dimigoall
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 61
- Like
- 33.140
- Πόντοι
- 22.936
Ξεκίνησαν να έρχονται οι χοχλιοί ?Πάνω που λες πως ηρέμησαν οι σατανάδες.......ας φτιάξουμε άλλο ένα καφέεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεέ
Ξεκίνησαν να έρχονται οι χοχλιοί ?Πάνω που λες πως ηρέμησαν οι σατανάδες.......ας φτιάξουμε άλλο ένα καφέεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεέ
Πώς θα τον πιείς Adrianna4435 μου ;;;Διπλό καφέ
Πώς θα τον πιείς Adrianna4435 μου ;;;
Βγήκαν στο δρόμο 27/12, χαρτζιλίκι πήραν......Ξεκίνησαν να έρχονται οι χοχλιοί ?
Απάντα μωρή ξεφτίλω για το προφιλάκι σου Adrianna4435
Να τα μάθεις κολύμπι μανΒγήκαν στο δρόμο 27/12, χαρτζιλίκι πήραν......
Τώρα αν πληρώσουν εισιτήριο να ερθούν με το παπόρι ή θα κρατήσουν τα λεφτά για τίποτα αλλαξοκωλιές στη διαδρομή αυτό δεν το γνωρίζω
Κοχλιοι..Ξεκίνησαν να έρχονται οι χοχλιοί ?
Α δεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεν, σιχαίνομαι τα σαλιγκάρια.Να τα μάθεις κολύμπι μαν
Μετά δεν θα χρειάζονται και αλάτισμα στη κατσαρόλα
Ξεκίνησαν να έρχονται οι χοχλιοί ?
Απάντα μωρή ξεφτίλω για το προφιλάκι σου Adrianna4435
Σε είχανε πάρει χαμπάρι αμέσως τα τσακάλια του σάιτ και συνέχιζες να γράφεις ρε γελοίε τύπε
Μας έχεις γαμήσει με τους Κοχλιούς ρε πανούληΚοχλιοι..
Ξαλμιρισμα θα χρειάζονται σαν τον μπακαλιάροΝα τα μάθεις κολύμπι μαν
Μετά δεν θα χρειάζονται και αλάτισμα στη κατσαρόλα
Πω ρε πούστη
....ναι, απο την Κινα, ερποντας
Ξαλμιρισμα θα χρειάζονται σαν τον μπακαλιάρο
Στο μουσκιο να τα βάλεις. Όπως βάζουν κάποιοι το σκουλήκι τουςΠω ρε πούστη
μπουμπούρισμα που θέλουν
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Καρφί για Τύρναβο, να γιορτάσουν Απόκριες-Άγιο Φαλλό-Τσίπουροκατάσταση κλπ.Ξεκίνησαν να έρχονται οι χοχλιοί ?
Μην κοροϊδεύετε το εκλεκτόν έδεσμα που έχει ζητήσει ο φίλος μου @athinaios44Καρφί για Τύρναβο, να γιορτάσουν Απόκριες-Άγιο Φαλλό-Τσίπουροκατάσταση κλπ.
Μετά κατεβαίνουν Χάνι της Γραβιάς για 25η Μαρτίου και αναμένονται μετά το Πάσχα...
Μετά από όλο αυτό το οδοιπορικό, οι χοχλιοί θα είναι ακόμη πιο εκλεκτοί, 0% λιπαρά...Μην κοροϊδεύετε το εκλεκτόν έδεσμα που έχει ζητήσει ο φίλος μου @athinaios44
Θα κάνει log ΜΕΤΑ τη δουλειά του και θα μας πάει όλους