The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 40.931
- Πόντοι
- 25.467
Εγώ δεν χαρακτήρισα, εμείς δεν κρίνουμε κανέναν, το έγραψα πολλάκις...
Ζητώ συγγνώμη. Έχετε δίκιο. Μόλις τώρα το είδα.
Εγώ δεν χαρακτήρισα, εμείς δεν κρίνουμε κανέναν, το έγραψα πολλάκις...
Μη δείτε κάποιον να σουλατσάρει στα νήματα με τις τραβελοψωλοκωλοτρυπιδες αμέσως να βγάλετε συμπέρασμα.Ζητώ συγγνώμη. Έχετε δίκιο. Μόλις τώρα το είδα.
Μη δείτε κάποιον να σουλατσάρει στα νήματα με τις τραβελοψωλοκωλοτρυπιδες αμέσως να βγάλετε συμπέρασμα.
Κακοήθειες και αηδίες.Έχετε δίκιο. Αδιανόητο.
Τώρα που πήρε φόρα ο Νιπλης, ποιος τον σταματάει;;;
Κακοήθειες και αηδίες.
Πάμε παρακάτω.
Δε μιλάω ιταλιάνικαΣωστά.
Από πού πήρατε " κάρονα" ;
ιταλική λέξη για την στραπ ατσαδα είναι τυπεΔε μιλάω ιταλιάνικα
Και το "μπιεδες" βγαίνει από το μπινεδεςιταλική λέξη για την στραπ ατσαδα είναι τυπε
ωπα ρε μαν το δικό μου με τη παρτιακια πιπατζου δεν του ταιριάζει γάντι του τύπου ;αχαχαχαχα το πιό πετυχημένο για τον ασημένιο μαλακς 2024
ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ. θα με παραθέτεις όταν σου γράφω. τέρμα πια η αγνόηση. μίλησε μας λίγο για το εν όψει χαβαλέ . γαμαει σα δικαιολογία. άρα δεν είσαι τελικά ξεφτίλας καλησπερακιας πυρφόρος σαλιάρης τυπε. ολα μια πλάκα είναιΚαι το "μπιεδες" βγαίνει από το μπινεδεςΑζορφιλαράκι μου αλλά μην το πάρεις προσωπικά.
αχαχαχαχα στραπ__ατσάδα προσοχή στο κενόωπα ρε μαν το δικό μου με τη παρτιακια πιπατζου δεν του ταιριάζει γάντι του τύπου ;
Το είχες πελώρια ανάγκη, ήταν δίκαιο, έγινε πράξη. Αύριο πάλι.ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ. θα με παραθέτεις όταν σου γράφω. τέρμα πια η αγνόηση.
Τι να κάνουμε ρε Ισιδωρε, τον ήπιαμε από τον πουθενά.ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ;
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ;
Βλέπω τις κατέχετε καλά τις μεταφράσεις της στραπ-ατσάδας.ιταλική λέξη για την στραπ ατσαδα είναι τυπε
Την εχυνα στα μουτρα,ποια ειναι;
Εντωμεταξύ κανένας δε μου λέει τόσο καιρό γιατί αφήνουν κενό, άντε η Τεα είχε πρόβλημα με το πληκτρολόγιο, υποπτεύομαι, έτσι έγινε και το λαθάκι, αυτοί γιατί επιμένουν να το γράφουν λάθος; Στραπατσαδα ρε μαλακές, Καγιανα, πως το λένε, όχι Στραπ άτσαδαΒλέπω τις κατέχετε καλά τις μεταφράσεις της στραπ-ατσάδας.
Αφήστε... Ξέρω...
Δεν σας αρέσει, και ούτε καν έχετε δοκιμάσει εσείς τέτοια πράγματα. Αλλά φροντισατε να τις μάθετε για να μπορέσετε να αντεπεξέλθετε με πλήρη επαγγελματισμό στο λειτούργημα σας του ελεγκτή Ναυαγίων.