Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 12.593
- Πόντοι
- 2.606
Ισόπαλος με Νίπλη προσώρας...Να με συγχωρατε αλλα δινω τον αγωνα μου ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ!!!!!!!!
Ισόπαλος με Νίπλη προσώρας...Να με συγχωρατε αλλα δινω τον αγωνα μου ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ!!!!!!!!
Στα σκουπιδια κστεληξε και αυτή.Πάνα ακράτειας ήταν, σύντροφε.
Καλώς ας το δεχτώ, αλλά θα περιμένω απόδειξη μην σε ρίξω στο τζάκι...δεν σε εχω ψηφισει ρε...βασικα δεν εχω ριξει ψηφο ακομα
στειλε εξτρα παρθενο ελαιολαδο,αρνακι γαλακτος,ζαρζαβατικα φιλε-ΝτουνταΚαλώς ας το δεχτώ, αλλά θα περιμένω απόδειξη μην σε ρίξω στο τζάκι...
O τρίτος όμιλος μέχρι τώρα αποδεικνύεται στον πιο συναρπαστικό αλλά και τον πιο συζητημένο.
Προηγείται η δόξα της Μάνης Μαξιμιλιανός, ενώ ο παπαφίλιπς ρουφάει τη σκόνη αλλά τις ψήφους του λαού μέχρι τώρα, ενώ από κοντά ο Λαδάκης που θα προσέλθει να διαμαρτυρηθεί μόλις σταματήσει να τσακώνεται με τους γείτονες ,το Δήμο, τους ραδιοφωνικούς σταθμούς, το facebook, το youtube και τον ψυχολόγο του. Στην ίδια θέση ο ευπατρίδης του μπου, ο Νίπλης, που αναμένουμε από στιγμή σε στιγμή να λαμπρύνει το διαγωνισμο με την παρουσία του. Από κοντά leader και Kostakis27 δύο μαλάκες που δε μπορούν να υποτιμηθούν σε καμία περίπτωση.
Περιμένουμε τα πουλέν του ομιλου να δώσουν το παρόν με τις δηλώσεις τους. No retreat, no surrender.
Eιναι κολακευτικο τωρα αυτο?Ισόπαλος με Νίπλη προσώρας...
ψηφος ειναι μυστικηΤι ψήφισες;
Αμα στα στειλω εγω ολα αυτα θα αλλαξεις ψηφους;στειλε εξτρα παρθενο ελαιολαδο,αρνακι γαλακτος,ζαρζαβατικα φιλε-Ντουντα
Δηλαδη ποσα πηρες για να ψηφισεις συγκεκριμενα νικ?ψηφος ειναι μυστικη
Ρητορικη ερωτησηΑμα στα στειλω εγω ολα αυτα θα αλλαξεις ψηφους;
οχι ειμαι ΑΔΕΚΑΣΤΟΣ,ΤΙΜΙΟΣ για αυτο θα μεινω φτωχοςΑμα στα στειλω εγω ολα αυτα θα αλλαξεις ψηφους;
Του στελνω τα ψηφοδελτια.Ρητορικη ερωτηση
Να παραγγείλω καναδικά κούτσουρα ή ποδήλατο;στειλε εξτρα παρθενο ελαιολαδο,αρνακι γαλακτος,ζαρζαβατικα φιλε-Ντουντα
Να κρατησουμε οτι θα μεινει φτωχοςΤου στελνω τα ψηφοδελτια.
καλα αυτα αλλα που ειναι τα αρνια,τα καπνιστα λουκανικα,τα ζαρζαβατικα φιλε-Ντουντα;Να παραγγείλω καναδικά κούτσουρα ή ποδήλατο;
ΨΨ @dimigoall προδότης ν2, ΓΚΡ κι εσύ
Λοιπόν το 2025 θα έρθουν άσπρες μέρες με πολλά υπάκουα μουνέτα
Για πες μας αφού το σχολίασες...Eιναι κολακευτικο τωρα αυτο?
Εσυ σημαδεμενα ψηφοδελτια παίρνεις;Να κρατησουμε οτι θα μεινει φτωχος
Εσυ το ανεφερες,κατι θα ξερειςΓια πες μας αφού και το σχολίασες...
Βάλε και χοχλιούς και λουκάνικο χωριάτικοΑμα στα στειλω εγω ολα αυτα θα αλλαξεις ψηφους;
Φακελους αν θες,μαλιστα.Θα κοιταξω αν ειναι ικανοποιητικο το περιεχομενο και θα σου απαντησωΕσυ σημαδεμενα ψηφοδελτια παίρνεις;
Ο, τι θελει ο Ατενεζος.Βάλε και χοχλιούς και λουκάνικο χωριάτικο