dimigoall
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 61
- Like
- 32.884
- Πόντοι
- 22.936
Καλησπέραμαλιστα,ΜΑΛΙΣΤΑ
Καλή χρονιά
Τούτοι εδώ ασχολούνται ακόμα με την ΠΕΡΣΙΝΉ ψηφοφορία
Δώσε ένα τέλος
Καλησπέραμαλιστα,ΜΑΛΙΣΤΑ
παντα στο μετεριζι ειμαι εγω,ΠΑΝΤΑΕίσαι μέσα για το 2025; Να σου κρατήσω θέση;
Είναι σαν ρωτάς αν ο θρύλος πάρει το πρωτάθλημα φέτος .θεωρεις οτι ο νεος χρονος θα ειναι καλυτερος?
καλη χρονια φιλεΚαλησπέρα
Καλή χρονιά
Δώσε ένα τέλος
δωσε τα ρεσολουσιον της νεας χρονιας να ακολουθησουμε....καλη χρονια φιλε
βλεπω ασχολουνται και με ΠΟΛΛΑ αλλα
εγκρατεια,προσοχη,να περναμε καλα και ομορφαδωσε τα ρεσολουσιον της νεας χρονιας να ακολουθησουμε....
γινε πιο συγκεκριμενος!!!!εγκρατεια,προσοχη,να περναμε καλα και ομορφα
κατσε γιατι τωρα ξυπνησα απο την πολλη δουλεια και πινω καφεγινε πιο συγκεκριμενος!!!!
Κάνουν ανάλυση εκλογικών αποτελεσμάτων...Καλησπέρα
Καλή χρονιά
Δώσε ένα τέλος
Δούλευες ΚΑΙ σήμερα μαν ?κατσε γιατι τωρα ξυπνησα απο την πολλη δουλεια και πινω καφε
ο τσακ νορις οταν προσλαβανε τον αθηναιο παραιτηθηκε,,,,Ο ΤΣΑΚ Ο ΝΟΡΙΣ!Δούλευες ΚΑΙ σήμερα μαν ?
οχι μαν μου αλλα εχω φαει και εχω πιει τοσο πολυ που καλυτερα να δουλευαΔούλευες ΚΑΙ σήμερα μαν ?
Ξέρω κάτι κρητικές ταβέρνες που έχουν στο μενού και χολιούς (μπουρμπουριστούς και γιαχνί)Ήτανε δυνατός παίχτης ο @Annapurna
Τον ειδαω να γράφει απόψε και στο τι τσίμπησες, μαν. Να υπενθυμίσω ότι είχε μπει ψηφοφορία για το που θέλουν τα μέλη να μας πάει ο νικητής του mr. Μαλακας. Μπουζούκια ή σε ταβέρνα. Δημοφιλέστερη επιλογή ήταν η ταβέρνα.
Ανναπουρνα μεγάλε νικητη, μεγάλε μαλακά μου, πρέπει να σεβαστείς την επιλογή των μελών.
Μετά θα σαλταρουμε όλοι να πάμε να γαμηθουμε, βέβαια.
Ναι στον ύπνο τουΔούλευες ΚΑΙ σήμερα μαν ?
@athinaios44 κοίτα λίγο την παράθεση.Ξέρω κάτι κρητικές ταβέρνες που έχουν στο μενού και χολιούς (μπουρμπουριστούς και γιαχνί)
προλαβα ΗΔΗ και καρδουλωσα@athinaios44 κοίτα λίγο την παράθεση.
Στο εχω ξαναπει. Οταν κοιμομαστε ξεκουραζομαστε. Δεν δουλευουμε στον υπνο μας.κατσε γιατι τωρα ξυπνησα απο την πολλη δουλεια και πινω καφε
Την είδε δεν γίνετε να αφήσουμε τον Γ.Γ.@athinaios44 κοίτα λίγο την παράθεση.
Έλα μου ντεΚαλησπέρα
Καλή χρονιά