πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 76.993
- Πόντοι
- 12.056
εγω παντως θα ξεκινησω την στηριξη μου στον ανθρωπο που θα μας βγαλει στην επιφανεια φιλε μου @dimigoall παμε γερα
ουτως η αλλως αδιαφανης ειναι η διαδικασιαΘες να σου τοποθετησουμε ενα +10 διπλα στο ονομα σου οταν θα μπεις στην αρενα??
Να ξεκινας με ενα ωραιοτατο +10???
Ζαν Κλω, Πάπια και μέντορας γκανιαν Για επόμενη φάσηΤο λοιπόν επειδή διάβασα κάποιο σχόλιο στη προηγούμενοι σελίδα για να αντιστοιχούν
τα tag/account ξαναβάζω το Β Γκρούπ για να προετοιμάζονται οι ψηφοφόροι και οι υποψήφιοι
και για να φάω το βρισίδι
Β Γκρουπ
23. @dimigoall
24. @Donald-Duck
25. @Elganador
26. @Eraser..
27. @feragamo
28. @geoMan
29. @Geroxekoutis
30. @Glyfomounix
31. @Hellraiser4Ever
32. @Ιζνογκουντ
33. @jason155
34. @james tiberius kirk
35. @jimmys5
36. @jean-Claud
37. @John 100
38. @Johnny Red2
39. @jomarka
40. @kachaplias
41. @KALLIMAXOS
42. @Kalogero
43. @karlotos
44. @Kompotis
Όλα τα γκρουπ έχουν ενδιαφέρονΖαν Κλω, Πάπια και μέντορας γκανιαν Για επόμενη φάση
Αν και ευελπιστώ στο να με τιμήσει κόσμος (πέρσι πήρα δυο ψήφους μόνο) , θεωρώ χελρειζερ θα είναι ο τέταρτος
Να υπενθυμίσω στα σεβαστά μέλη ότι έμπαινα πιωμένος στο φόρουμ και έβριζα την Ιταλίδα πρώην situationship μου , η οποία έλεγε πως δεν είχαμε τίποτα, αλλα μου έγραψε την περασμένη βδομάδα μετά από ένα χρόνο. Έριχνα γερό μπινελίκι, ψηφίστε με
Υπάρχουν κάποια ξεκάθαρα φαβορί αλλα και δυνατά outsider, δυνατές μάχες δεν υπάρχουν εύκολοι αντίπαλοι σε αυτό το επίπεδοΌλα τα γκρουπ έχουν ενδιαφέρον
Έχω να παλέψω με μεγαθήρια τύπεεγω παντως θα ξεκινησω την στηριξη μου στον ανθρωπο που θα μας βγαλει στην επιφανεια φιλε μου @dimigoall παμε γερα
eimai στο πλαι σου γιατι πιστευω πως μπορεις με την ψηφο που θα σου ριξουν να αλλαξεις τον ρου τον γεγονοτων σε αυτο τον ιστοτοποΈχω να παλέψω με μεγαθήρια τύπε
Μουνόσκυλο μη κάνεις καμιά μαλακία και με ψηφίσεις
ΕΧΩ κάνει δήλωση ότι θα περάσω αλώβητος τόν διαγωνισμό .
ΠΑΡΘΈΝΟΣ
Καλά μπροστά σε Τζομάρκες, πάπιες, βαντάμες δεν έχεις καμία τύχη,Έχω να παλέψω με μεγαθήρια τύπε
Μουνόσκυλο μη κάνεις καμιά μαλακία και με ψηφίσεις
ΕΧΩ κάνει δήλωση ότι θα περάσω αλώβητος τόν διαγωνισμό .
ΠΑΡΘΈΝΟΣ
εγω παντως εχω φτιαξει πιο πολλους κλωνους και απο τον χεστη τον @Boubookis που κρυβεται...οποτε εχει σιγουρα καποια ψηφαλακιαΚαλά μπροστά σε Τζομάρκες, πάπιες, βαντάμες δεν έχεις καμία τύχη,
εντάξει κάνα δυο ψηφαλάκια μπορείς να τσιμπήσεις.
Εγώ πάντως ΔΕΝ θα σε ψηφίσω.
Στο γκρουπ b υπάρχει ανερχόμενο ταλέντο που δεν έχει αναφερθεί γενικάΚαλά μπροστά σε Τζομάρκες, πάπιες, βαντάμες δεν έχεις καμία τύχη,
εντάξει κάνα δυο ψηφαλάκια μπορείς να τσιμπήσεις.
Εγώ πάντως ΔΕΝ θα σε ψηφίσω.
Μας ζάλισε με τον Μινχαούζεν ότι το λήξαμε γρήγορα και τώρα που είναι?εγω παντως εχω φτιαξει πιο πολλους κλωνους και απο τον χεστη τον @Boubookis που κρυβεται...οποτε εχει σιγουρα καποια ψηφαλακια
για δωσε ενημερωση φιλε μου αναρχοκουμουνιΣτο γκρουπ b υπάρχει ανερχόμενο ταλέντο που δεν έχει αναφερθεί γενικά
Θα τρίβετε τα μάτια σας
το ειπα εχει λουφαξει γιατι εφτασε η ωρα που θα κυκλοφορει στα 4Μας ζάλισε με τον Μινχαούζεν ότι το λήξαμε γρήγορα και τώρα που είναι?
Το απόγευμα θα πέσουν τα πρώτα πμ προς ενημέρωση των ψηφοφόρωνγια δωσε ενημερωση φιλε μου αναρχοκουμουνι
αλλαξε αβαταρ να τους μπερδεψειςΤο απόγευμα θα πέσουν τα πρώτα πμ προς ενημέρωση των ψηφοφόρων
πιστευω να με βοηθησεις να ξεκαθαρισω μεσα απο την λιστα ποιον να ψηφισωΤο απόγευμα θα πέσουν τα πρώτα πμ προς ενημέρωση των ψηφοφόρων
Γαμιόλααλλαξε αβαταρ να τους μπερδεψεις
μεχρι και καρλοτα εχεις στον ομιλο σου ...ξερεις ποιος λειπει να συμπληρωθει η λισταΓαμιόλα
Εσύ με έχεις μπλέξει σε όλον αυτό τον κυκεώνα
και μονο που ζητας ψηφο ΔΕΝ θα σε ψηφισωΖαν Κλω, Πάπια και μέντορας γκανιαν Για επόμενη φάση
Αν και ευελπιστώ στο να με τιμήσει κόσμος (πέρσι πήρα δυο ψήφους μόνο) , θεωρώ χελρειζερ θα είναι ο τέταρτος
Να υπενθυμίσω στα σεβαστά μέλη ότι έμπαινα πιωμένος στο φόρουμ και έβριζα την Ιταλίδα πρώην situationship μου , η οποία έλεγε πως δεν είχαμε τίποτα, αλλα μου έγραψε την περασμένη βδομάδα μετά από ένα χρόνο. Έριχνα γερό μπινελίκι, ψηφίστε με