθε η καρδιά μου στη θέση της...Γκρούπ Γ
Τύπε αν ήμασταν νορμάλ δε θα ήμασταν υποψήφιοι...Tο ξερουμε οτι ειστε μαλακες και για αυτο τα εξηγουμε ολα ομορφα στις 2 πρωτες σελιδες!!!!
Μαλακες ειστε μην γινεστε ομως και σπασαρχιδες!!!!!!
Καμια επιεικεια και καμια ενσταση και καμια ανεκτικοτητα φετος!!!Τύπε αν ήμασταν νορμάλ δε θα ήμασταν υποψήφιοι...
Παρακαλείται η επιτροπή να δείχνει επιεικεια
Θα (σας) πάω στην τατιάναΚαμια επιεικεια και καμια ενσταση και καμια ανεκτικοτητα φετος!!!
Δεν ειμεθα στεκας και λακης αγαπητε!!!
Εδω γινεται σοβαροτατη δουλεια!!!
Μπορείτε πάντα να προτείνετε, ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ ΟΜΩΣ, και το Δ.Σ. στην επόμενη συνεδρία του θα κρίνει αν θα υπάρξει και 5ος συμπληρωματικός όμιλος.Οι υποψηφιοτητες πως προεκυψαν ακριβως;
Λειπουν τουλαχιστον 10 δυνατα ονοματα που μερικα θα ειχαν και τιτλο φαβορι στο εκαστοτε γκρουπ τους.
Μηπως η επιτροπη τα τσιμπησε απο καποιους για να μεινουν εξω;
Ενημερωθειτε αγαπητε!!!Θα (σας) πάω στην τατιάνα
(Μετά τις γιορτές)
Θεωρω δεδομενα λαθος την απουσια του hornyasfuck. Για μενα θα ηταν και ενα εκ των φαβορι. Μονο και μονο ο τροπος γραφης μαζι με την δυσκοιλιοτητα ως προς τις διορθωσεις των αλλων τον χριζουν αξιο υποψηφιο. Για να μην μιλησουμε για τα καραγκιοζιλικια που εκανε το καλοκαιρι που ελεγε πως δεν παρατηρησε την τεραστια τομη καισαρικης στην κοιλιακη χωρα σεξεργατριας που συνευρεθει μαζι του σεξουαλικα.Μπορείτε πάντα να προτείνετε, ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ ΟΜΩΣ, και το Δ.Σ. στην επόμενη συνεδρία του θα κρίνει αν θα υπάρξει και 5ος συμπληρωματικός όμιλος.
Αρχίζουν να μου μπαίνουν ψύλλοι στ αυτιά ότι είμαι μαλάκας...Ενημερωθειτε αγαπητε!!!
Η Τατιανα δεν εχει εκπομπη φετος!!!
μοντιε κελ ντεκαντανς!!!!!
Αν και μελος της επιτροπης θα εκφερω προσωπικη αποψη στο συγκεκριμενο θεμα..Χαιρετίζω τον τίμιο ετήσιο διαγωνισμό, μια ταπεινή γνώμη να γράψω. Μήπως θα έπρεπε να συμμετέχουν και οι γνωστοί-άγνωστοι του bou που μπαίνουν και μπαχαλευουν τα νήματα για να διεκδικήσουν τον επίτιμο τίτλο του Mr.Μαλακας και επίσημα κιόλας?
Συμπληρώστε στην ανάρτηση σας, ταγκ προς τον Γ.Γ. και την Ελλανόδικο Επιτροπή.Οι υποψηφιοτητες πως προεκυψαν ακριβως;
Λειπουν τουλαχιστον 10 δυνατα ονοματα που μερικα θα ειχαν και τιτλο φαβορι στο εκαστοτε γκρουπ τους.
Μηπως η επιτροπη τα τσιμπησε απο καποιους για να μεινουν εξω;
θα σε τιμησω εγω και οι λιγοι και καλοι φιλοι μου γιατι με γραφεις στα παπαρινια σου και δεν φερνεις ΧΟΧΛΙΟΥΣΜήπως να παρακάμπταμε όλα τα στάδια και να πηγαίναμε απευθείας στο Γ???????
Είσαι θεούλης ,έχεις την ψήφο μου (καλοπροαιρετα πάντως).Αν και μελος της επιτροπης θα εκφερω προσωπικη αποψη στο συγκεκριμενο θεμα..
Ειμαι φανατικα ΥΠΕΡ του μπαχαλου.
Ευχαριστω.