πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 76.963
- Πόντοι
- 12.056
σταυρους μονο 14κΟι ψήφοι πού πέφτουν μονοκούκι ( ένας και μόνο σταυρός προτίμησης ) είναι πιο ισχυροί καθώς δεν διασπείρονται οι ψήφοι
σταυρους μονο 14κΟι ψήφοι πού πέφτουν μονοκούκι ( ένας και μόνο σταυρός προτίμησης ) είναι πιο ισχυροί καθώς δεν διασπείρονται οι ψήφοι
ρε δεν εχω προβλημα να μπω στην Λιστα του mr Μαλακας....Γιατι δε με κανει tag και το κανει κρυφα; Τι καραγκιοζιλικια ειναι αυτα;γιατι ειναι χεστης
το ειπες το γιατι ...ενας καραγκιοζης ειναιρε δεν εχω προβλημα να μπω στην Λιστα του mr Μαλακας....Γιατι δε με κανει tag και το κανει κρυφα; Τι καραγκιοζιλικια ειναι αυτα;
οτι αγαπας κανε4 σιγουρους μεχρι τωρα.. να πω ονοματα η το παμε μυστικα να μην επηρεασουμε τους αλλους;;
Νταιμα να εχεις βαλει!!!!!4 σιγουρους μεχρι τωρα.. να πω ονοματα η το παμε μυστικα να μην επηρεασουμε τους αλλους;;
Κύριε μην επηρεάζεται έμμεσα τους ψηφοφόρους...οτι αγαπας κανε
Eχεις ανακοινωσει προγραμμα σε περιπτωση που εκλεγεις?Υπαρχει πιθανοτητα συνεργασιων?ριξε μου ΜΙΑ ψηφο να παω 23
ΑΥΤΟΝΟΜΟΣEχεις ανακοινωσει προγραμμα σε περιπτωση που εκλεγεις?Υπαρχει πιθανοτητα συνεργασιων?
Δεν τον ξερω.. ειναι καλος μλ@κας;;Νταιμα να εχεις βαλει!!!!!
κανονικα ειναι για βαθρο!!!Δεν τον ξερω.. ειναι καλος μλ@κας;;
Τύπε μου λάθος που δεν σε έκανα μένσιον, το διορθώνω τωρα.ρε δεν εχω προβλημα να μπω στην Λιστα του mr Μαλακας....Γιατι δε με κανει tag και το κανει κρυφα; Τι καραγκιοζιλικια ειναι αυτα;
Θα το παω φανερα..οτι αγαπας κανε
Τραβα γαμησου τωρα.,..τρυπιε...T
Τύπε μου λάθος που δεν σε έκανα μένσιον, το διορθώνω τωρα.
ο τρυπιος του βολουΤραβα γαμησου τωρα.,..τρυπιε...
Να λυθεί άμεσα το πρόβλημα με ραντεβού θανάτου έξω από το Billποιο το προβλημα σου φιλαρακι; γιατι δεν το λυνεις μαζι μου και ερχεσαι αριστερα και δεξια και γραφεις ;
το ειπες το γιατι ...ενας καραγκιοζης ειναι
Tύπος αποτυχημένος προμονταβατζούλης που τον έχουν χέσει στα περισσότερα νήματα και σχεδόν όλες οι πουτάνες , λέει τους υπόλοιπους χέστες και καραγκιόζηδες.γιατι ειναι χεστης
σαλτα μαρη λουκια και φερε μας την εισπραξη λουγκρα ε λουγκραTύπος αποτυχημένος προμονταβατζούλης που τον έχουν χέσει στα περισσότερα νήματα και σχεδόν όλες οι πουτάνες , λέει τους υπόλοιπους χέστες και καραγκιόζηδες.
τραβα βρες κανενα κροσακι να σε τρυπησει ρε ....Tύπος αποτυχημένος προμονταβατζούλης που τον έχουν χέσει στα περισσότερα νήματα και σχεδόν όλες οι πουτάνες , λέει τους υπόλοιπους χέστες και καραγκιόζηδες.
προτιμαει αντρες η λουγκρατραβα βρες κανενα κροσακι να σε τρυπησει ρε ....