The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.270
- Πόντοι
- 25.467
Μη δείτε κάποιον να σουλατσάρει στα νήματα με τις τραβελοψωλοκωλοτρυπιδες αμέσως να βγάλετε συμπέρασμα.![]()
Έχετε δίκιο. Αδιανόητο.
Μη δείτε κάποιον να σουλατσάρει στα νήματα με τις τραβελοψωλοκωλοτρυπιδες αμέσως να βγάλετε συμπέρασμα.![]()
Κακοήθειες και αηδίες.Έχετε δίκιο. Αδιανόητο.
Τώρα που πήρε φόρα ο Νιπλης, ποιος τον σταματάει;;;
Κακοήθειες και αηδίες.
Πάμε παρακάτω.
Δε μιλάω ιταλιάνικαΣωστά.
Από πού πήρατε " κάρονα" ;
ιταλική λέξη για την στραπ ατσαδα είναι τυπεΔε μιλάω ιταλιάνικα![]()
Και το "μπιεδες" βγαίνει από το μπινεδεςιταλική λέξη για την στραπ ατσαδα είναι τυπε![]()
ωπα ρε μαν το δικό μου με τη παρτιακια πιπατζου δεν του ταιριάζει γάντι του τύπου ;αχαχαχαχα το πιό πετυχημένο για τον ασημένιο μαλακς 2024![]()
ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ. θα με παραθέτεις όταν σου γράφω. τέρμα πια η αγνόηση.Και το "μπιεδες" βγαίνει από το μπινεδεςΑζορφιλαράκι μου αλλά μην το πάρεις προσωπικά.![]()
αχαχαχαχα στραπ__ατσάδα προσοχή στο κενόωπα ρε μαν το δικό μου με τη παρτιακια πιπατζου δεν του ταιριάζει γάντι του τύπου ;
![]()
Το είχες πελώρια ανάγκη, ήταν δίκαιο, έγινε πράξη. Αύριο πάλι.ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ. θα με παραθέτεις όταν σου γράφω. τέρμα πια η αγνόηση.
Τι να κάνουμε ρε Ισιδωρε, τον ήπιαμε από τον πουθενά.ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ;
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ;
Βλέπω τις κατέχετε καλά τις μεταφράσεις της στραπ-ατσάδας.ιταλική λέξη για την στραπ ατσαδα είναι τυπε![]()
Την εχυνα στα μουτρα,ποια ειναι;
Εντωμεταξύ κανένας δε μου λέει τόσο καιρό γιατί αφήνουν κενό, άντε η Τεα είχε πρόβλημα με το πληκτρολόγιο, υποπτεύομαι, έτσι έγινε και το λαθάκι, αυτοί γιατί επιμένουν να το γράφουν λάθος; Στραπατσαδα ρε μαλακές, Καγιανα, πως το λένε, όχι Στραπ άτσαδαΒλέπω τις κατέχετε καλά τις μεταφράσεις της στραπ-ατσάδας.
Αφήστε... Ξέρω...
Δεν σας αρέσει, και ούτε καν έχετε δοκιμάσει εσείς τέτοια πράγματα. Αλλά φροντισατε να τις μάθετε για να μπορέσετε να αντεπεξέλθετε με πλήρη επαγγελματισμό στο λειτούργημα σας του ελεγκτή Ναυαγίων.![]()
Την εχυνα στα μουτρα,ποια ειναι;