sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 192
- Like
- 51.181
- Πόντοι
- 28.061
Θες παράνομο γατόπαρδο ;;τι καλο εχεις αποψε για πουλημα?
Θες παράνομο γατόπαρδο ;;τι καλο εχεις αποψε για πουλημα?
που ειναι οι τενεκεδες λαδι,το σκυλι,κρεας και ζαρζαβατικα που παρηγγειλα;Γιατί ξέρουμε τι κουβαλάνε οι άλλες από τα βάθη του γυφτικου μαχαλά από Ρουμανία και Ουκρανία ;;;
Τσιμπάνε κ 200αρια....το 90% τοις εκατό από αυτές έχουν κ σκατοχαρακτηρα .....
αγάπη μου εσύ
ΣΑΓΑΠΩ
![]()
Πρόσφατη φωτο απο εκειφιλε-Τσαουσεσκου στο Κονγκο εχει εμπολα,αιμορραγικο πυρετο και κατι αλλες ασθενειες αγνωστες ακομα σε μας![]()
Τενεκέ λάδι ;;;;;; Είσαι τρελός ;;που ειναι οι τενεκεδες λαδι,το σκυλι,κρεας και ζαρζαβατικα που παρηγγειλα;
Εντωμεταξύ κανένας δε μου λέει τόσο καιρό γιατί αφήνουν κενό, άντε η Τεα είχε πρόβλημα με το πληκτρολόγιο, υποπτεύομαι, έτσι έγινε και το λαθάκι, αυτοί γιατί επιμένουν να το γράφουν λάθος; Στραπατσαδα ρε μαλακές, Καγιανα, πως το λένε, όχι Στραπ άτσαδα
![]()
για πες τι κουταβια εχεις?Θες παράνομο γατόπαρδο ;;
Ε με μια κόρη ενός φυλαρχου κομμουνιστή τα έχω πολύ καλά ....... Αν μου δώσουν τα γραφεία πέντε έξι τζάμπα γαμησια θα τις κάνω φίρμες εκεί στο ΚονγκόΠρόσφατη φωτο απο εκει
Το DRC εχει ορυχεια, βεβαια τα λεφτα μενουν στους φύλαρχους που δεν ειναι οπως τους φανταζεσαι
![]()
Ε με μια κόρη ενός φυλαρχου κομμουνιστή τα έχω πολύ καλά ....... Αν μου δώσουν τα γραφεία πέντε έξι τζάμπα γαμησια θα τις κάνω φίρμες εκεί στο Κονγκό
Αν δινει προικα ορυχείο να την παρειςΕ με μια κόρη ενός φυλαρχου κομμουνιστή τα έχω πολύ καλά ....... Αν μου δώσουν τα γραφεία πέντε έξι τζάμπα γαμησια θα τις κάνω φίρμες εκεί στο Κονγκό
Βρέθηκε ο πρώτος άπιστος
πολλά ζητάς... άκου 5-6 γαμήσια δωρεάνΕ με μια κόρη ενός φυλαρχου κομμουνιστή τα έχω πολύ καλά ....... Αν μου δώσουν τα γραφεία πέντε έξι τζάμπα γαμησια θα τις κάνω φίρμες εκεί στο Κονγκό
300 δις δολλάρια ;σοκοφρετες θα αγοράσουμε ;;;;κρατάτε τα λεφτουδακια σας κύριεΑν δινει προικα ορυχείο να την παρεις
the total value of the major mineral reserves in the DRC amounted to a total of over 300 billion US dollars
Έχεις του τζουζεπε τομαζι;Θες παράνομο γατόπαρδο ;;
μπα;αυπνιες Μπραμπουλη;Έχεις του τζουζεπε τομαζι;
(fixed for me)εδώ σκοτώνονται οιπρομότορεςτζογαδόροι των σκορ για να γίνει το 150άρι της βίζιτας ,κατοστάρι200+ ξέρω γω είναι μοναχοφάηδες![]()
ΓνήσιοΈχεις του τζουζεπε τομαζι;