Μπιρλας
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Like
- 13.734
- Πόντοι
- 3.656
Εσυ δεν εχεις εισελθει ακομα στην αρενα!!!Γιατι εγω τι κανω ρε ΜΟΥΝΙΚΑΚΑ?
Εσυ δεν εχεις εισελθει ακομα στην αρενα!!!Γιατι εγω τι κανω ρε ΜΟΥΝΙΚΑΚΑ?
Ο όμιλός σας είναι σε εξέλιξη, δεν επεμβαίνωΝα με συγχωρατε αλλα δινω τον αγωνα μου ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ!!!!!!!!
Ναι αλλα κανω την προετοιμασια μου.Εσυ δεν εχεις εισελθει ακομα στην αρενα!!!
Τι σας κάνει να πιστεύετε πως δεν τις φοράνε ήδη κύριε Ραμολι;Όχι ότι ασχολούμαι με αυτά, αλλά να...
Κυκλοφόρησε κουτσομπολίο πως την παραμονή πρωτοχρονιάς θα πάνε να αγοράσουν κόκκινες ζαρτιέρες από τον Αεράκη.
Θα παω για υπνο αλλα ελπιζω οτι τα "νεα μελη" που θα μας επισκεφτουν κατα τη διαρκεια της νυχτος,θα μου δωσουν το εισητηριο για την επομενη φαση!!!!!Ο όμιλός σας είναι σε εξέλιξη, δεν επεμβαίνω
Τι σας κάνει να πιστεύετε πως δεν τις φοράνε ήδη κύριε Ραμολι;
Το συνηθίζουν...Θα παω για υπνο αλλα ελπιζω οτι τα "νεα μελη" που θα μας επισκεφτουν κατα τη διαρκεια της νυχτος,θα μου δωσουν το εισητηριο για την επομενη φαση!!!!!
Νωρίς είναι κάτσε λίγο ακόμα, έχω βάλει bourbon και παρακολουθώΘα παω για υπνο αλλα ελπιζω οτι τα "νεα μελη" που θα μας επισκεφτουν κατα τη διαρκεια της νυχτος,θα μου δωσουν το εισητηριο για την επομενη φαση!!!!!
Με την καλή την έννοια.Ραμολί ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΟΥΛΗ;;;;
Με εχω ηδη ψηφισει!!!Νωρίς είναι κάτσε λίγο ακόμα, έχω βάλει bourbon και παρακολουθώ
Νωρίς είναι κάτσε λίγο ακόμα, έχω βάλει bourbon και παρακολουθώ
Να φωναξουμε και τους λίγους αλλά πιστούς φίλους του Στέκα τυπε.Θα παω για υπνο αλλα ελπιζω οτι τα "νεα μελη" που θα μας επισκεφτουν κατα τη διαρκεια της νυχτος,θα μου δωσουν το εισητηριο για την επομενη φαση!!!!!
Με εχω ηδη ψηφισει!!!
τι αλλο να κανω??
Να φωναξουμε και τους λίγους αλλά πιστούς φίλους του Στέκα τυπε.
Είχε προσφορά το jack daniels στον μασούτηΑπό πότε καταναλώνετε προϊόντα αμερικανικών ιμπεριαλιστικών γουρουνιών, σύντροφε;;;
KαιΥπομονή. Οι ψήφοι σας προωθούνται.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Και του Λάκη.
Και στο προηγουμενο γκρουπ λερωθηκε βρακακι..Kατι μου λέει πως κάποιοι έχουν λερώσει το βρακάκι τους ήδη.
Είχε προσφορά το jack daniels στον μασούτη
Με δυο κουπόνια παίρνεις 5 λίτραΕίχε προσφορά το jack daniels στον μασούτη
Και στο προηγουμενο γκρουπ λερωθηκε βρακακι..