celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 21.601
- Πόντοι
- 6.056
To περιμενασε τιμησα.
To περιμενασε τιμησα.
Τζαμπα πηγε η ψηφος.To περιμενα
Αξιος επαίνου βέβαια. Πρεπει να εχεις ταλέντο για να εχεις σπασει τους κοφτες στην μαλακια.ας μου εξηγησει η σεβασμια επιτροπη
η ψηφος θεωρειται θετικη η αρνητικη?
ο νικητης ειναι αξιος επαινου η αξιος κατακραυγης?
Μπορούσαν να είχαν γράψει τον τίτλο στις επαγγελματικές τους κάρτες.To Bourdela.com, είναι για γερά στομάχια. Έχω δει οδοντίατρους δύο μέτρα, άσβερκους, που με τα χέρια τους να πιάνουν την πέτρα και να τη στίβουν, να τους βρίσκει η νύχτα της ψηφοφορίας για τον Mr. Μαλάκα, να κλαίνε γοερά σαν μικρά παιδιά αγκαλιά με τη λεκάνη της τουαλέτας, και να ξερνάνε τα σωθικά τους από τη σκληρότητα του διαγωνισμού.
Όπως το πάρει ο καθένας, εμείς σαν επιτροπή βάλαμε και τους εαυτούς μας μέσαας μου εξηγησει η σεβασμια επιτροπη
η ψηφος θεωρειται θετικη η αρνητικη?
ο νικητης ειναι αξιος επαινου η αξιος κατακραυγης?
Λες να έχουν κρυμμένα όπλα?Αν και ειναι νωρις ακομα......
Καλά πάει μέχρι στιγμής 19 ψήφους.μεγαλυτερος μαλακας απο τον blizardeye δεν υπαρχει στην λιστα...
αλλα τον λυπουνται επειδη ειναι γεροντοπουστας και δεν τον ψηφιζουν....
Όχι, αν θες το αλλάζωEσυ με στηριξες τουλαχιστον?
ερχεται και η σειρα σου εσενα!Αξιος επαίνου βέβαια. Πρεπει να εχεις ταλέντο για να εχεις σπασει τους κοφτες στην μαλακια.
Μπορούσαν να είχαν γράψει τον τίτλο στις επαγγελματικές τους κάρτες.
Όπως π.χ. κάποιοι γράφουν MSc, αυτοί να είχαν γράψει MML.
Αλλά τι να περιμένεις από μαλάκες.
Mε στηριξε ενα απο τα πιο σεβαστα μελη,ειμαι βαθυτατα συγκινημενοςΌχι, αν θες το αλλάζω
Η δικια σου νωρίτερα. Μην σκουζεις ομως πολυ.ερχεται και η σειρα σου εσενα!
ας ειχαν φανερες τις ψηφους να βλεπαμε κατι!!!Η δικια σου νωρίτερα. Μην σκουζεις ομως πολυ.
Η δικια σου νωρίτερα. Μην σκουζεις ομως πολυ.
ειμαι αμεμπτου ηθικης δεν θα ψηφισω με οπαδικα κριτηριαΜε τόσους Βάζελους στο Δ.Σ. θα περάσετε καλά και οι δυο σας.
Οπωσδήποτε!!!ειμαι αμεμπτου ηθικης δεν θα ψηφισω με οπαδικα κριτηρια
Κι εγω φανερες τις ηθελα.ας ειχαν φανερες τις ψηφους να βλεπαμε κατι!!!