Μπιρλας
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Like
- 13.583
- Πόντοι
- 3.656
Mολις εμφανιστω θα κανω μπουκα στους αυνανες της σαυροτσιμτσιλο και θα μαζεψω ενα 10αρακι σιγουρο απο εκει...
Τα λέμε όταν θα έρθει η ώρα σου, 336 ψήφους θα βρεις.......
Mολις εμφανιστω θα κανω μπουκα στους αυνανες της σαυροτσιμτσιλο και θα μαζεψω ενα 10αρακι σιγουρο απο εκει...
Τα λέμε όταν θα έρθει η ώρα σου, 336 ψήφους θα βρεις.......
Ακυρωσες ολη την προταση με αυτο.ουτως η αλλως αδιαφανης ειναι η διαδικασια
και +100 να βαλεις δε μπορω να "κερδισω" τα ιερα τερατα που εχει αυτος ο ομιλος! να πιασω τον πεφτουλα της ερμου? τον μεντορετο? τον ζαν?
εκτος αν ΓΚΟΥΧΟΥΓΚΟΥΧΟΥ εχουν επιστρατευσει νεους κλωνους για την χειραγωγηση της ψηφοφοριας, μιας και ειχαν περισσοτερο χρονο να προετοιμαστουν, οπως εχω ενημερωθει εσωτερικα απο ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ πηγες του μπου...
εγω παντως εχω φτιαξει πιο πολλους κλωνους και απο τον χεστη τον @Boubookis που κρυβεται...οποτε εχει σιγουρα καποια ψηφαλακια
Να τα φάει θέλει μαν , όχι να τα κάνει κατάπλασμαΜέσα έχω φίλο που εκτρέφει σαλιγκάρια για καλλυντικά - ολόκληρο κοντέινερ θα σου στείλω
Στείλε εμβάσματα σε ευρώ και αγγλικές λίρες και κάτι θα κάνω εγώ και οι λίγοι αλλά καλοί φίλοι μουκάποτε το 2018 έβγαινα με πέντε γκόμενες ταυτόχρονα και τωρα έχω πέσει σε θλίψη για μια καργιολα και ψάχνω διέξοδο στο σοδομισμο του Σταλόνε και του Σαμπζιρο
Πως σε πετσόκοψαν έτσι γλειφομουνιξ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Έχω τρεις ώρες για σκότωμα στο αεροδρόμιο της Μπανγκοκ. Θα κάνω γερή μπούκα για τη πρόκριση
Εσύ είσαι στο group Γ φίλος, μη βιάζεσαιΗ ταραμοσαλάτα πηγαίνέι με Αβοκάντο ?
Δίπλα στο " τι τσίμπησες " πανούληΗ ταραμοσαλάτα πηγαίνέι με Αβοκάντο ?
Σκεφτομαι να στην ριξω με το που θα μπεις!!!Να τα φάει θέλει μαν , όχι να τα κάνει κατάπλασμα
Θα μου σπάσεις την παρθενιά μωρή γαμιόλα ?Σκεφτομαι να στην ριξω με το που θα μπεις!!!
Αν προλαβω!!!Θα μου σπάσεις την παρθενιά μωρή γαμιόλα ?
Αν προλαβω!!!
Ακουω οτι περιμενουν πολλοι στη σειρα!!!
Ντιμι, θα σε στηρίξω και εγώΚανονίστε μαλάκες
Με μια χιλιαρουμπα?ΕΓΩ ΝΤΙΜΙΓΚΟΛ ΔΕΝ ΨΗΦΑΩ!!!!!!