Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 12.590
- Πόντοι
- 2.606
Εγώ ανέφερα τα νούμερα, τα οποία αλλάζουν συνεχώς βεβαίως-βεβαίως...Εσυ το ανεφερες,κατι θα ξερεις
Παρακαλώ το σχόλιό σας για την προσωρινή ισοπαλία. Έχετε τον λόγο.
Εγώ ανέφερα τα νούμερα, τα οποία αλλάζουν συνεχώς βεβαίως-βεβαίως...Εσυ το ανεφερες,κατι θα ξερεις
καλα αυτα αλλα που ειναι τα αρνια,τα καπνιστα λουκανικα,τα ζαρζαβατικα φιλε-Ντουντα;
ντουντα εσυ με ψηφισες ρε κοπριτη η κανεις PR?Καλώς ας το δεχτώ, αλλά θα περιμένω απόδειξη μην σε ρίξω στο τζάκι...
Στο παχος τουβλου ειμαστε ΟΚ?Φακελους αν θες,μαλιστα.Θα κοιταξω αν ειναι ικανοποιητικο το περιεχομενο και θα σου απαντησω
To πρωτο ακουγεται ενδιαφερον.Στο παχος τουβλου ειμαστε ΟΚ?
Δωρο βιντεο με γαμησια της Μαριγκονας. Το βουτηξα απο τον Μπιρλα. Δεν το ξερει μην του το πεις.
Στελνω τα ψηφοδελτια και σε σενα.To πρωτο ακουγεται ενδιαφερον.
ΓΚΡ γκαβός είσαι ή πασοκοσυριζαίος;ντουντα εσυ με ψηφισες ρε κοπριτη η κανεις PR?
οχι Ντουντα, δε μ αρεσουν αυτα που κανεις. Βαλε αμεσως απο μια ψηφο σε μενα και Χλαπατσα.Βοηθησε μας να περασουμε στη φαση με φανερη και θα σου δωσω το καλυτερο μαδομουνι που χεις ζησει μαγκαμΓΚΡ γκαβός είσαι ή πασοκοσυριζαίος;
Ξαναπάρε/ρτε φωτογραφία πλήρους οθόνης.
Καλό θα ήταν να πει μερικά λογάκια ο τέως πρόεδρος της Bouefa @stekas72
οταν βγαλετε τα σωστα προσωπα. Αντε να βλεπω ψηφαλακιαααΜέχρι πότε θα ψηφίζουμε το Γ; Πότε ξεκινάμε εμείς;
Κυριακή κοντη γιορτη.Μέχρι πότε θα ψηφίζουμε το Γ; Πότε ξεκινάμε εμείς;
Δεν εχετε δυναμικη αγαπητε!!!οταν βγαλετε τα σωστα προσωπα. Αντε να βλεπω ψηφαλακιααα
Dont be lazy. Dont be crazy. Vote MrEco+ Xλαπατσας( aka Pastelios)
για ενα καλο μαδομουνι γινεται ολο αυτο τελοσπαντων και μου ψηφιζετε τους AFKs
Εσάς δε σας ψηφίζουμε, κύριε. Έχουμε άλλες υποχρεώσεις.οταν βγαλετε τα σωστα προσωπα. Αντε να βλεπω ψηφαλακιααα
Dont be lazy. Dont be crazy. Vote MrEco+ Xλαπατσας( aka Pastelios)
για ενα καλο μαδομουνι γινεται ολο αυτο τελοσπαντων και μου ψηφιζετε τους AFKs
ε καντε κανα δημοκρατικο μαγειρεματακι αντε τι κανετε βοηθηστε τη διαδικασιαΔεν εχετε δυναμικη αγαπητε!!!
ψυχαγωγια>υποχρεωσεις. Μην ειστε τοσο υπευθυνοςΕσάς δε σας ψηφίζουμε, κύριε. Έχουμε άλλες υποχρεώσεις.
ακουγεται οτι Στεκας ετοιμαζει καταιγιδα ψηφων 31/12 23.59. και 59,θα ξηγηθουν οι λιγοι αλλα καλοι του φιλοι
οπως τοτε με Πικερ που παραμονη προτελευταιο δευτερολεπτο κοιμηθηκε με 50 ψηφους και εκανε αλλαγη με 3-4 χιλιαδες στην πλατη
Η νίκη στο διαγωνισμό δε θα έπρεπε κανονικά να λογίζεται ως τρόπαιο και να αναγράφεται "Mr Μαλάκας" κάτω από το avatar και το nick, μέχρι και τον διαγωνισμό του επόμενου έτους?
Η φημη της παραγκας του Στεκα ομως δεν σταματησε ποτε να κυκλοφορει στην πιάτσα.Υπερβάλλεις τύπε ..... ο πικερ είχε άστρο, δεν ήταν τυχαίος μαλάκας ....
Οι λίγοι και καλοί μου φίλοι ήταν θεματοφύλακες του αδιάβλητου της διαδικασίας και του fair play.
Είπαμε 3 ήμερες ψηφοφορίες στην Προκριματική φάση, για ότι νεότερο θα σας ενημερώσουμε.Μέχρι πότε θα ψηφίζουμε το Γ; Πότε ξεκινάμε εμείς;